خانومی: خورش غوره مسما یک غذای محلی خوشمزه ست که مربوط به گیلان میشه. غذاهای شمالی به اندازه کافی محبوب هستن پس ما از قسمت تعریف از غذا می گذریم !
مواد لازم برای خورش غوره مسما :
مرغ: ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۶ عدد
گوجه: ۳ عدد
غوره: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد درشت
رب: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورش غوره مسما :
مرغ ها رو سرخ میکنیم کامل تا طلایی بشن ، رب رو باهاش تفت میدیم و بعد دو لیوان آب روش میریزیم تا نم نم بپزه.
پیازها رو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد غوره رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا رنگ غوره ها تغییر کنه یا باز بشه و
بعد زمانی که مرغ ها نیم پز شده بودن روی مرغ ها میریزیم.
میریم سراغ بادمجان ها و آنها رو سرخ می کنیم. گوجه ها رو به صورت حلقه ای برش میدیم و کمی تفت میدیم.
در ۱۰ دقیقه پایان پخت مرغ، بادمجان ها و گوجه ها را روی مرغ ها می چینیم تا مزه ها به خورد بادمجان ها هم برن و البته تا حدی که بافتش حفظ بشه و در غذا له نشه.

خورش مسما بادمجان با غوره
نکته ها:
۱٫ به جای بادمجان از کدو هم میتونین استفاده کنین.
۲٫ این خورش با مرغ درست میشه در اصل بهتره که از گوشت قرمز استفاده نشه.
۳٫ اگر دوست دارین روغن کمتری در غذا استفاده بشه میتونین گوجه رو سرخ نکنین و همین طور بادمجان ها رو با روغن کم آب پز کنین.
در برخی مناطق گیلان از نعناع خشک هم به همراه پیاز داغ در خورش غوره مسما استفاده میکنن.

غوره مسما با مرغ