خانومی: یکی از انواع خوشمزه پاستا به خصوص در رستوران های ویژه پنه با سس آلفردوست، پنه نوعی از پاستاست که دو طرف آن برش اریب خورده.
مواد لازم برای پنه با سس آلفردو:
پنه : ۱ بسته
سینه مرغ: ۲ عدد
خامه: ۱۰۰ گرم
کره: نصف قالب
سیر: ۲ حبه رنده شده
قارچ: ۳۰۰ گرم ورقه شده
آب مرغ: نصف لیوان
پنیر پارمسان: نصف لیوان
نمک، فلفل و جعفری به مقدار لازم
دستور تهیه پنه با سس آلفردو:
مرغ رو نیم ساعت قبل از شروع کار با کمی نمک و فلفل و روغن زیتون طعم دار کنین بعد مرغ ها رو در تابه تفت بدین تا سرخ بشن دقت کنین که پخت کامل برای مرغ ها لازم نیست چون در آخر به همراه سس و پاستا ها پخته میشه.
قارچ ها رو اضافه کنین و کمی تفت بدین و بعد هم سیر رو اضافه کنین به مدت یک دقیقه سرخ بشه ، حالا خامه آب مرغ و کره رو به مخلوط اضافه کنین وهم بزنین تا مواد قاطی بشه ؛ پنه ها رو که قبلن در آب جوش ریختیم بپزه البته تا حدی که کمی نرم بشه به سسی که درست کردیم اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم تا سس به همه ی پاستاها برسه، زیرش رو کم کنین و به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدین تا سس به خورد پاستاها بره و در آخر پنیر رنده شده پارمسان رو اضافه کنین … پنه با سس آلفردو آماده ست.
نکات مهم در پخت پاستا پنه با سس آلفردو:
۱٫ اگر از پاستای پخته نشده در این رسپی میخواین اضافه کنین باید اندازه آب مرغ و خامه دو برابر بشه.
۲٫ به جای آب مرغ میتونین از عصاره مرغ هم استفاده کنین.
۳٫ من از کره استفاده نکردم چون زیادی چرب میشد برای من.
۴٫ برای ریختن پنیر زیاد دست و دلبازی نکنین … چون باعث میشه پاستا سفت بشه.
۵٫ وقتی پاستا آماده شد همون موقع سرو کنین چون وقتی خنک میشه دیگه به خوشمزگی اولش نیست.
نوش جان

پنه با سس آلفردو

پنه با سس آلفردو
سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به
کارتون ادامه بدین
سلام
ممنون از شما
چشم …
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت
به این خوبی سپاسگزارم
سلام دوست عزیز
ممنون از لطف شما به مجموعه خانومی.
سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین
سلام دوست عزیز
ممنون از حمایت شما از سایت خانومی.