خانومی: دستور تهیه بیف استراگانوف را در گذشته به شما آموزش داده بودیم. اگر این غذا رو امتحان کردین تهیه آن با چیکن هم کار ساده ایه علاوه بر اینکه زمان تهیه اش هم کوتاه تره.
همانطور که میدونین بیف استراگانوف رو با پاستا یا سیب زمینی سرو میکنن؛ برای سرو چیکن استراگانوف هم از سیب زمینی یا پاستا استفاده کنین.
مواد لازم چیکن استراگانوف:
فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
خامه: ۱ بسته
سیب زمینی ۳ عدد یا پاستا فرمی ۱ بسته
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه چیکن استراگانوف:
پیازهای خلال شده رو سرخ میکنیم تا طلایی بشن و بعد فیله های مرغ رو که بصورت نوارهای باریک برش دادیم به پیازها اضافه و تفت میدیم تا سرخ بشن.
قارچ ها رو به صورت ورقه ای خرد کرده و به مرغ ها اضافه کنین بعد از کمی تفت دادن خامه اضافه میشه و مخلوط میکنیم؛ در این مرحله ادویه ها رو اضافه کنین. بهتره قارچ ها کمی زنده باشه بنابراین بعد از ریختن خامه زمان زیادی لازم نیست روی شعله بمونه و زیر گاز رو خاموش می کنیم.
نگران شل بودن مواد چیکن استراگانوف نباشین چرا که بعد از خاموش کردن شعله، با از حرارت افتادن خودش رو میگیره.
چیکن استراگانوف رو در ظرف کشیده و به همراه سیب زمینی سرو کنین.
در صورت تمایل می تونین از پاستا به جای سیب زمینی استفاده کنین.
بیس اصلی این غذا به شکلی بود که در بالا توضیح داده شد، اما استفاده از سیر هم در صورت تمایل توصیه میشه؛ چون مزه سیر قالب نیست و طعم بسیار جالبی رو به همراه خامه به وجود میاره.
در صورت استفاده از سیر، برای این حجم از مواد ۲ حبه سیر خرد شده کافیه و سیرها رو بعد از ریختن قارچ ها به مواد اضافه کنین.

چیکن استراگانوف