خانومی: بورک جزء غذاهایی هست که به تازگی همه گیر شده و هر کسی حداقل یک بار این غذارو امتحان میکنه. برای تهیه این غذا از خمیر یوفکا استفاده میکنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ:۱ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
قارچ ورقه شده: ۱ لیوان
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
زرشک: نصف لیوان
گردو خرد شده: نصف لیوان
کره: ۵۰ گرم
پنیر پیتزا، نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این بورک من به سلیقه خودم از این مواد استفاده کردم اما شما می تونین از هر موادی بنا به نظر خودتون و یا دستوری که روی پاکت خمیر یوفکا؛ که رایج ترین مزه ها رو معرفی کرده استفاده کنین.
سینه مرغ رو میذاریم آب پز بشه با دو تا سیر، نمک و کمی فلفل، مرغ رو با مقدار کمی آب بذارین بپزه تا مزه ش حفظ بشه.
فلفل دلمه و قارچ رو با کمی روغن تفت میدیم و ادویه ها رو اضافه میکنیم در دقیقه های آخر پخت زرشک رو اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن از روی گاز بر میداریم.
بعد از پختن مرغ ها رو خرد یا ریش ریش می کنیم و به همراه گردو خرد شده به مواد قبلیمون اضافه میکنیم.
خمیر یوفکا رو باز کنین، به دقت یک لایه از خمیر رو بردارین و روی یک سطح صاف قرار بدین، کره آب شده رو کمی روی سطحش می مالیم و بعد یک قاشق از مواد بورک رو در وسط خمیر قرار میدیم کمی روش پنیر پیتزا میریزیم و بعد هم گوشه هاش رو به داخل تا میزنیم و رول میکنیم.
شما میتونین به هر شکلی که دوست دارین خمیر رو شکل بدین.
و در آخر لبه خمیر رو میتونین کمی چرب کنین با کره و یا خیس کنین و روی بورک قرار بدین تا به خمیر چسبیده و باز نشه.
بورک ها رو در ظرف مناسب فر که چرب شده بچینین و در آخر روی همه بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدین و بعد هم به صورت گرم با هر سسی که می پسندین میل کنین.
روش دوم پخت بورک سرخ کردنشون هستش، که به جای قرار دادن در فر میتونین لقمه های بورک رو در مقدار فراوان روغن سرخ کنین تا رنگ خمیر طلایی بشه.
تهیه بورک بسیار ساده ست و معمولن مورد پسند همه قرار میگیره، پس میتونه برای پیش غذا در مهمانی ها یا شام انتخاب مناسبی باشه.
*** اگر خمیر یوفکا را در فریزر قرار داده بودین ، از ۱۲ ساعت قبل در یخچال بگذارین تا از حالت انجماد خارج بشه یا از دو ساعت قبل در هوای آشپزخانه بگذارید در حالی یک یک شکاف ۳ یا ۴ سانتی روی بسته ایجاد کردین تا کمی هوا به داخل پاکت جریان داشته باشه.

بورک مرغ و قارچ