صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / ژله انار-ژله انار شب یلدا-ژله انار با آلوورا-ژله انار با شیر-ژله انار با خامه
http://telegram.me/khanoumi_ir

ژله انار-ژله انار شب یلدا-ژله انار با آلوورا-ژله انار با شیر-ژله انار با خامه

خانومی: ژله انار شب یلدا، یکی از تنقلات شب چله محسوب میشه که در میزهای یلدایی همه این روزا موجوده.

برای تهیه این دسر خوشمزه یلدایی چند رسپی وجود داره، ساده ترینش ژله انار با آلوورا هستش.

ژله انار با شیر، ژله انار با دانه انار، ژله انار با بستنی و ژله انار با خامه رو آموزش میدیم.

مواد لازم:

پودر ژله با طعم انار: ۱ بسته

انار دان شده: ۱ لیوان

پودر ژله آلوورا:  ۱ بسته

شیر: ½ لیوان

خامه: ۲ قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی: ۱ لیوان کوچک

طرز تهیه ژله انار شب یلدا:

پودر ژله انار رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری میذاریم شفاف بشه.

  • بن ماری: پودر ژله حل شده در آب جوش رو روی بخار کتری، چای ساز یا … قرار میدیم.

بعد از چند دقیقه میبینین که همه ذرات پودر ژله به خوبی حل شده و رنگ ژله خیلی شفاف تر میشه.

بعد از این مرحله اگر دوست دارین ژله بافت سفت تری داشته باشه ½ لیوان آب بهش اضافه کنین.

که البته توصیه ما هم همینه.

اما میتونین طبق دستوری که روی پودر ژله نوشته شده یک لیوان آب سرد اضافه کنین.

بعد از اضافه کردن آب سرد ، اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته و سرد تر بشه.

میتونین به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار بدین، ولی باید مراقب باشین که ژله نبنده.

ژله-انار-شب-یلدا

ژله انار با دانه های انار

ژله انار با دانه های انار:

وقتی ژله انار کمی خودشو رو گرفت دانه های انار رو اضافه کرده و مخلوط کنید.

و حالا مخلوط ژله و دانه های انار رو به قالب اصلی منتقل کنین.

سعی کنین از قالب های سیلیکونی استفاده کنین که نیازی به چرب کردن هم ندارن.

بعد از انتقال به قالب اصلی در یخچال قرارش بدین تا به خوبی خودش رو بگیره.

ژله انار با آلوورا:

برای قسمت سفید رنگ این ژله از ترکیب آلوورا با هر چیزی میتونین استفاده کنین.

پودر ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری شفافش کنید.

ژله آلوورا رو کنار بذارین تا کمی از حرارت بیفته.

ژله انار با شیر:

بعد از اینکه ژله آلوورا کمی از حرارت افتاد ½ لیوان شیر رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنین.

ژله انار رو از یخچال بیرون آورده و این مخلوط رو به آرامی روش اضافه کرده و مجدد در یخچال قرار بدین.

این ترکیب نباید داغ باشه وگرنه با ژله قبلی ترکیب میشه.

ژله انار با بستنی:

اگر طعم ژله بستنی رو بیشتر دوس دارین میتونین در رسپی قبلی به جای شیر از بستنی استفاده کنین.

به این شکل که بستنی رو در دمای محیط میذارین نرم و آب بشه.

بعد در یک ظرف با کمک یک چنگال بستنی رو بزنین تا مثل ماست حالت مایع پیدا کنه.

ژله آلوورا رو که از حرارت افتاده و داغ نیست کم کم بهش اضافه و مخلوط کنین.

ترکیب ژله و بستنی رو روی ژله قبلی ریخته و در یخچال قرار داده تا خودش رو بگیره.

دقت کنین اگر ژله آلوورا داغ باشه وقتی به شیر، بستنی یا خامه اضافه بشه کاملا میبره.

یعنی ژله یک دست نمیشه و حالت دون دون پیدا میکنه که شکل زیبایی نداره.

پس این نکته مهمی هستش که ژله آلوورا باید کاملن از حرارت افتاده باشه.

ژله-انار-با-شیر

ژله انار با بستنی

ژله انار با خامه:

خامه رو با چنگال هم بزنین تا یک دست بشه.

و کم کم به ژله آلوورا اضافه کنین، به رنگش دقت کنین اگر هنوز نیاز بود باز هم خامه اضافه کنین.

خامه رو یکباره به ژله اضافه نکنین چون درست حل نمیشه، باید قبلش زده بشه و غلظتش مثل ماست باشه.

ترکیب آلوورا و خامه خیلی خوشمزه ست ! و جدیده کاملا … اما ممکنه چربیش دلتون رو بزنه.

برای همین منظور میتونین از ترکیب شیر و خامه اضافه کنین.

یعنی نصف لیوان شیر رو به ژله آلوورا اضافه کرده و بعد ۲ قاشق خامه زده شده رو هم باهاش مخلوط کنین.

این ترکیب رو روی ژله قبلی ریخته و در یخچال قرار بدین تا خودشو بگیره.

بهتره ژله انار شب یلدا رو از شب قبل با آرامش کامل آماده کرده و بذارین یک روز در یخچال بمونه.

برای بیرون آوردن ژله از قالب بدون اینکه ژله خراب بشه یک ترفند به شما آموزش میدیم.

بعد از اینکه ژله رو از یخچال خارج کردین، دور قالب رو با یک چاقوی ظریف برش بدین.

ظرف حاوی ژله رو در یک ظرف بزرگ تر که تا نیمه با آب داغ پر شده قرار بدین.

به مدت ۱ دقیقه، و بعد در ظرف مناسب سروتون برگردونین.

آب جوش باعث میشه سطح روی ژله کمی آب شده و راحت از قالب جدا بشه.

امیدواریم از این دستور در میز یلدایی امسالتون استفاده کنین.

ژله-انار-با-آلوورا

ژله انار شب یلدا

 

مطالب مربوط به شب یلدا:

۳ ایده برای ژله هندوانه شب یلدا

کوکی انار با تزیین رویال آیسینگ

پاناکوتا انار ویژه شب یلدا

کوکی هندوانه-شیرینی شب یلدا

باسلوق خانگی

ترشک انار

سالاد کلم و انار

سالاد اسفناج و انار

خورش مرغ ناردونی-خورش مرغ با انار

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

سیکلامن

سیکلامن-قلمه زدن سیکلامن-علت زرد شدن برگ های گل سیکلامن-بذر سیکلامن پرسیکوم

خانومی : سیکلامن یا سیکلمه گلی زمستانی که در تمام فصل سرما ...