خانومی: کاچی رو از زمان مادربزرگ هامون و بیشتر وقتی که خانمی زایمان می کرد میشناسیم ! دستور تهیه ش ساده ست و مورد پسند خیلی ها.
کاچی رو میتونین هم با آرد گندم درست کنین هم آرد برنج.
مواد لازم:
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاچی:
آرد رو در قابلمه با شعله ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و رنگش تغییر کنه، در این مرحله حتمن باید بذارین رنگ آرد تیره بشه، درست مثل کاچی مادربزرگ ها.
اما شعله رو زیاد نکنین تا مانع سوختنش بشین.
وقتی رنگ آرد تغییر کرد کره رو بهش اضافه کنین و با کره هم تفت بدین و مرتب هم بزنین میبینین که رنگش شکلاتی خوش رنگ شده، حالا یک لیوان اب رو بهش اضافه کرده هم بزنین تا یک دست بشه و بعد هم شکر، گلاب و زعفران رو بهش اضافه کنین و با حرارت ملایم زمان بدین تا خودش رو بگیره و جا بیفته و هم بزنین تا ته نگیره وقتی کاچی خودش رو گرفت در ظرف کشیده و سرو کنین.
اگر دوست دارین کاچی طعم خاص تری داشته باشه میتونین دارچین یا پودر زنجبیل بهش اضافه کنین.
در گذشته کاچی رو با روغن حیوانی درست می کردن که در آخر پخت هم کلی روغن پس می داد اما چون ما از کره استفاده میکنیم و میزانش هم زیاد نیست پس به خوردش رفته و چربیش رو پس نمیده.

کاچی با کره
تهیه تهدیگ تخممرع