خانومی: ترشی انبه، این خوشمزه دلبر که چند سالیه خیلی محبوب شده… تهیه ترشی انبه رسیده یا ترشی انبه زرد خیلی آسونه.
ترشی انبه بندر عباس ، ترشی انبه جنوبی و ترشی انبه تند نام هایی هست که برای این ترشی به کار میره.
سادگی و در عین حال راحت بودن درست کردن این مزه بهشتی به قدریه که بعدش همش می پرسیدن تا حالا چرا درست نکردم.
پس بدون حرف اضافه میریم سراغ مراحل آماده سازی ترشی انبه خانومی با طعم متفاوت و عالی.
مواد لازم :
انبه زرد یا شیرین: ۲ عدد
سیر: ۶ حبه
سرکه: ۱ لیوان
روغن زیتون: ۲/۳ لیوان
تخم گشنیز: ۱ ق غ
فلفل سیاه: ۱ ق غ
فلفل قرمز: ۱ ق غ
سیاه دانه: ۱ ق غ

ترشی انبه رسیده
طرز تهیه :
انبه ها رو بعد از شستن به قطعات مناسب خرد کرده و کنار بذارین.
مخلوط همه ادویه ها رو با هم در یک تابه داغ به مدت چند دقیقه تفت بدین و بعد آسیاب کنین.
سیرها رو پوست گرفته و به خوبی له کنین … کوبیدن سیرها باعث میشه عطر بیشتری به ترشی بدن.
حالا مخلوط ادویه ها، انبه، روغن زیتون، سیر و سرکه رو مخلوط کنین.
این ترشی باید غلیظ باشه، پس از ریختن بیشتر سرکه خودداری کنین.
ترشی رو در یک ظرف شیشه ای ریخته و بین ۱ تا ۲ هفته زمان بدین تا جا بیفته.
انبه زرد به دلیل اینکه شیرین هستش برای متعادل کردن طعمش از سرکه و فلفل استفاده می کنیم.
اگر با تندی این ترشی مشکلی ندارین چند عدد ترشی فلفل همدانی رو له کرده و به موادتون اضافه کنین.
طعم ترشی بیور خیلی خاصه … در عین تندی ی مزه خاصی داره که انتقالش به انبه ها طعم خیلی خوبی رو به وجود میاره.
اگر تمایل دارین طعم شیرین انبه به طور کامل از بین بره با پشت چنگال انبه ها رو له کنین.
با له کردن انبه طعم ها بیشتر به خوردش میرن و شیرینیش متعادل تر میشه.

ترشی انبه بندر عباس
امیدواریم از طعم و مزه این ترشی لذت ببرین.
رسپی ترشی های مخصوص خانومی:
سلام
دو هفته باید تو یخچال نگه داشته بشه، یا دمای محیط؟
ممنون
سلام دوست عزیز
در یخچال
سلام هویج تو شور باید خام باشد یاکمی پخته
سلام دوست عزیز
در این رسپی خام گفته شده
شما میخواین شورتون زودتر برسه میتونین کمی بخار پز کنین.
سلام مطمئنید سیاه دانه بدمزه اش نمی کنه یا تخم گشنیز من تو هر چی تخم گشنیز میزارم بدمزه میشه
سلام
اگه طعمشو دوس ندارین خب استفاده نکنین
سلام ببخشید با ریختن روغن زیتون مزش بد نمیشه