خانومی: شاید به فکر درست کردن چیپس در منزل تا حالا نیفتاده باشین اما اگر یک بار امتحان کنین مشتریش میشین.
مواد لازم:
سیب زمینی
بیکینگ پودر
نمک و ادویه های لازم
روغن
طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو با چاقو یا رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنین، من از نایسر دایسر استفاده کردم که هم راحت بود و هم به اندازه کافی نازک برش خورد.
سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسطه ش کامل شسته بشه.
حالا سیب زمینی های ورقه شده رو در چند لیوان آب یعنی تا حدی که روی سیب زمینی ها رو آب بگیره و همینطور مخلوط یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک به مدت نیم تا یک ساعت قرار میدیم.
بهتره که از آب خنک استفاده کنین و همینطور ظرف حاوی برش های سیب زمینی رو در یخچال بگذارین.
بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها رو در صافی یا آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه، یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشه.
روغن باید کامل داغ بشه اما مراقب باشین که نسوزه. حالا ورقه های سیب زمینی رو چند تا چند تا در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه اجازه میدیم سرخ بشه این کار رو تا پایان سیب زمینی ها انجام بدین.
هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم نچینین چون نرم میشن.
این چیپس فوق العاده ترد و خوشمزه ست و اصلن باورتون نمیشه تو خونه و به وسیله خودتون درست شده.
اگر مایل هستین چیپستون رو طعم دار کنین بعد از داغ شدن روغن چاشنی مورد علاقتون رو بهش اضافه کنین و بعد سیب زمینی ها رو داخل روغن بیاندازین.
برای مزه دار شدن میتونین از فلفل، پودر سیر، پودر گوجه و پاپریکا استفاده کنین.
برای تهیه چیپس رژیمی همه مراحل مثل بالا انجام میشه اما به جای سرخ کردن، سیب زمینی ها را روی توری مخصوص فر می چینیم و تا زمانی که برشته بشه بهش حرارت میدیم، با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافیه.
برای تهیه چیپس سرکه نمکی، به جای نصف میزان آبی رو که در قسمت بالا گفتم، سرکه سفید می ریزیم و بعد سیب زمینی ها رو در مخلوط آب، سرکه، نمک و بیکینگ پودر قرار میدیم و ادامه کار.
چیپس نمکی و خانگی ما آماده ست، امیدوارم لذت ببرین.

چیپس خانگی

تهیه چیپس در خانه
مرسی دهنم آب افتاد
پس حتمن درست کن برای خودت عزیزم
ممنون ازتون خانم مدیر.
سلام
سلام
سلام خیلی عالی بود
سلام عزیزم
خوشحالیم دوست داشتین 🙂
نه
🙂
😜😝😝😂😋😋😋😋🙊🙊🙊
عالی بود مرسی
حتما
اره واقها
سلام چراجواو نمی دید
سلام عزیزم
سوالتون چیه .؟
سلام روی گاز درست میشه یا توی فر ؟
سلام عزیزم
روی گاز
داخل روغن سرخ میشه
سلام روی گاز دیگه🤣
نمیدانم
عالی
:*
روی گاز خره چشد رو باز نوشته بالا
مگه خوردن یه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟😀😀😀😀😀😀
ali bod
sepasgozarrrrrrr
مرسی از لطفتون عزیزم
@aynazsakyr.com
إز شما خیلى ممنونم
إز شما خیلى ممنونم
سلام،ممنون از بابت روش تهیه چیپس خانگی
دلیل اضافه کردن بکینگ پودر چیه؟؟
سلام دوست عزیز
برای اینکه ترد بشه
مرسی بابت چیپس
عزیزم اگه سیب زمینی روهمینطوری سرخ کنی هرچی هم سرخ شه وقتی سردبشه شلمیشه بکینگ پودر سیب رو سفت میکنه
بعله همینطوره
و برای اینکه بعد سرخ شدن نرم نشن باید روی کاغذ مخصوص گذاشت تا روغن اضافی گرفته بشه و سرد بشن، وقتی ورقه های چیپس داغه روی هم قرار بدین کمی نرم میشن.
مرسی از راهنماییتون عزیزم
خوبه
واسه تر شدنشه
اگه بکینگ پودرونریزی اشکالی داره
برای ترد شدنش بریزین بهتره
چه میدونم
سلام به همه
اره
😛😛😛😛😛😛😛من دهنم اب افتاد
ما مهمان داشتیم می خواستم جیبس واسشون درست کنم جیبس خونگی که از سایت شما استفاده کردم بابتش مرسی
چه عالی
ممنون که نظرتون رو برام گذاشتین عزیزم
متشکرم
خیلی ممنون از این کانال خوب
مرسی از طرز تهیه چیپس ترد و خوشمزه شما
سلام ممنون بابت دستورچیپس خانگی
خیلی ممنونم از راهنمایی تون حتا” انجام میدم ☺☺☺☺☺☺ عالیی خیلی خوشمزست
نوووش جونتون عزیزم :*
ممنونم از لطفتون عزیزم؛ خوشحالم دوست داشتین
سلام مرسی بابت طرز تهیه چیپس خانگی
مرسی از توجه شما عزیزم
خیلی مهربونی
ممنون لطف داری عزیزم
خیلی اسونه منم خودم بلدم
سلام خیلی ممنون بابت دستور. یه سئوال میتونیم پودر پنیر هم اضافه کنیم؟
سلام عزیزم
بعد از اینکه سیب زمینی ها رو از صافی رد کردین و آبش گرفته شد ، پودر پنیرو روی ورقه های سیب زمینی بریزین تا آغشته بشه بهشون و بعد سرخ کنین.
بله
حتما باید بکینگ پودر استفاده بشه؟؟نمیشه جوش شیرین استفاده کرد؟؟
سلام
بیکینگ پودر برای ترد کردنش به کار برده میشه.
جوش شیرین به خاطر ضررهاش بهتره استفاده نشه.
👏tnx khili khob bod
سلام ممنون از نظرتون
سلام خیلی عالی بود فقط کاغذ مخصوص ازکجا تهیه کنم ؟؟ممنون
سلام عزیزم
از جاهایی که وسایل شیرینی پزی می فروشن
می تونین برای گرفتن روغن اضافی از دستمال آشپزخانه هم استفاده کنین.
از این دستمال رولی ها.
تو چه طوری
:))
مرسی
خوبمممممم
خیلی عالی بود مرسی
ممنون از نظرتون عزیزم
اممممممم حتما درستش میکنم خیلی خوبه
خیلی هم عالی
سلام عزیزم من مهمان دارم میشه خلاصه تر بگی ممنون
سیب زمینی های ورقه شده رو تو روغن سرخ کن.
این میشه خلاصه بدون نکات مهمش !
سلام راستش خیلی دلم میخاد الان درست کنم ولی وسیله ای ندارم سیب رو ورقه کنه راهی هست بتونم کاریش کنم؟
سلام
برای تهیه این چیپس باید ضخامت ورقه های سیب زمینی خیلی کم باشه، اگر در حوصله شما میگنجه با یک چاقوی خیلی تیز سیب زمینی رو ورقه کنین.
سرکه و بکینگ پودر واکنش نمیدن؟ 😕
چه واکنشی ؟
راس میگه سرکه و بکینگ پودر با هم واکنش شیمیایی میدن و تولید مواد خطرناکی میکنن
جوش شیرین و سرکه با هم واکنش میدن
تبدیل میشه به nacl2و h2sonb….واه اینجوری حساب کنی هر چی میخوریم میشه ترکیب خطرناک .هرچی هم خطرناک باشه خطر اون ترشی هایی که تو دبه های پلاستیکی درست میشه و هممون میخوریم صدبرابر بیشتره
سلام کاغذ مخصوص از کجا گیر بیاریم
سلام
مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشن.
از دستمال آشپزخانه هم برای گرفتن روغن میتونین استفاده کنین. ( دستمال کاغذی رولی )
ممنون عالی بود
مرسی از نظر شما عزیزم
منظور از کاغذ مخصوص ، همون کاغذ روغنیه؟
سلام
بله عزیزم
عالی بود مرسی
ممنون از نظرتون عزیزم
خیلی خوبه
مرسی بابت دستوری ک گذاشتی من درست کردم خوب شد
سلام عزیزم
مرسی از تو که بعدش نتیجه رو اینجا گفتی خانومی.
عالیه
سلام
مرسی از اظهار لطفتون
ببخشید یک وخت این چیبسه بازاری نیست
سلام عزیزم
یعنی چی ؟
متوجه نشدم
خیلی ممنون عالیه ولی چرا گفتین اینقدر بشورید که نشاسته ش بره
چون وقتی ورقه های سیب زمینی رو در روغن بریزین بهم میچسبه و مانع ترد شدنش میشه
خیلی ممنون
خیلی عالی ولی وقتی میخواهیم ان را در داخل قابلمه بریزیم مبچسب عالی
صبا جون باید ورقه های سیب زمینی در روغن زیاد سرخ بشه و تعداد ورقه هایی که داخل روغن قرار میگیرن زیاد نباشه که بهم بچسبن.
خیلی ممنون باید خوشمزه باشه
سلام خوب روغنشو زیاد کن
سلام باید حتما بیکینگ پودر بریزیم
سلام
برای ترد شدنش بهتره که بزنین
فوق العاده بود دستتون درد نکنه
سلام نسرین جان
ممنون از نظر لطف شما
مرسی . عالی شدن همه خوششون اومد😎😜
سلام نفس جان
خوشحالیم دوست داشتین
عاااااالیه👌
ممنون اسرا جان
سلام ممنون دلم ضعف رفت
سلام
خب پاشو درست کن 🙂
چقدر باید نمک اضافه کنیم/پیکینگ پودر رو وقتی ریختم تو اب سر اومد و همه جارو کثیف کرد لطفا بگید که چه موقع باید پیکینگ پودر رو اظافه کنیم.
ریختن نمک سلیقه ای هست
اینکه چقدر میخواین نمکی باشه دست خودتونه …
اول بیکینگ پودرو با آب مخلوط کنین بعد ورقه های سیب زمینی رو اضافه کنین…
عالی بود
عالیه ولی تعم های دیگش چی مثل سرکه
و…..
سلام
برای چیپس سرکه ای ورقه های سیب زمینی رو در سرکه سفید و آب به مدت چند ساعت قرار میدیم.
به نظرم نیازی به بکینگ پودر هم نیست .
فقط کافیه سیب زمینی هارو توی ظرف آب بذارید و چندتا قالب یخ بزرگ توش بندازین و بعد از یک ساعت و خنک نگهداشتن آب آبکش کنید و بعدش سرخ کنید و تا وقتی سیب زمینی ها خودشونو نگرفتن به هیچ عنوان هم نزنیدشون بعدش هم روی دستمال کاغذی بریزید تا روعنش گرفته شه و بعد روی یه پارچه پهن کنید تا خشک شه اگر عجله هم دارید میتونید یک ساعت توی آفتاب بذاریدشون وگرنه تو خونه هم جواب میده . بسیار خوشمزه و ترد میشن .
سلام مهسا جان
ممنونن از بیان تجربه تون.
سلام
من الان گذاشتم تو اب نمک و بکینگ پودر
دعا کنید خوب بشه
ممنون از مطلب خوبتون
سلام رها جان
امیدواریم از نتیجه کار راضی باشین …
سلام.فلفل رو کی اضافه کنیم.تو روغن که موقه سرخ شدن میسوزه
سلام عزیزم
برای تهیه چیپس خانگی با طعم فلفل سیب زمینی های ورقه شده رو به فلفل آغشته و در روغن داغ سرخ کنین.
من بدون پکینگ پود درست کردم خیلی ترد شد
سلام
ممنون از نظر شما درباره طرز تهیه چیپس خانگی خانومی.
سلام دلیل ریختن بکینپودر چیه
سلام باعث ترد شدن چیپس خونگی میشه
سلام بهدرد خورد
خوشحالیم دوست داشتین دوست عزیز.
سلام این چیپس روی گاز یافر ؟
سلام
روی گاز و در داخل روغن سرخ میشه
سلام
برای اینکه سیب زمینی سرخ شده ی خشک وچیپسی داشته باشید بعداز شستن وآبکش کردن سیب زمینی کمی نمک وزردچوبه بهش اضافه کنید ودروغن سرخ کنید هم رنگ زیبایی داره وهم همون حالت میمونه. از خوردنش سیرنمیشید.
التماس دعا
سلام آنای عزیز
ممنون که تجربیاتتون رو با کاربران خانومی به اشتراک میذارین
خیلی ممنون از بابت طرز تهیه چیپس
سلام فریده جان
خوشحالیم از رسپی چیپس خانگی راضی بودین.
و ممنون از نظر پر مهر شما به سایت خانومی
ممنون از راهنمایی شما
خیلی عالی ولی من دستو پاچلفتی ام باروغن سوختم واس همین صرف نظر کردم از درست کردنش
سلام ویدای عزیز
عزیزم تجربه با همین سوختن ها و خراب کردن ها به دست میاد.
دستتون خوب شد حتما دوباره امتحان کن
وایه من درست کردم همشون سوختند
سلام عزیزم
دیر برداشتین خب :))
آفرین عزیزم
سلام عزیزم دمت گرم واقعا عالی بود هرموقع درست میکردم خراب میشد تااینکه دستور پخت شماروامتحان کردم وای مزش عالی شده بود 👍💖❤
سلام زهرا گلی
خوشحالیم راضی بودین عزیزم :*
سلام اگه کاغذ مخصوص نداشتیم چیکار کنیم
سلام دوست عزیز
روی دستمال های کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار بدین تا روغن اضافه رو بگیره.
عالی واقعا خوش مزه شد
سلام عزیزم
چقدر عالی که راضی بودین …
ممنونیم که نظرتون رو بعد امتحان رسپی های خانومی باهامون شیر میکنین 🙂
سلام
سلاااااااااام 🙂
واقعا معرکه بود ممنونم از شما👌
سلام عزیزم
خیلی خوشحالیم که رسپی های خانومی رو امتحان میکنین
و نتیجه میشه رضایت شما 🙂
غش کردم زبون روزه
آخی :))
من درس کردم خیلی خوب بود ولی خیلی طعم گوجه نگرفت
سلام مریم جون
مرسی که نظرت رو گفتی :*
بد نیست
🙂
سلام دستتون درد نکنه به خاطر سایت خوبتون مى شه بپرسم اگه بکینگ پودر نزنم چى مى شه؟
سلام عزیزم
ممنون از لطف شما 🙂
بیکینگ پودر تردش میکنه.
ببخشید موادچنددقیقه بایدداخل یخچال باشند؟
تا یک ساعت زمان خوبیه.
سلام
من میخواستم کارگاه چیپس سنتی راه بندازم از این مطالبتون خیلی استفاده کردم.
ممنون که وقت گذاشتین
سلام مسعود جان
چقدر عاااااالی.
خیلی خوشحالیم که رسپی چیپس خانگی خانومی برای شما مفید بوده
و براتون آرزوی موفقیت در کاری که میخواین شروع کنین رو داریم :X
سلام ببخشید میشه از دستمال های رولی ساده استفاده کرد؟؟؟؟؟
سلام عزیزم
بله
مخصوص آشپزخونه رو بگیرین که ضخیم تره و بهتر روغن رو جذب میکنه
سلام ادویه چی داره
سلام عزیزم
برای ساده ش نمک
برای فلفلی، پودر فلفل قرمزه و …
من میخوام بمیرم باید چه کار کنم
چرا خب ؟ 🙁
میخوام پیاز جعفری درست کنم چیکار کنم
از پودر پیاز و جعفری استفاده کنین
ممنون ههههههههههههههه
خواهش میکنم عزیزم 🙂
سلام خیلی ممنون از آموزش به جا و دقیقتون من با دستورالعمل سایت شما چیپس رو درست کردم فوق العاده شد خیلی لذت بردیم. تشکر فراوان
سلام الهام عزیز
خیلی خوشحالم که رسپی مارو امتحان کردین و راضی بودین.
مچکرم که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتین 🙂
سلام گذاشتن نشاسته برای چیبس چیست، روی پاکت چیبس ترکیبات نشاسته نوشته.
سلام دوست عزیز
در رسپی ما نشاسته وجود نداره .
در رسپی صنعتی رو هم نمیدونم 🙂
سلام
سلام عزیزم
سلام ببخشید یعنی ترد می شه یعنی چی من فارسیم خوب نیست میشه بگید اخه می خوام همین الان درست کنم امید وارم عالی باشه 👍👌اخه خیلی از چیپس های شما تعریف کردن. ممنون میشم💖
چیپس بیرون رو میخورین میبینین چطور خرد میشه تو دهان ؟
ی صدایی هم میده منظور رسیدن به اون حالته.
عالی بود🤗🤗
😍