خانومی: خورش کرفس رسپی خاصی نداره و دستورش همونی هست که مامان ها همیشه درست میکنن اما چند تا نکته هست که اگه بهش دقت کنین خوشمزه تر میکنه خورش کرفس رو.
مواد لازم:
کرفس: ۵۰۰ گرم
گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم
لوبیا قرمز: نصف لیوان
پیاز: ۲ عدد
برگ کرفس: ۱۰۰ گرم
لیمو عمانی: ۳ عدد
رب: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کرفس مجلسی:
پیازهای خلالی رو تو روغن تفت میدیم تا طلایی بشن بعد گوشت ها رو بهش اضافه میکنیم ، با حرارت کم و فلفل و زردچوبه اجازه میدیم آب گوشت جمع بشه و رنگ گوشت ها عوض بشه حالا کرفس ها رو اضافه میکنیم و باز هم تفت میدیم بعد هم رب رو …و باز هم تفت … برگ های کرفس رو که از قبل ساطوری کردیم و جدا تفت دادیم + ۳ لیوان آب ، لوبیاهای خیس شده و لیمو ها به مواد خورش کرفس اضافه میشه.
در آخر با شعله کم اجازه میدیم خورش جا بیفته.
نکات مهم برای خوشمزه تر شدن خورش کرفس:
۱٫ خورش کرفس رو میتونین بدون لوبیا هم درست کنین اما اگه انتخابتون با لوبیا بود از لوبیا چیتی هم میشه استفاده کرد.
۲٫ لیمو عمانی یکی از الزامات این خورش هست ، برای ترشی بیشتر هم از آبغوره استفاده کنین.
۳٫ میتونین به جای برگ کرفس از مخلوط نعناع جعفری استفاده کنین ، در این صورت ۲۰ گرم نعناع و ۸۰ گرم جعفری ، یعنی مخلوط ۱ به ۴ رو به کار می بریم.
نوش جان.

خورش کرفس