صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

خانومی: کوکوی بادمجان کبابی ی مزه آشنا و در عین حال جدید و خوشمزه ست. این غذا رو برای ی شبی که دوست دارین ی شام ساده سریع و سبک میل کنین میتونین آماده کنین.

مواد لازم:

بادمجان: ۱ کیلو
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
آرد، نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان ها رو کباب و پوستشون رو جدا می کنیم و بعد در غذاساز با مواد دیگه چند بار میکس کرده، تخم مرغ ها رو اضافه و همه مواد رو مخلوط میکنیم. قوام مواد کوکو باید مثل همه کوکوهای دیگه باشه.

برای تهیه این کوکو بسیاری از افراد از بادمجان پخته هم استفاده میکنن اما رسپی اصلی این کوکو با بادمجان کباب شده ست.

در بسیاری از دستور ها از ۱ تا ۲ عدد سیبزمینی هم استفاده میکنن که من توصیه نمیکنم و آن خودش یک کوکوی دیگری است.

اگر تمایل دارین میتونین از نصف لیوان گردوی آسیاب شده هم در کوکوی بادمجان استفاده کنین.

این کوکو رو قاشق قاشق در تابه گرم شده ریخته و بعد از سرخ شدن کامل لایه زیرین برگردونده و طرف دیگرش رو سرخ کنین.

بادمجان کباب شده به عنوان کوکو مزه جدیدی رو به همراه داره و به یک بار امتحان کردنش میارزه.

*** برای گرفتن تلخی بادمجان ها، بعد از کبابی کردن میتوان روی آنها نمک پاشید و بعد از نیم ساعت آبکشی کرد و سپس ادامه کار … .

 

kuku-bademjan

کوکوی بادمجان کبابی

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

۴ دیدگاه

  1. عالی .واقعا طعم خوبی داره

  2. سلام سپاسگزاریم

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

felafel-khanegi

طرز تهیه فلافل خانگی-فلافل خوزستانی

خانومی: فلافل خوزستانی یا فلافل لبنانی یکی از فست فودهای محبوب شهرهای ...