صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / پاناکوتا-دسر پاناکوتا انار ویژه شب یلدا-پاناکوتای وانیلی-پاناکوتا شکلاتی
http://telegram.me/khanoumi_ir

پاناکوتا-دسر پاناکوتا انار ویژه شب یلدا-پاناکوتای وانیلی-پاناکوتا شکلاتی

خانومی: پاناکوتا دسری هستش که از خامه پخته شده و ترکیبش با شیر به دست میاد. پاناکوتا انار و پاناکوتای وانیلی ترکیب خوشمزه ای برای یلداست.

دسر پانوکوتا انار ویژه شب یلدا از مجموعه کارهایی هستش که به عنوان دسر شب یلدا در سایت قرار میگیره.

مواد لازم:

ژله انار: ۱ بسته

انار دان شده: ۱ عدد

آب جوش: ۱ لیوان

مواد لازم برای پاناکوتای وانیلی:

خامه صبحانه ( خامه هایی با پاکت صورتی ): ۲۰۰ گرم یا ۱ عدد

شیر: ۱/۲ لیوان

پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

عسل: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: ½ قاشق چایخوری

پاناکوتا-انار

پاناکوتای وانیلی

طرز تهیه پاناکوتا و ژله انار:

پودر ژله رو با یک لیوان آب مخلوط کرده و روی بخار کتری در حال جوش قرار میدیم.

به روش بن ماری، پودر ژله کامل حل شده و ژله شفاف میشه.

یکم که از حرارت افتاد انارهای دون شده رو بهش اضافه کرده و در ظرف سرو میریزیم.

من برای زیبایی بیشتر گیلاس ها رو کج در یک ظرف بزرگ تر قرار دادم.

تا به صورت مورب خودشو بگیره و زیبایی دسر پاناکوتا انار بیشتر بشه.

ژله رو در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و وقتی سفت شد میریم سراغ پاناکوتا وانیلی.

برای تهیه پاناکوتا، خامه صبحانه رو در یک ظرف گود ریخته و روی بخار کتری یا چای ساز قرار میدیم.

خامه کم کم باز میشه ، و حالت مایع پیدا میکنه … هر چند دقیقه یک بار هم بزنین تا یک دست بشه.

در این فاصله یک قاشق پودر ژلاتین رو، روی شیر بپاشین و بدون هم زدن کنار بذارین.

وقتی ژلاتین عمل بیاد، پفت کرده و با شیر حالت ژله ای پیدا میکنه.

و ما اصلا کاری به این ترکیب نداریم و کنارش میذاریم.

دراین بین خامه رو مجدد هم زده و دقت کنین که خامه نجوشه.

در این دسر شب یلدا، خامه به هیچ وجه نباید به جوش بیاد فقط باید حسابی پخته بشه.

عسل و وانیل رو به خامه اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

پاناکوتای-وانیلی-و-ژله-انار

پاناکوتا

دسر پاناکوتا انار ویژه شب یلدا

هر زمانی که کناره های ظرف خامه حباب ایجاد شد به این معنیه که قرار به جوش بیاد.

پس باید ژلاتین به دسر یلداییمون اضافه بشه.

در این زمان ژلاتین رو ۲۰ ثانیه در مایکروفر قرار بدین تا ذوب بشه و بعد به خامه اضافه کنین.

هم بزنین مخلوط رو تا کاملن یک دست بشه.

وقتی تعداد حباب ها زیاد شد یعنی قرار پاناکوتای وانیلی به جوش بیاد پس از روی بخار آب برش میداریم.

پاناکوتا رو کمی در یخچال قرار میدیم تا خنک بشه، دقت کنین که بیشتر نمونه وگرنه میبنده.

بعد از سرد شدن پاناکوتا، ژله انار رو بیرون آورده و باقی مانده ظرف رو با پاناکوتای وانیلی پر می کنیم.

و در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره، چیزی حدود ۳ ساعت.

بعد از این مدت بیرون آورده و با تزیین روی پاناکوتا انار سرو کنین این دسر شب یلدا ی خوشمزه رو.

در ظرف دوم یک لایه پاناکوتا ریختم و بعد از گرفتن پاناکوتا مجدد ژله انار روش ریختم.

پاناکوتا به دلیل اینکه بیسش خامه ست چربه، این چیدمان برای افرادی که رژیمی طور دسر میخورن بهتره.

البته لایه سوم رو میتونین از ترکیب ژله بستنی استفاده کنین.

پاناکوتا شکلاتی:

برای تهیه پاناکوتا شکلاتی روش کار به شکل بالاست، با این تفاوت که وقتی عسل رو اضافه کردین شکلات هم میریزین.

مقداری شکلات تلخ رو به روش بن ماری یا در مایکروفر آب کرده و همراه با عسل به خامه اضافه کنین.

هم بزنین و بچشین اگر کم بود باز هم شکلات آب شده اضافه کنین.

وقتی پاناکوتا شکلاتی یک دست شد و خواست بجوشه ژلاتین مذاب رو بهش اضافه کنین.

و ادامه کار به شکل بالا، در ظرف مناسب ریخته و بعد از چند ساعت سرو کنین.

پاناکوتا-انار

پاناکوتا و ژله انار

مطالب مربوط به شب یلدا:

۳ ایده برای ژله هندوانه شب یلدا

کوکی انار با رویال آیسینگ

ژله انار شب یلدا

کوکی هندوانه-شیرینی شب یلدا

باسلوق خانگی

ترشک انار

سالاد کلم و انار

سالاد اسفناج و انار

خورش مرغ ناردونی-خورش مرغ با انار

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

۲ دیدگاه

  1. بسیار عالی و شیک

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

ترش-تره

ترش تره-طرز تهیه ترش تره با اسفناج-غذاهای محلی گیلان

خانومی: ترش تره ، طعمی جدید و جذاب که انتخاب خوبی میتونه ...