صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / کوکوی اشپل-کوکو سبزی قالبی در فر-طرز نگهداری اشپل ماهی-کوکوی اشپل گیلانی
http://telegram.me/khanoumi_ir

کوکوی اشپل-کوکو سبزی قالبی در فر-طرز نگهداری اشپل ماهی-کوکوی اشپل گیلانی

خانومی: کوکوی اشپل و اشپل ماهی یکی از گزینه هایی هستش که بیشتر خانما در موردش سوال دارن. کوکوی اشپل گیلانی معرکه ست.

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه با اشپل ماهی سفید یا اشپل ماهی سالمون هستین بهتره کوکوی اشپل انتخاب اولتون باشه.

مواد لازم:

اشپل ماهی: ۳ عدد

سبزی کوکو: ۳۰۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد

سیر: نصف یک بوته بزرگ

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زرشک: نصف لیوان ( در صورت تمایل )

گردوی خرد شده: نصف لیوان ( در صورت تمایل )

کوکوی-اشپل-ماهی

کوکو سبزی قالبی در فر

طرز تهیه کوکوی اشپل ماهی:

برای شروع اشپل ها رو زیر آب گرفته و بعد کیسه دور اشپل ها رو جدا کنین ازش.

تخم ماهی ها رو یا مواد داخل کیسه اشپل رو داخل یک ظرف بریزین.

دقت کنین که رگه های خونی داخل اشپل رو به خوبی جدا کنین.

اشپل ها رو با چنگال بزنین تا از هم باز بشن، سیرهای رنده و ادویه ها رو به اشپل ها اضافه کنین.

در ظرفی جدا تخم مرغ ها رو زده و سبزی کوکو رو بهش اضافه کنین.

و در آخر هم اشپل رو به مواد کوکوی اشپل اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنین.

اگر از زرشک و گردو هم استفاده میکنین، در این مرحله اضافه کنین.

کوکوی اشپل

اشپل ماهی سالمون

۲ روش برای پخت کوکوی اشپل وجود داره:

  1. میتونین کوکوی اشپل رو مثل کوکو سبزی معمولی در تابه سرخ کنین.
  2. یا مواد کوکو رو در ظرف مناسب فر ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار بدین.

برای اینکه کوکو سبزی مجلسی تر باشه من روش دوم رو انتخاب کردم، یعنی پخت کوکو سبزی قالبی در فر.

eshpel-mahi

اشپل ماهی

کوکو سبزی قالبی در فر.

اگر قصد دارین کوکو رو در فر بپزین بهتره چند قاشق روغن به مایه کوکوی اشپل اضافه کنین.

ظرفی رو که برای پخت کوکو انتخاب کردین به خوبی چرب کنین.

بعد مایع کوکو رو داخل ظرف ریخته و سطح روی مواد رو به خوبی یک دست کنین.

برای پخت کوکو سبزی قالبی در فر میتونین از هر قالبی که دوست دارین استفاده کنین.

قالب های مخصوص مافین  و کیک، یا ظرف های پیرکس برای این منظور مناسب هستن.

برای این میزان از مواد از یک قاشق چایخوری سر پر بیکینگ پودر استفاده کنین تا کوکوی اشپل به خوبی حجم بگیره.

  • بیکینگ پودر رو با تخم مرغ مخلوط کنین و بعد باقی مواد کوکو رو بهش اضافه کنین.

بعد از ریختن مایع کوکو در قالب، با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار بدین.

در این روش کوکو به خوبی مغز پخت میشه ، وقتی سطح روی کوکو هم خودش رو گرفت و طلایی شد کوکوی اشپل آماده ست.

اگر روی کوکو خودشو نگرفته بود برای چند دقیقه گریل رو روشن کنین.

این کوکوی خوشمزه رو با لیمو ترش تازه و خیارشور سرو کنین و از مزه بهشتی کوکوی اشپل لذت ببرین.

کوکوی-اشپل-ماهی-سفید

کوکوی اشپل ماهی گیلانی

طرز نگهداری اشپل ماهی:

میتونین اشپل ها رو بعد از خرید بدون اینکه کیسه دورشون آسیب ببینه شسته و فریز کنین.

بعد از شستن خشک کنید و در ظرف مخصوص فریزر به اندازه هر بار مصرف اشپل ها رو بچینین.

چند ساعت قبل از درست کردن کوکوی اشپل، اشپل ها رو در محیط آشپزخانه قرار بدین.

بعد از اینکه یخشون باز شد و به دمای محیط رسیدن به روش بالا ازشون استفاده کنین.

کوکوی-اشپل-ماهی-گیلانی

کوکو سبزی در فر

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

ترش-تره

ترش تره-طرز تهیه ترش تره با اسفناج-غذاهای محلی گیلان

خانومی: ترش تره ، طعمی جدید و جذاب که انتخاب خوبی میتونه ...