خانومی: چند سالی هست که بوقلمون در سبد غذایی خانواده هایی که میخوان غذاهای سالم تری مصرف کنن گنجانده شده، ابداع شیوه های جدیدی برای مصرف این گوشت در غذاهامون کمک میکنه که رژیم غذایی بهتری از نظر سلامت داشته باشیم.
در این گزارش ما خوراک گوشت بوقلمون رو در کنار سبزیجاتی انتخابی سرو میکنیم ، بدون نان یا برنج به عنوان وعده شام.
مواد لازم:
۳۰۰ گرم گوشت بوقلمون
سیب زمینی ریز: تعدادی
قارچ ورقه شده: ۱ فنجان
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
گوجه: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۱ عدد
آلو بخارا، لیمو تازه، فلفل و ادویه های مورد نیاز.
طرز تهیه خوراک گوشت بوقلمون:
گوشت بوقلمون رو در مقدار کمی روغن کنجد تفت میدیم تا همه قسمت های گوشت سرخ بشه، برای این غذا شما میتونین از هر قسمت بوقلمون که دوست دارین استفاده کنین.
در زمانی که گوشت بوقلمون در حال تفت خوردنه، گوجه و پیاز و سیر رو میکس میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و زمان میدیم تا سس غلیظ بشه کمی کاری و زردچوبه میزنیم و زمانی که مزه ها به خورد هم رفتن ۲ لیوان آب روی گوشت میریزیم و آلوها رو اضافه میکنیم و با شعله ملایم اجازه میدیم گوشت بوقلمون کامل بپزه.
اگر به بوی این گوشت حساس هستین میتونین یک برگ بو هم در آخر استفاده کنین.
اگر به رب انار علاقه دارین میتونین یک قاشق رب انار هم اضافه کنین.
در این حین سیبزمینی های تازه و کوچک رو شسته و از وسط نصف میکنیم ، سیبزمینی ها رو در ظرفی به یک قاشق روغن نمک و زردچوبه آعشته میکنیم و همینطور ۱ قاشق جعفری خرد شده را روی سیبزمینی ها میریزیم ( از هر سبزی معطری میشه به جای جعفری استفاده کرد ) و بعد به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه ۱۷۵ طوری قرار میدیم که پوست سیبزمینی روی سینی فر قرار بگیره.
اگر دوست دارین سیبزمینی ها برشته باشه میتونین بعد از مدت ۱۰ دقیقه سیبزمینی ها رو پشت و رو کنین.
برای سرو این غذا علاوه بر سیبزمینی از قارچ و فلفل دلمه هم استفاده میکنیم به این شکل که آنها رو تفت میدیم و یک لیمو روش میچکونیم تا مزه بگیره.
در آخر وقتی بوقلمون کامل پخته شد ریش ریش میکنیم و استخون گوشت رو میگیریم و در کنار سبزیجاتی که آماده کردیم سرو میکنیم.
بعد از پخت بوقلمون آبش باید تموم شده باشه و یک سس غلیظ ته ظرف میمونه ؛ ازین سس هم میتونین کناز غذا استفاده کنین.

خوراک با گوشت بوقلمون