خانومی: بهتره بدونین که ماهی سالمون از ماهی های دیگه خواص بیشتری داره و همین طور از نظر سلامت در رده بالاتری قرار داره.
معمولن روش پخت ماهی ها با هم تفاوت چندانی نداره و مهم نحوه مزه دار کردن ماهی و از بین بردن بوی ماهیه.
مواد لازم برای ماهی سالمون گریل شده:
ماهی سالمون: نصف ماهی فیله شده
لوبیا تازه: ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی : ۱ لیوان
ذرت: ۱ لیوان
تست جو: ۲ عدد
زنجبیل تازه , لیمو ترش ، سیر و سس خردل به مقدار لازم
دستور تهیه ماهی سالمون گریل شده با سبزیجات بخار پز:
برای شروع سیر و پیاز و زنجبیل رو در غذاساز ریز خورد میکنیم این مواد رو به همراه کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه و ۲ قاشق آبلیمو مخلوط میکنیم و در یک ظرف ماهی ها رو به این مواد آغشته میکنیم و به مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مزه ها به خورد ماهی بره.
سبزیجاتی رو که برای کنار ماهی آماده کردیم میذاریم بخار پز بشه ، برای این منظور هر کدام رو جداگانه در ظرفی به همراه کمی آب میپزیم در نهایت سبزیجات رو با هم مخلوط میکنیم و کمی تفت میدیم و با سس خردل و هر ادویه ای که دوست دارین مزه دار میکنیم من آویشن رو انتخاب کردم.
حالا میریم سراغ ماهی ها …. گریل رو روی اجاق میذاریم تا حسابی داغ بشه بعد ماهی های مزه دار شده رو به کمی روغن آغشته میکنیم و روی گریل قرار میدیم و زمان میدیم تا ماهی از خامی در بیاد در ۱۰ دقیقه زمان پایان پخت فیله سالمون کمی زنجبیل خرد شده و همین طور رنده پوست یک لیموی تازه رو ، روی فیله ها میریزیم و در نهایت فیله ها رو در کنار سبزیجات سرو میکنیم.
پخت ماهی سالمون با این روش ، یعنی با طعم زنجبیل بسیار عالی و خوش طعم میشه ، حتمن امتحان کنین.
نوش جان

ماهی سالمون گریل شده

طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده