صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / کنسرو لوبیا سبز-کنسرو لوبیا سبز با گوجه-ترشی لوبیا سبز
http://telegram.me/khanoumi_ir

کنسرو لوبیا سبز-کنسرو لوبیا سبز با گوجه-ترشی لوبیا سبز

خانومی: کنسرو لوبیا سبز تو فصل پاییز در کنار ترشی لوبیا سبز و باقی ترشیجات چشم نوازی میکنه.

کنسرو لوبیا سبز خانگی یکی از روش های نگهداری لوبیا هستش برای وقتایی که فریزر در دسترس نیست.

و یا حتی تو سفرهایی که به طبیعت داریم میتونیم از قبل تهیه کرده و به عنوان یک وعده غذایی مصرف کنیم.

بدون مقدمه طرز تهیه کنسرو لوبیا سبز خانگی و ترشی لوبیا سبز با گوجه رو شرح میدیم.

مواد لازم:

لوبیا سبز تازه و نازک و ترد

گوجه فرنگی

سرکه

نمک و فلفل

کنسرو-لوبیا-سبز

طرز تهیه کنسرو لوبیا سبز خانگی

طرز تهیه کنسرو لوبیا سبز با گوجه:

لوبیا های جوان و ترد رو به هر اندازه ای که میخواین خرد کرده و بعد از شستن بذارین کامل خشک بشن.

به تعداد شیشه هایی که قراره کنسرو لوبیا سبز درست کنین، ۲ تا ۳ عدد گوجه رسیده لازم داریم.

گوجه ها رو در غذاساز ریخته و به صورت پوره در میاریم و با لوبیا ها مخلوط می کنیم.

به ازای هر شیشه یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک ریخته و مخلوط مواد رو روی حرارت قرار میدیم.

بعد از اینکه لوبیا ها و گوجه آب انداخت و به جوش آمد، حرارت رو ملایم کرده و درب ظرف رو میبندیم.

در این فاصله که آب گوجه تبخیر میشه لوبیا ها هم به خوبی پخته و آماده کنسرو شدن میشن.

ترشی-لوبیا-سبز-با-گوجه

ترشی لوبیا سبز

کنسرو لوبیا سبز خانگی:

اگر دوس دارین کنسرو لوبیا سبز بدون گوجه داشته باشین، به جای پوره گوجه فرنگی از آب استفاده می کنیم.

یعنی روی لوبیا ها نمک و آب رو ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه میذاریم بپزن و آب نمک غلیظ بشه.

لوبیا ها رو به شیشه های تمیز و خشک منتقل کنین و دربشون رو محکم ببندین که هوا داخلش نفوذ نداشته باشه.

بعد شیشه ها رو در یک قابلمه بزرگ تر بچینین و داخل ظرف آب ولرم بریزین تا جایی که ۲/۳ شیشه ها رو آب بگیره.

و بعد هم زمان میدیم تا شیشه های حاوی کنسرو لوبیا سبز به مدت ۱ ربع با حرارت ملایم در آب در حال جوش باشه.

و بعد از این مدت قابلمه رو از روی حرارت بر میداریم و میذاریم  کنسرو ها داخل همون قابلمه خنک بشن.

حالا میتونین شیشه های حاوی کنسرو رو در جای تاریک و خنک نگهداری کنین.

و در سفرهاتون به عنوان یک غذای آماده یا در خورش ها و خوراک ها مصرف کنین.

کنسرو-لوبیا-سبز-با-گوجه

کنسرو لوبیا سبز خانگی

ترشی لوبیا سبز:

ترشی لوبیا سبز با گوجه به روش بالا درست میشه، با این تفاوت که سرکه هم اضافه میشه + فلفل و ادویه ترشی.

یعنی وقتی مواد رو روی حرارت قرار میدین برای هر شیشه ½ لیوان سرکه هم روی مخلوط لوبیا و گوجه بریزین.

و بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارین و به شیشه های تمیز منتقل کنین.

برای تهیه ترشی لوبیا سبز نیازی نیست که شیشه های حاوی ترشی رو در آب جوش بجوشونین.

ترشی لوبیا سبز با گوجه بعد از ۱ هفته آماده مصرف هستش.

ترشی-لوبیا-سبز

ترشی لوبیا سبز درسته

ترشی لوبیا سبز درسته:

در این حالت فقط اندازه لوبیا ها متفاوت هستش، یعنی فقط سر و دم لوبیا رو بزنین و درسته در ترشی استفاده کنین.

اگر مایل هستین ترشی لوبیا بدون گوجه باشه، از ترکیب سرکه نمک و کمی آب جوشیده برای انداختن ترشی استفاده کنین.

در صورت تمایل، لوبیا ها رو ۱۰ دقیقه بجوشونین و بعد آبکش کنین، بعد از خنک شدن روش سرکه و نمک و ادویه ترشی بریزین.

من برای معتدل کردن طعم ترشی، از مخلوط سرکه و آب جوشیده استفاده کردم.

این ترشی بعد از ۲ هفته آماده مصرف هستش.

 

 

مطالب مرتبط:

ترشی پیاز قرمز

ترشی لیته بادمجان

ترشی سیر ۷ ساله خانومی

ترشی بادمجان خشک شده کاشانی

طرز تهیه شور مخلوط – شور گل کلم و هویج  

ترشی هفت بیجار

ترشی لیمو ترش خانگی

ترشی سالاد زمستانی

ترشی خرفه

ترشی بادمجان شکم پر

ترشی انار با لبو

ترشی انبه رسیده جنوبی

ترشی فلفل همدانی

 

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

ترشی-بادمجان-خشک-کاشانی

ترشی بادمجان خشک-طرز خشک کردن بادمجان-ترشی بادمجان خشک شده کاشانی

خانومی: ترشی بادمجان خشک،تا حالا شنیده یا دیده بودین؟ که ترشی بادمجان ...