خانومی: سالاد توپی ، یکی از سالادهایی است که این روز ها طرفدارای خاص خودشو پیدا کرده ، سالاد توپی به علت اینکه ماده اصلیش از سیب زمینی تشکیل میشه بیشتر جنبه پیش غذا پیدا میکنه تا سالاد و حتی در وعده شام هم میتونه جای یک غذای کامل رو پر کنه.
پیشنهاد من این هست که حتما یک بار سالاد توپی رو درست کنین ، نه تنها به خاطر ظاهر جذابش که سفره رو چشم نواز میکنه مخصوصن در میهمانی ها … بلکه طرفداران سیب زمینی هم از طعم این سالاد خوششون میاد.
مواد لازم برای سالاد توپی:
سیب زمینی : ۱ کیلو و نیم
ژامبون یا کالباس: ۲۰۰ گرم
ذرت: ۴ قاشق غذا خوری
خیار شور: ۳ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده: ۱ لیوان کوچک
کلم سفید ریز شده: ۱ لیوان کوچک
کلم قرمز ریز شده: ۱ لیوان کوچک
نمک و فلفل به مقدار لازم
کاهو یا جعفری برای زیر توپ های سالاد، مقداری
روش تهیه سالاد توپی:
اول سیب زمینی ها رو میذاریم بپزه , بعد به همون روشی که برای سالاد اولویه آماده میکنین سیبزمینی ها رو له میکنیم که من با گوشت کوب برقی لهشون کردم، کمی نمک و فلفل سیاه + ۲ قاشق سس رو بهش اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا سیب زمینی ها طعم بگیره , کمی مزه کنین اگه نیاز داره نمک و فلفلش رو اندازه کنین اما برای سس اگه بیشتر بریزیم شل میشه و فرم نمیگیره.
حالا ژامبون ها و خیار شور رو که از قبل خورد کردین با ذرت مخلوط کنین … یک قاشق سیب زمینی برمیداریم توش رو کمی گود می کنیم و از موادمون تو شکمشو پر می کنیم …. بعد تو دستامون گردش میکنیم … وقتی فرم دلخواه رو گرفت توی هویج های رنده شده غلط میدیم .. میبینیم که هویج ها به سیب زمینی چسبید و به همین ترتیب توپ های سالاد رو درست میکنیم و این بار تو کلم قرمز و بعدی کلم سفید و ….. خب حالا ی ظرف رو برمیداریم و کف اون رو با دسته های جعفری یا کاهوی خورد شده می پوشونیم و توپ های سالادمون رو توش می چینیم و با سس روشون رو دیزاین می کنیم.
اگه از مواد داخل سالادتون اضافه مونده می تونین مثل من روی سالادتون بریزین.
کنار این سالادتون میتونین سس هم بذارین.
امیدوارم لذت ببرین ، نوش جان.