خانومی: رسپی این غذا ساده ست و مواد تهیه شده در آن از مواد غذایی مصرفی روزانه ست و همینطور زمان زیادی برای آماده سازی نیاز نیست.
اگر همیشه به دنبال رسپی غذاهای رژیمی و سالم هستین یا برای وعده شام ی غذای خوشمزه و کم کالری میخواین این غذا انتخاب مناسبیه.
این غذا رو در ظرفی که مخصوص فر هستش آماده و طبخ کنین.
مواد لازم:
سینه مرغ
سیب زمینی
فلفل ( دلمه ) قرمز
گشنیز
لیمو ترش
زنجبیل
روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
طرز تهیه:
یک سیب زمینی رو پوست گرفته و به مکعب های ۲٫۵ سانتی متری خرد می کنیم و در قابلمه ای که آب سرد و نمک داخلش ریختم منتقل کرده و روی گاز میذاریم تا آب به جوش بیاد و سیب زمینی ها چند تا جوش بخوره.
بعد از جوش آمدن سیب زمینی ها رو در یک صافی بریزین تا هم آب اضافه ش خارج بشه و هم خنک بشه.در این زمان یک سس رو برای ریختن به روی سیب زمینی ها آماده میکنیم.
یک قاشق چایخوری زردچوبه ، کمی زنجبیل رنده یا شده، ½ قاشق چاخوری زیره و آب نصف یک لیموی تازه رو با هم مخلوط می کنیم و روی سیب زمینی میریزیم، آبکش رو تکون میدیم و سیب زمینی ها رو بالا پایین میکنیم تا به سس آغشته بشن و گشنیزهای خرد شده را روش می ریزیم.
سیب زمینی ها رو به یک کاسه منتقل میکنیم، فلفل ها رو به اندازه دلخواه برش میدیم و مخلوط میکنیم، سینه مرغ را روی مواد قرار میدیم و با تکان هایی در ظرف، مرغ را آغشته به مواد میکنیم تا مرغ مزه مواد قبلی رو به خودش بگیره و در این حین چند قاشق روغن زیتون رو به همراه نمک و فلفل سیاه یا سفید روشون میریزیم و مخلوط می کنیم.
حالا مرغ رو بردارین و باقی مواد رو در ظرف مخصوص فر بریزین، به صورتی که یک لایه از سیب زمینی و فلفل داشته باشیم بعد هم مرغ را روی سیب زمینی ها قرار میدیم. نصف مانده لیمو و کمی روغن زیتون روی مواد میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم تا مرغ مغز پخت بشه.
این غذا رو به همراه چاشنی مورد علاقه میل کنین.

غذاهای رژیمی با مرغ