خانومی: اگه تا حالا لوبیا سبز رو به شکل لوبیا پلو خوردین بد نیست این بار کوکوی خوشمزه لوبیا رو هم درست کنین. مواد تهیه ش دم دست و مزه ش هم عامه پسنده.
مواد لازم:
لوبیا پلو: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
هویج: ۲ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
تخم مرغ: ۴ تا ۵ عدد
پیاز: ۱ عدد
زعفران: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز:
لوبیاها رو ریز خرد کنین یا مثل من در غذاساز بریزین و بعد با یک لیوان آب و کمی نمک میذاریم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزه، بعد آبکش کنین و کامل فشار بدین تا آب اضافه ش گرفته بشه.
هویج های خرد شده رو هم با کمی آب میذاریم بپزه و بعد آبکش میکنیم.
سیبزمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.
برای این کوکو استفاده از گوشت سلیقه ایه ، در بسیاری از رسپی ها هم گوشت استفاده نمیشه اما در صورت استفاده هم گوشت قرمز میتونین استفاده کنین و هم از فیله مرغ.
پیازهای خلال شده رو تفت میدیم تا سرخ بشن و بعد هم گوشت رو اضافه می کنیم تا سرخ بشه و در نهایت همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
تخم مرغ ها رو در ظرفی جدا هم زده و به مواد قبلی به همراه زعفران و ادویه ها اضافه می کنیم.
مواد کوکو رو میتونین در قالب کیک ریخته و در فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدین و هم میتونین در تابه سرخ بشه.
من در تابه رژیمی که حسابی چرب شده مواد کوکو رو ریختم و روش رو صاف کردم و با حرارت ملایم زمان دادم تا لایه زیرین سرخ شد و بعد هم برگردوندم تا قسمت بالاییش سرخ شد.
این کوکو رو در کنار چاشنی هایی که دوست دارین سرو و میل کنین.

کوکوی لوبیا سبز