خانومی: به ظاهر شاید کباب کردن سبزیجات ساده به نظر برسد اما اگر می خواهید نکات مهم نرم و ترد شدن سبزیجات پس از کباب کردن را بدانید، با خانومی همراه باشید.
اول از همه سعی کنید تا حد ممکن سبزیجات را به تکه های مساوی و هم اندازه خرد کنید.
سپس کمی سبزیجات را چرب نمایید. این نکته را فراموش نکنید که برای کباب کردن و پختن سبزیجاتی همچون بادمجان و قارچ نسبت به دیگر سبزیجات به روغن بیشتری نیاز دارد. برای هر سینی سبزیجات به اندازه ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه نمایید.
با توجه به اینکه سبزیجات با تبخیر شدن آب موجود در آن، له می شود آن ها را در حجم زیاد نپزید.
توجه داشته باشید برای کاراملی شدن سبزیجات باید روی حرارت زیاد پخته شود؛ اگر سبزیجات را در حرارت پایین بپزید باید مدت زمان بیشتری را جهت پختن آن صرف نمایید و این باعث له شدن سبزیجات می شود.
زمان معمول برای پختن سبزیجات حدود ۳۵ الی ۴۵ دقیقه می باشد که سعی نمایید یک یا دو بار آن ها را هم بزنید تا سبزیجات کاملاً یکسان پخته شود. البته این نکته را فراموش نکنید سبزیجاتی که بوی خاص و تندی دارند همچون شلغم، کلم، گل کلم و … نباید به مدت زیادی پخت شوند زیرا که در اثر پخت بیش از حد معلول، بوی آن ها تندتر می شود.
پختن سبزیجات در فر
شما می توانید برخی از سبزیجات را به راحتی در فر بپزید. برای پختن سبزیجات در فر ابتدا سینی فر را با روغن گیاهی چرب کرده و پس از آن سبزیجات را بر روی سینی فر قرار دهید. پختن سبزیجات در فر هم املاح و ویتامین های سبزیجات را حفظ می کند و هم نیز طعم سبزیجات از بین نمی رود.