صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه بیف استراگانوف با پاستا
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه بیف استراگانوف با پاستا

خانومی: بیف استراگانوف اصلی یعنی بیف استراگانوف روسی با پاستا سرو می شود، در مطالب گذشته دستور بیف استراگانوف با سیب زمینی ، یعنی شکلی که بیشتر در ایران سرو می شود را برای شما گذاشته بودیم.

در این قسمت دستور تهیه بیف استراگانوف با پاستا را برایتان آماده کرده ایم.

مواد لازم

پیاز درشت ۱ عدد
کره ۲۰۰ گرم
گوشت گوساله ۳۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۱ لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان
چیپس خلالی در صورت نیاز
پاستا فرمی نصف بسته
نمک فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه بیف استراگانوف با پاستا:

ابتدا پیاز را در کره سرخ میکنیم سپس گوشت را که به شکل نازک و دراز برش داده ایم سرخ میکنیم , بعد از سرخ شدن نمک و فلفل , قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه میکنیم حدودا ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا بپزد در این فاصله پاستا را میپزیم و ابکش میکنیم.

به این دلیل که گوشت و قارچ آب می اندازد نگران خام بودن گوشت نباشید البته باید بدانید گوشت ها در این دستور برش های نازک میخورد پس بعد از این مدت کامل پخته شده است.

برای سس من از بشامل استفاده کردم با ترکیب خامه که طعم غذا را بسیار خاص میکند. پس سس بشامل و همین طور خامه و پاستاها را با مواد گوشت مخلوط و سرو کنید یا می توانید سس را در آخر به روی مواد اضافه کنید.

نویسنده: الهام

 

دستور تهیه نوع دیگری از بیف استراگانوف را در اینجا بخوانید.

http://forum.khanoumi.ir/

درباره مدیر سایت

۲ دیدگاه

  1. به به فوق العادس

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

torshi-felfel-hamedabi

ترشی فلفل همدانی-ترشی بیور-ترشی فلفل تند

خانومی: ترشی فلفل همدانی یا ترشی بیور یکی از معروف ترین سوغات ...