صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / مربای به-مربای به با گردو-مربای به رنده شده-مربای به قرمز و خوشمزه
http://telegram.me/khanoumi_ir

مربای به-مربای به با گردو-مربای به رنده شده-مربای به قرمز و خوشمزه

خانومی: مربای به این دلبر پاییزی، یکی دیگه از خوشمزه های خانومی هستش که طرز تهیه مربا به قرمز با تمام رموزش رو آموزش خواهیم داد.

مربای به رنده شده و مربا به با گردو نوع های دیگر این مربای پاییزی هستن.

مواد لازم:

به: ۱ کیلوگرم
آب: ۶ لیوان
شکر: ۴ لیوان
آب لیمو ترش تازه: ۴ ق غ
عرق هل: ۲ ق غ

طرز تهیه مربای به قرمز:

به هارو شسته و پوست بگیرین.هسته هاش رو جدا کرده، به ها رو به قطعات مناسب خرد کنین.

هسته به، به همراه دمنوش های گیاهی برای درمان گلودرد و سرفه بسیار اثر بخشه و در زمستان خیلی پر کاربرد.

پس میتونین هسته ها رو جداگانه خشک کنین و در مواقع سرماخوردگی ازش استفاده کنین.

برای تهیه شربت مربای به آب رو به همراه شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدین.

وقتی شکر در آب حل شد به ها رو به مخلوط اضافه کنین.

زمانی که شربت مربای به شروع به جوشیدن کرد شعله رو متوسط کنین و بگذارین مربا بپزه.

برای تهیه مربای به بهتره که از قابلمه ی مسی استفاده کنین یا قابلمه ای که به خوبی درش کیپ میشه.

زمانی که شربت مربای به، به نیمه رسید یا قوام پیدا کرد حرارت رو خیلی کم کنین.

قوام آمدن مربا

از اینجا به بعد باید زمان بدین تا مربا به آرامی جا بیفته و غلیظ تر بشه و مربا به خوبی رنگ بده.

میبینین که هر چی شربت غلیظ تر میشه رنگ مربای به قرمز تر و خوش رنگ تر میشه.

بعد از قوام اومدن شربت مربا ، و پخت کامل به ها عرق هل و آب لیموترش رو اضافه کنین.

بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارین و زمان بدین تا خنک بشه و بعد در ظروف مناسب در یخچال نگهداری کنین.

مربای-به-رنده-شده

مربا به قرمز

مربای به رنده شده:

در این روش به ها رو رنده کنین و لازمه که از میزان آب کمتری استفاده کنین.

برای یک کیلو به رنده شده ۴ لیوان آب کافی هستش، باقی مراحل به روشیه که گفته شد.

و در مربای به رنده شده پخت مربا تا زمانی ادامه پیدا میکنه که مربا به غلظت مناسب رسیده باشه و یک دست باشه.

مربای به با گردو:

برای تهیه مربای به با گردو روش پخت یکسان هستش و بعد از پخت مربا گردوها به مربا اضافه میشن.

بهتره گردو ها رو کمی در تابه ی داغ تفت بدین تا عطر بیشتری داشته باشن.

بعد از برداشتن مربا از روی حرارت گردوها رو اضافه کرده و مخلوط کنین و بعد از خنک شدن به ظرف مناسب منتقل کنین.

برای ۱ کیلو به، ۳۰۰ گرم گردوی خرد شده لازمه.

علت قرمز نشدن مربای به:

اگر مربا رو با شعله کم بذارین جا بیفته و ظرفی رو انتخاب کنین که هوا نکشه مربا به خوبی قرمز و خوش رنگ میشه.

علت قرمز نشدن مربای به میتونه حرارت زیاد در زمان پخت و جا نیفتادن مربا و شربت رقیقش باشه.

مربای-به-قرمز

مربا به مربای پاییزی

نکات تهیه مربای به:

۱٫ تنها راز خوش رنگ شدن مربا یا راز قرمز شدن مربای به شعله کم و به آرامی پختنش هست.

قابلمه روحی یا چدن سرامیک فرقی ندارن با هم و اصول پخت هستش که رنگ دلخواه رو میده.

اصرار بر استفاده از قابلمه مس تنها به دلیل انتقال خواص بی نظیر ظروف مسی هستش.

۲٫ به هایی رو که برای مربا انتخاب می کنین اگر به خوبی رسیده باشن که روش بالا رو به کار ببرین.

اما اگر به ها سفت یا به اصطلاح کال هستن بهتره به مدت ۱۵ دقیقه به تنهایی در آب بجوشن.

این کار باعث میشه به ها به خوبی پخته بشن.

بعد از نرم شدن به ها شکر رو به ظرف حاوی به و آب اضافه کنین و بعد از حل شدن شکر شعله رو کم کنین.

باقی مراحل مشابه مطالبی هستش که در بالا گفته شد.

۳٫ اگر عادت به خوردن شیرینی زیاد ندارین از شکر کمتری استفاده کنین.

یا در صورت تمایل مربای به رو با عسل تهیه کنین که ویژگی مربای رژیمی یا مربای دیابتی داشته باشه.

قبلن مربای انجیر با عسل رو در خانومی آموزش داده بودیم، شیوه تهیه شربت مربا رو در این مطلب بخوانید.

۴٫ به جای عرق هل میتونین از دانه های هل کوبیده استفاده کنین.

۵٫ اگر رنگ مربا به میزان لازم قرمز بود ولی شربت رقیق، در ظرف پخت رو باز بگذارین تا شربت قوام بیاد.

moraba-beh-ghermez

مربا به با گردو و خوشمزه

http://telegram.me/khanoumi_ir

۴ دیدگاه

  1. سلام من میخوام مربا درست کنم ولی شکرم کم اومد اشکالی نداره چن ساعت دیگه شکر بریزم توی مربا و دوباره بذارم بجوشه؟
    چطوری بهش اضافه کنم؟ 😢

  2. سلام،ازکجابفهمیم که شربت مربامون قوام یافته؟؟چون موقع پخت مربا فهمیده نمیشه

    • سلام عزیزم
      یکم از شربت مثلن یکی دو قاشق در یک کاسه بریزین و بذارین خنک بشه ، بعد کامل میشه تشخیص داد.
      اگه غلظتش خوب بود یعنی قوام اومده.

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

پیاز-ترشی-قزوین

ترشی پیاز قرمز-ترشی پیاز بندری-ترشی پیاز و لبو-ترشی پیاز درسته

خانومی: ترشی پیاز کنار آب گوشت و قرمه سبزی همیشه تو سفره ...