خانومی: ماهی سفید یکی از خوشمزه ترین ماهی هاست ، شاید استخوان های ریز و زیاده آن کمی آزاردهنده باشد اما از طعم بی نظیر و خواص زیاد این ماهی به سادگی نمیشه گذشت.
در این دستور ماهی سفید را با یک سس ویژه طبخ و سرو میکنیم که طعم ماهی در کنار این سس بسیار خوشمزه می شود.
مواد لازم:
ماهی سفید: ۲ قسمت برای دو نفر
شیر: نصف لیوان
گوجه فرنگی: ۳ عدد
سیر : ۵ جبه
قارچ: ۱۰۰گرم
لیموی تازه: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طعم دار کردن ماهی سفید:
برای طعم دار کردن و گرفتن بوی بد ماهی ، ماهی را در مخلوط شیر و فلفل سیاه، پودر سیر به مدت نیم ساعت استراحت میدیم تا هم بوی بد ماهی گرفته بشه و هم مزه شیر به خورد ماهی بره ، خوابوندن ماهی در شیر بسیار بافت ماهی رو لطیف تر و لذیذ تر میکنه.
طرز تهیه سس سیر برای ماهی سفید:
پیاز، سیر و گوجه ها را در غذا ساز ریخته و با هم مخلوط میکنیم وقتی یک دست شد این مواد رو در تابه ای که از قبل گرم کردیم و روغن ریختیم سرخ میکنیم وقتی آب گوجه کم شد قارچ های ورقه شده رو اضافه میکنیم و آب لیموها رو روی آنها میچکونیم ، نمک و فلفل میزنیم و بعد از پخت قارچ ها سس رو کنار میذاریم.
سرخ کردن ماهی سفید:
ماهی ها رو از شیر بیرون میاریم روش رو با کمی روغن و فلفل سیاه چرب میکنیم و در تابه نچسب با روغن کم سرخ میکنیم.
وقتی هر دو روی ماهی سرخ شد در ظرف میچینیم و سس رو کنارش میریزیم و سرو میکنیم.
اگر هم دوست نداریم میتونین سس رو در ظرف جداگانه سرو کنین.
نکته: این غذا رو اگر در کنار گشنیز پلو سرو کنین و از طعم آن لذت ببرین.

ماهی سفید با سس سیر