خانومی: اگر شما هم جزء مربا خور های حرفه ای هستید یا عادت دارید سفره صبحانه مفصلی برای مهمان هایتان بچینید مربای توت فرنگی رو از دست ندین، ساده آماده میشه و طعم خوبی داره.
مواد لازم برای مربای توت فرنگی
توت فرنگی: ۱ کیلوگرم
شکر: ۱ کیلو گرم
آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
عرق هل: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای توت فرنگی:
توت فرنگی ها را شسته و برگ و کلاهک آن را جدا میکنیم و بعد نصف کرده و داخل یک ظرف در دار میچینیم ، به این شکل که بین هر لایه توت فرنگی رو با شکر میپوشونیم و در انتها وقتی توت فرنگی ها تموم شد درب ظرف رو بسته و در خنک ترین قسمت یخچال به مدت یک روز میذاریم بمونه تا آب بندازه.

آب انداختن توت فرنگی برای تهیه مربا
بعد از این مدت میبینیم که توت فرنگی ها آب انداخته. آنها را داخل قابلمه ریخته و عرق هل رو بهش اضافه میکنیم و باشعله زیاد زمان میدیم تا به جوش بیاد.
بعد از جوشیدن میبینین که روی قابلمه کفی ایجاد شده در این زمان کف های روی قابلمه رو چند بار از روی ظرف بر میداریم.
برای پخت مربا نیم ساعت کافیه بعد از این زمان هر چی بیشتر بجوشه رنگ آن تیره تر میشه پس بهتره به محض قوام آمدن مربا آن را از روی گاز برداریم.

قوام آمدن و غلیظ شدن مربای توت فرنگی
بعد از آماده شدن مربا در پایان آب لیموی تازه رو بهش اضافه میکنیم و شعله رو خاموش.
بعد از خنک شدن مربا رو به ظرف مورد نظر انتقال بدین.
نکات مهم در پخت مربای توت فرنگی:
۱٫ اگر مایلین میتونی ۲ قاشق غذاخوری هم گلاب به مربا اضافه کنین.
۲٫ برای جلوگیری از سیاه شدن مربا درب قابلمه رو در زمان پخت باز بذارین.
۳٫ آبلیمو رو حتمن در انتهای پخت اضافه کنین.
۴٫ اگر دوست دارین توت فرنگی ها در مربا نرم نشه میتونین در ابتدا آب توت فرنگی ها رو جدا کنین و بذارین شربت قوام بیاد و بعد توت فرنگی ها رو اضافه کنین و بعداز زمان ۱۰ دقیقه از روی شعله بردارین.
۵٫ اگر مرباهای شیرین رو خیلی دوست ندارین میتونین از مقدار شکر این دستور کمتر کنین مثل من.

مربای توت فرنگی