خانومی: داریم به فصل بامیه نزدیک میشیم و خورش بامیه یکی از موارد استفاده از بامیه ست، در این بین خورش بامیه چند نوع رسپی داره , اولیش به صورت خورش قیمه درست میشه با این تفاوت که به جای سیب زمینی بامیه میریزن، دومیش بدون لپه و مخلوط بامیه و گوشت قرمزه و اما این رسپی … خورش بامیه با بادمجان هست که ترکیب بی نظیری رو با هم دارن.
مواد لازم:
مرغ پاک شده : ۵۰۰ گرم ( سینه یا ران )
بامیه: ۵۰۰ گرم
بادمجان قلمی : ۶ عدد
پیاز : ۲ عدد
رب : ۲ قاشق غذاخوری
زرشک یا غوره به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، آبلیمو …. مقداری
دستور تهیه خورش بامیه با بادمجان :
پیازها رو تفت داده و مرغ ها رو اضافه میکنیم وقتی رنگ مرغ تغییر کرد فلفل و ادویه ها + رب رو اضافه میکنیم بعد سرخ شدن رب ۲ لیوان آب به مواد اضافه میکنیم. بامیه ها رو هم جدا در روغن به همراه کمی آبلیمو تفت میدیم و به مرغ اضافه میکنیم … بادمجان ها رو هم که سرخ کردیم …. ۱۰ دقیقه به پایان پخت خورش، بادمجان ها و غوره یا زرشکتون رو هم اضافه کنین و ترشی و نمک خورش رو هم اندازه کنین.
نکات مهم در پخت خورش بامیه با بادمجان :
۱٫ میتونین به جای مرغ از گوشت قرمز در این خورش استفاده کنین، زمان پخت بامیه نیم ساعته ، وقتی گوشت ها پخت نیم ساعت آخر بامیه ها رو اضافه کنین.
۲٫ بامیه های ریز رو برای خورش بامیه انتخاب کنین و ساقه ها ( دم بامیه ) رو خیلی نزدیک به بامیه نچینین چرا که باعث میشه خورشتون کمی لزج بشه.
۳٫ خورش بامیه رو زیاد هم نزنین چون بامیه ها له میشن.
نوش جان.