خانومی: طعم این کوکو بسیار عالی و جدیده، سریع آماده میشه و موادش در دسترسه. اگر به دنبال طعم های جدید با رسپی های ساده هستین حتمن این کوکو رو امتحان کنین.
مواد لازم برای کوکوی قارچ:
قارچ : نیم کیلو
سینه مرغ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشن
مواد اضافه شده به سلیقه من:
سیر: ۱ حبه
فلفل تند: ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی: نصف یک عدد
پنیر یا ماست خامه ای: ۱ قاشق غذاخوری

کوکوی قارچ مخصوص
طرز تهیه کوکوی قارچ:
قارچ ها رو میشوریم و بعد از اینکه آبش کشیده شد تفت میدیم، قارچ های من ریز بود بنابراین درسته تو تابه تفت دادم اما قارچ های بزرگ رو خرد میکنیم.
سینه مرغ، سیر و فلفل ها رو داخل غذاساز میریزیم تا کامل مخلوط بشه بعد هم قارچ های تفت داده شده رو اضافه کرده و چند بار میکس میکنیم ، برای قارچ بهتره که وقتی ریز خرد شد غذاساز رو خاموش کنیم و نیازی به له شدنش نیست.
به مخلوط مواد میکس شده تخم مرغ ها و آرد رو اضافه میکنیم و بعد هم ماست یا پنیر خامه ای رو اگر مواد کوکو آب انداخته میتونین باز هم کمی آرد استفاده کنین … وقتی غلظت کوکو مورد قبول بود در تابه گرم شده مواد رو قاشق قاشق در تابه میریزیم و روش رو صاف میکنیم و مثل باقی کوکوها آنها رو سرخ میکنیم.

کوکوی قارچ و مرغ
و در آخر هر طور دوست دارین تزیین کنین و نوش جان.
نکات مهم در پخت کوکوی قارچ:
۱٫ کوکوی قارچ رو بدون مرغ هم درست میکنن ، یعنی به صورت کاملن گیاهی … اگر دوست ندارین از مرغ استفاده نکنین.
۲٫ من به جای سینه مرغ از سینه بوقلمون استفاده کردم و طعمش خوب بود.
۳٫ استفاده از مواد اضافی که بالا نام برده شد ابتکاری بود ، لزومی بر ریختنش نیست.
۴٫ در این کوکو میشه از پنیر پیتزا هم استفاده کرد، ۲ قاشق پنیر پیتزا در مواد مخلوط و بعد سرخ میشه.
۵٫ پایه اصلی این کوکو همانطور که مشخصه قارچ هستش ، بنابراین دیده شده که کوکوی قارچ و سیب زمینی و کوکوی قارچ و اسفناج رو هم بعضیا امتحان کردن !

کتلت قارچ و مرغ
نسیم ۱۳۴۵ تهیه همه غذاها عالیهن
سلام عزیزم
ممنون از لطف شما