خانومی: تابستونه و مربا و شربت آلبالو. تهیه این مربا بسیاره ساده و اما کمی وقت گیره . مربای آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع مرباست.
مواد لازم:
آلبالو: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
عرق هل: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آلبالوها رو هسته گیری کرده و در یک ظرف در دار میریزیم به این شکل که یک لایه آلبالو میریزیم و بعد روش شکر می پاشیم و باز هم … تا انتها. درب ظرف رو بسته و به مدت ۲۴ ساعت یا یک روز در یخچال میذاریم تا حسابی آب بندازه.
بعد از گذشت یک روز آلبوها رو در قابلمه ریخته ، اگر قصد گرفتن شربت هم دارین برای این میزان آلبالو ۲ تا ۴ لیوان آب روی آلبالو میریزیم و میذاریم بپزه.
بعد از جوش آمدن بهتره کف روی مربا رو چند بار بردارین.
دقت کنین که زمان پخت مربا بین ۱ تا ۲ ساعت به میزان مربا و همینطور آبی که اول اضافه می کنین بستگی داره اما پخت زیاد مربا باعث تیره شدن مربای آلبالو و شربتش میشه پس بهتره زمان پخت رو کمتر کنین و البته با توجه به غلظت مناسب شربت مربا.
در ۱۰ دقیقه زمان پایان پخت عرق هل رو اضاقه میکنیم و در پایان هم آب لیمو رو، بعد از مخلوط شدن اجازه میدیم در همون ظرف خنک شده و بعد به ظرف های مناسب انتقال میدیم.
*** سعی کنین مقدار آبی رو که به مربا اضافه می کنین مناسب باشه تا به زمان زیادی برای پخت نیاز نباشه.
*** نسبت آلبالو به شکر، وقتی میخواین شربت هم داشته باشین باید برابر باشه.

مربای آلبالو خانگی
با سلام و شب بخیر
ممنون از شما برای آموزش خوبی که گذاشتید
من با استفاده از آموزش شما تونستم یه مربا آلبالوی توپ درست کنم
بی نهایت سپاس فراوان
سلام
خوشحالیم که از نتیجه کارتون راضی بودین
و
ممنون که از رسپی مربای آلبالو خانومی استفاده کردین
خیلی با این روسی که نوشتید مربا البالو مو خوشمزه شد مرسی ازتو
سلام عزیزم
خوشحالم راضی بودین