صفحه اصلی / آرشیو / گشنیز پلو-گشنیز پلو با مرغ-گشنیز پلو با گوشت قلقلی-پلو مخلوط جدید
http://telegram.me/khanoumi_ir

گشنیز پلو-گشنیز پلو با مرغ-گشنیز پلو با گوشت قلقلی-پلو مخلوط جدید

خانومی: گشنیز پلو میتونه به عنوان یک پلو مخلوط جدید در سفره شما جای بگیره که عطر و طعمی بی نظیر داره.

اگر از طرفداران پلو مخلوط بدون گوشت یا پلو مخلوط با گوشت هستین طرز تهیه گشنیز پلو رو از دست ندین.

حالا چرا این غذا میتونه برای هر دو گروه مناسب باشه ؟ چون هم بدون گوشتش خوشمزه ست و هم با گوشت.

در واقع این مطلب رسپی اصلی گشنیز پلو رو شرح میده … اینکه با چی سروش کنین انتخاب شماست.

مواد لازم:

برنج : ۲ پیمانه

گشنیز خرد شده: ۲ لیوان

پیاز درشت: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه به مقدار لازم.

زعفران آب شده به مقدار لازم

گشنیز-پلو-با-مرغ

گشنیز پلو

طرز تهیه گشنیز پلو:

پیازها رو با مقداری روغن تفت بدین تا نرم بشن و بعد گشنیزهای خرد شده رو بهش اضافه کنین.

بعد از اینکه سبزی ها هم سبک شدن و تغییر رنگ دادن سیر رو که ریز خرد کردین بهش اضافه کنین.

حدود ۱ دقیقه تفت بدین و ادویه ها رو به مواد گشنیز پلو اضافه کنین و ۱ دقیقه دیگه هم تفت بدین.

وقتی عطر ادویه هامون به خوبی پخش و مواد یک دست شد از روی حرارت بردارین.

برنج رو بعد از پخت آبکش کنین و در قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو که انتخاب من سیب زمینی هست بذارین.

و بعد یک لایه برنج و یک لایه مواد سرخ شده پلو مخلوط رو بریزین و بذارین دم بکشه.

اگر قصد دارین بدون گوشت میل کنین بعد از دم کشیدن با مقداری زعفران مخلوط و سرو کنین.

عطر این غذا انقدر عالی و خوشمزه هستش که نبود گوشت تاثیری بر مزه ش نداره.

و به عنوان یک وعده غذای بدون گوشت واقعن گزینه خوبی برای همه خانواده ست.

اگر برای مهمانی و به صورت مجلسی تر قصد سروش رو دارین میتونین در کنارش مرغ یا گوشت بذارین.

گشنیز پلو با مرغ:

پلو رو با دستور بالا آماده کنین و با سلیقه خودتون مرغ رو با هر شیوه ای که دوست دارین طبخ کنین.

انتخاب من مرغ زعفرانی بود، اما شما میتونین با رسپی مرغ مجلسی هم آماده کنین.

گشنیز پلو با گوشت قلقلی

گشنیز پلو با مرغ

طرز تهیه مرغ زعفرانی:

سینه یا ران مرغ رو به تعداد نفرات به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بجوشونین.

در ظرفی که قراره مرغ ها رو بچینیم برای پخت، یک پیاز درشت خرد شده رو تفت میدیم.

بعد از سبک شدن پیاز مرغ ها رو کف قابلمه چیده و هر طرفش رو سرخ میکنیم.

۱ حبه سیر خرد شده، ادویه کاری، زردچوبه و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و با مرغ ها مخلوط میکنیم.

۲ لیوان آب روی مرغ ها اضافه کرده و زمان میدیم با حرارت ملایم مرغ ها به خوبی بپزن.

در صورت تمایل ۱ عدد هویج و چند دانه هل رو به مرغ ها اضافه کنین.

بعد از حدودن یک ساعت چک کنین وقتی مرغ ها پختن و آب مرغ به غلظت مناسب رسید زعفران رو اضافه کنین.

و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارین و به همراه پلو سرو کنین.

پلو مخلوط مرغ و گشنیز:

روش دوم برای پخت گشنیز پلو با مرغ این هستش که مرغ رو با برنج دم بدین.

یک سینه مرغ رو به قطعات یکسان تقسیم کنین و تفت بدین.

بعد از اینکه مواد پلو رو آماده کردین سینه مرغ رو بهش اضافه و مخلوط کنین.

و حالا گشنیزها و مرغ رو به همراه هم با برنج آب کش شده دم کنین، این میشه پلو مخلوط مرغ و گشنیز.

گشنیز-پلو

پلو مخلوط بدون گوشت

پلو مخلوط با گوشت قلقلی

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز درشت رنده شده مخلوط کنید.

کاری، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه و مخلوط کنین و این مواد رو در یخچال به مدت یک ساعت قرار بدین.

بعد از این مدت مواد گوشت قلقلی یا کوفته رو بیرون آورده و به صورت توپ های ریز شکل بدین.

در مقداری روغن سرخ کنین و کنار بذارین.

بعد از آماده کردن مواد گشنیز پلو، گوشت ها رو هم به گشنیز سرخ شده اضافه کرده و لا به لای برنج بریزین.

اما اگر نمیخواین گوشت ها لابه لای برنج دم بکشه میتونین در آخر به پلو مخلوط اضافه کنین.

یعنی بعد از اینکه برنج دم کشید موقع سرو گوشت قلقلی ها رو به پلو اضافه کنین.

گشنیز پلو با گوشت چرخ کرده هم بسیاره خوشمزه و مجلسی هستش.

گشنیز پلو با گوشت قلقلی

پلو مخلوط مرغ و گشنیز

نکات:

  1. در صورت تمایل میتونین سیر رو از رسپی حذف و یا مقدارش رو بیشتر کنین.
  2. به لیست ادویه هاتون تخم گشنیز رو هم برای طعم بیشتر میتونین اضافه کنین.
http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

ترش-تره

ترش تره-طرز تهیه ترش تره با اسفناج-غذاهای محلی گیلان

خانومی: ترش تره ، طعمی جدید و جذاب که انتخاب خوبی میتونه ...