صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / کشک بادمجان-کشک بادمجان کبابی-کشک بادمجان سنتی-کشک بادمجان با گوجه فرنگی
http://telegram.me/khanoumi_ir

کشک بادمجان-کشک بادمجان کبابی-کشک بادمجان سنتی-کشک بادمجان با گوجه فرنگی

خانومی: کشک بادمجان یکی از غذاهایی هست که دوست داشتم حتما رسپیش رو در خانومی قرار بدم.

کشک بادمجان کبابی و کشک بادمجان ساده یعنی به صورت سرخ شده، با هر دو میتونه این غذا طبخ بشه.

طرز تهیه کشک بادمجان رو همه بلدیم، مثل همیشه فوت های کوزه گریش هستش که متمایزش میکنه.

کشک بادمجان سنتی و یا کشک بادمجان مجلسی از قدیم در سفره ما جایگاه ویژه ای داشته.

تعریف از خود نباشه، اگر با این رسپی درست کنین یکی از خوشمزه ترین کشک بادمجان ها رو خواهید داشت.

مواد لازم برای کشک بادمجان مجلسی:

بادمجان: ۱ کیلو گرم

پیاز درشت: ۱ عدد

سیر: یک بوته

کشک: ۱ لیوان و نیم ( غلیظ)

نعناع داغ: ۲ قاشق غذاخوری

گردو، نمک و فلفل به مقدار لازم.

طرز تهیه کشک بادمجان سنتی-کشک بادمجان ساده

بادمجان ها رو بعد از پوست گرفتن در مخلوط آب و نمک قرار بدین تا تلخیش گرفته بشه.

بعد از نیم ساعت آب کشیده و خشک کنین و در تابه قرار بدین تا سرخ بشه.

همیشه بادمجان هایی رو انتخاب کنین که پوست سیاهی دارن، یک دست هستن و قلمی.

بهتره بادمجان ها رو به لایه های نازک برش بدین تا به خوبی سرخ بشن.

بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار بدین تا روغن اضافی گرفته بشه.

در این فاصله پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ رو آماده کنین.

در یک قابلمه چدن بادمجان ها رو ریخته، کشک رو روی بادمجان ریخته و ۲ لیوان آب بهش اضافه کنین.

با حرارت ملایم زمان میدیم تا کشک و بادمجان حسابی به خورد هم برن.

با یک کفگیر چوبی به آرامی روی بادمجان ها بزنین تا له بشن … نیازی به پوره کردن نیست.

چون هر چی بیشتر بپزه خودش کاملا له میشه.

کشک-بادمجان-سنتی

کشک بادمجان کبابی

کشک بادمجان مجلسی

سیر داغ نعناع داغ و پیاز داغ کریسپی رو اضافه کنین، کمی فلفل قرمز و زردچوبه هم بزنین.

مهم ترین نکته در کشک بادمجان های من این هستش که بعد از ریختن کشک تازه پخت این غذا شروع میشه.

یعنی به این ترتیب که انقدر با هم جوش میخورن و میپزن تا کاملا به خورد هم میرن.

و بادمجان ها به طور کامل روغن خودش رو پس میده و با همین روغن باز هم سرخ میشن.

بعد از اتمام آب مواد، باید زود به زود درب ظرف رو برداشت و مواد رو مخلوط کرد یا هم زد.

اگر از ظرف نچسب استفاده کنین نگرانی ای بابت ته گرفتن کشک بادمجان هم ندارین.

بچشین … در صورت نیاز نمک هم اضافه کنین، چون کشک به خصوص محلیش نمک داره.

باز هم تاکید میکنم، هر چی بیشتر این مرحله رو کش بدین نتیجه کار بهتر میشه.

شما هم جز، افرادی هستین که بعد از اضافه کردن کشک فوری پخت رو تمام میکنین ؟

لطفا این بار این کارو نکنین … می بینین که مزه غذا چقدر تغییر پیدا میکنه.

برای من گاهی به یک ساعت هم میرسه … وقتی دیگه هیچ آبی نداره و وقتی میچشین مزه بادمجان و کشک یکی شده.

اگر این میزان سیر برای شما زیاده کمترش کنین، در واقع سلیقه غذایی خودتون رو در نظر بگیرین.

میزان کشک مصرفی بستگی به طعم و غلظتش داره، من حدودی گفتم اگر کشکتون خیلی شله بیشتر بریزین.

من همیشه از کشک محلی استفاده میکنم و برای این میزان مواد کمی کمتر از نیم کیلو.

کشک-بادمجان-کبابی

کشک بادمجان سنتی

کشک بادمجان کبابی:

روال این رسپی هم مثل بالاست با این تفاوت که بادمجان ها رو کبابی می کنین.

میتونین هم روی ذغال، هم گاز و هم در فر بپزین.

بادمجان ها رو بعد از خنک شدن پوست گرفته و در قابلمه بریزین.

کشک و آب رو اضاف کنین و ادامه داستان مثل بالا.

در این روش بعد از ریختن کشک زمان پخت رو بیشتر کنین تا با روغن نعناع داغ پیاز داغتون سرخ هم بشه.

یا به اصطلاح خامی نداشته باشه …

اگر صبور باشین و خوب سرخ کنین نتیجه کار مثل بالا میشه.

زمانی که من از بادمجان کبابی استفاده میکنم بیشتر افراد متوجه نمیشن که کبابیه … ولی خب گزینه سالم تریه !

کشک-بادمجان-با-گوجه

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان با گوجه فرنگی:

از نظر من این غذا گوجه نباید داشته باشه ! ولی خب هستن کسانی که دوست دارن …

کشک بادمجان با گوجه فرنگی یکی از غذاهایی هست که ویژه خواهرمه، اتفاقا خوشمزه هم میشه.

اما فیوریت من نیست خب … اگر جزء کسایی هستین که دوست دارین رسپی زیر رو بخونین:

برای این میزان از مواد از ۳ عدد گوجه فرنگی استفاده میشه.

بعد از سرخ کردن بادمجان ها، در قابلمه مورد نظر گوجه فرنگی خورد شده رو سرخ کنین.

میتونین از پوره گوجه هم استفاده کنین  … اما پیشنهاد من گوجه فرنگی خورد شده به صورت ریز هستش.

اون هم بدون پوست … بعد از سرخ شدن بادمجان ها رو اضافه کنین و ادامه کار مثل بالا.

اگر پوست گوجه ها رو نگیرین بعد از پخت زیاد از گوجه جدا میشه و زیاد جالب نیست در غذا.

این غذا به دلیل طعم غالب مزه ها نیاز به ادویه خاصی نداره، فقط فلفل سیاه و کمی قرمز در صورت تمایل.

گردو رو میتونین هم به صورت خورد شده و هم آسیاب شده اضافه کنین.

من خورد شده رو دوست دارم که زیر دندون بیاد … و استفاده از گردو برای رفع سردی موادمون هست.

نوش جان … امیدواریم از این کشک بادمجان پر از کشک لذت ببرین.

این خوشمزه هیجان انگیز تو خونه ما هیچ وقت به تزیین نمیرسه 🙂

برای تزیین کشک بادمجان مجلسی با سرچ ایده بگیرین.

کشک-بادمجان-مجلسی

کشک بادمجان

 

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

سیکلامن

سیکلامن-قلمه زدن سیکلامن-علت زرد شدن برگ های گل سیکلامن-بذر سیکلامن پرسیکوم

خانومی : سیکلامن یا سیکلمه گلی زمستانی که در تمام فصل سرما ...