خانومی: اسفناج یک سبزی سرشار از آهن است و برای کسانی که کم خونی دارن بسیار مفیده. بورانی اسفناج هم به عنوان پیش غذا استفاده میشه و هم در کنار غذاهای دیگه سرو میشه و حتی بورانی اسفناج میتونه به عنوان یک شام رژیمی محسوب بشه. بورانی اسفناج خیلی خوشمزه است و حتما پیشنهاد می کنم این بورانی را امتحان کنید؛ پس با خانومی همراه باشید تا به راحتی بتوانید این بورانی خوشمزه را برای خود و خانواده اتان درست کنید.
مواد لازم :
اسفناج: ۱ کیلو
ماست : ۲ یوان
سیر: ۲ حبه
نمک، فلفل و روغن
دستور تهیه بورانی اسفناج:
اسفناج ها رو بعد اینکه شستین و آبش رفت به همراه نصف لیوان آب تو قابلمه بریزین تا اسفناج ها بپزه بعد کمی روغن بهش اضافه کنین به همراه سیرهای خورد شده و نمک و فلفل تفت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن، حالا اسفناج ها رو ساطوری میکنیم یا در غذاساز خورد میکنیم و بعد با ماست مخلوط میشه و اجازه میدیم تو یخچال خنک بشه.
نکته ها:
۱٫ اگر مزه سیر رو دوست ندارین میتونین اضافه نکنین.
۲٫ تفت دادن اسفناج باعث خوش طعم تر شدن بورانی اسفناج میشه اما اگه نمیخواین میتونین تفت ندین.
۳٫ اگر مایلین کمی گردو خورد شده به بورانی اضافه کنین.
نوش جان