خانومی: ژله میان تهی یکی از ژله های محبوب این روزهاست که در میهمانی ها همه رو قافلگیر میکنه , علت اون هم فضای تهی بین لایه های ژله است و به همین علت هم این ژله میان تهی نام گرفته.
برای تهیه ژله میان تهی تنها به یک ترفند نیاز داریم ، یک ترفند جالب و در عین حال ساده !
پس با ما همراه باشین.
مواد لازم برای تهیه ژله میان تهی:
پودر ژله : ۲ رنگ
بستنی وانیلی: ۱ لیوان
سلفون و آب جوش
روش آماده کردن ژله میان تهی:
برای شروع نصف بسته پودر ژله اول که من ژله انگور رو انتخاب کردم با نصف لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه ، یک لیوان بستنی رو هم که از قبل گذاشتیم تو دمای محیط آب بشه … وقتی هر دو هم دما شدن ژله و بستنی رو با هم قاطی میکنیم و تو ظرف هامون می ریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده ، برای ادامه کار عجله نکنین چون ژله کامل باید سفت بشه، وقتی به این درجه رسید میریم سراغ رنگ دوم ژله که من کیوی رو انتخاب کردم، ادامه کار همون روش بالاست …. نصف بسته پودر ژله + نصف لیوان آب جوش و نصف لیوان بستنی باقی مانده … وقتی ژله و بستنی رو قاطی کردیم و مطمئن هستیم که خنک شده روی ژله دوم تو ظرفمون می ریزیم، حالا باید بریم سراغ نکته مهم تهیه ژله میان تهی … سلفون ها رو روی دهانه ظرفمون می کشیم و محکم اطراف ظرف می پیچیم , لایه دوم سلفون رو هم برای اطمینان بیشتر …. حالا ظرف ژله رو بر می گردونیم ، یعنی سر و تهش می کنیم و به همین شکل تو یخچال میذاریم تا ژله دوم هم خودش رو بگیره.
بعد از مطمئن شدن از گرفتن لایه دوم ژله اون رو برگردونین و سلفون رو از روش بردارین … ژله میان تهی آماده ست.
نکته :
۱٫من از ژله بستنی استفاده کردم اما شما میتونین ژله میان تهی تون رو با ژله ساده هم آماده کنین.
۲٫اگر دوست دارین میتونین بین فضای ژله ها رو پر کنین …. با پاستیلی که با خلال دندون تو لایه اول ژله قرار دادین , با توت فرنگی و میوه های دیگه و یا حتی شکوفه درخت ها.

ژله میان تهی