صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / پاستا با سس ریحان
http://telegram.me/khanoumi_ir

پاستا با سس ریحان

خانومی: پاستا یکی از گروه های غذایی پر طرفدار بیین ایرانی هاست، در این بین استفاده از شکل های گوناگون این ماده غذایی به همراه طعم دهنده های متفاوت باعث دلپذیر شدن بیشتر این غذا می شود.

سس ریحان بسیار خوشمزه است و همانطور که از اسم آن پیداست ماده اصلی این سس، ریحان می باشد.

مواد لازم پاستا با سس ریحان :

پاستا یا فتوچینی: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱ عدد
ریحان: ۱ پیمانه
فلفل قرمز تازه: ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی: ۱ عدد
قارچ ورقه شده: ۱ پیمانه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا با سس ریحان:

پیازهای خلال شده رو در روغن کمی تفت میدیم و بعد فلفل دلمه و قارچ ها رو بهش اضافه میکنیم تا سرخ بشه… در این حین سس ریحان رو آماده میکنیم.

گوجه ، سیر ، فلفل قرمز، نمک ، ریحان و روغن زیتون رو در غذاساز میریزیم و مخلوط می کنیم و کنار میذاریم.

پاستا یا فتوچینی ها رو که هم در حال جوشیدن هستن اگر نرم و پخته شده آبکش میکنیم.

سس ریحان رو به همراه فتوچینی ها به مواد اولمون یعنی فلفل دلمه و قارچ اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه حرارت میدیم تا مزه ها به خورد هم برن ، ادویه این غذا آویشن هستش که اون رو هم اضافه و نمکش رو اندازه میکنیم. در صورت تمایل میتونین نصف لیوان پنیر پارمژان رنده شده رو هم در این مرحله روی فتوچینی ها بریزین و بعد از این به صورت داغ سرو کنین.

نکته: در کنار این غذا میتونین مرغ هم سرو کنین به این شکل که چند تکه مرغ رو به همراه کمی آب و سیر و فلفل سیاه میذاریم آب پز بشه و بعد از پخت مرغ ها رو در چند قاشق سس ریحان سرخ میکنیم تا مزه ها به خوردش بره و در آخر در کنار پاستا یا فتوچینی ها سرو میکنیم.

pasta-sos-reyhan

فتوچینی با سس ریحان

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

pastitesio

طرز تهیه پاستیتسیو غذای اصیل یونانی

خانومی: پاستیتسیو یک غذای اصیل یونانی هستش که چندی پیش دستورشو یاد ...