خانومی: آلو اسفناج یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانیه که هم با گوشت قرمز طبخ میشه و هم گوشت مرغ. از مهم ترین خواص اسفناج مفید بودن برای کم خونیه و ازین نظر مصرفش برای خانم ها توصیه میشه پس یادتون باشه برای جذب همه خواص اسفناج آبش رو نباید دور ریخت.
مواد لازم:
اسفناج: ۱ کیلو
گوشت: ۴۰۰ گرم
آلو بخارا: ۲۰۰ گرم
پیاز درشت: ۱ عدد
نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازهای خلالی شده رو تفت میدیم تا سبک بشن و بعد گوشت های قیمه شده رو بهش اضافه می کنیم تا سرخ بشن زرد چوبه و فلفل می زنیم بعد از کمی تفت دادن دو لیوان آب اضافه کرده و با حرارت ملایم زمان میدیم تا گوشت نیم پز بشه.
در این فاصله اسفناج های پاک شده رو شسته و روی پارچه پهن می کنیم تا خشک بشن … بعد از خشک شدن به اندازه مناسب خرد کرده و در یک قاشق روغن تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه و وقتی گوشت ها نیم پز شدن اسفناج رو بهش اضافه می کنیم و میذاریم تا خورش جا بیفته.
آلوها رو به مدت نیم ساعت در یک ظرف آب قرار میدیم و وقتی کامل خیس خوردن ۲۰ دقیقه قبل از اینکه خورش رو خواستیم از روی حرارت برداریم بهش اضافه می کنیم، نمک و چاشنی های خورش رو هم در این زمان اندازه می کنیم.

خورش آلو و اسفناج
خورش آلو اسفناج باید ترش و شیرین باشه پس اگر نیاز بود می تونین کمی آبغوره یا یک قاشق شکر بهش اضافه کنین.
من از رب انار در این خورش استفاده می کنم خیلی خوش طعم میشه.
نکته: از آنجایی که طعم اصلی این خورش با اسفناج و آلو تکمیل میشه میتونین در این خورش از گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی هم استفاده کنین.
از خواص دیگه اسفناج:
تعداد گلبول های قرمز خون رو بالا می بره.
کلسترول خون رو پایین میاره.
در پیشگیری از سرطان های روده بزرگ، پروستات، رحم, معده و حنجره مفیده.
اسفناج ملین هستش و در رفع یبوست مفیده.
برای ورم ریه مفید هستش.
و در لاغر شدن و وزن کم کردن خیلی کمک کننده ست.

خورش آلو اسفناج با مرغ