صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / مربای انجیر-مربای انجیر با عسل-مربای رژیمی
http://telegram.me/khanoumi_ir

مربای انجیر-مربای انجیر با عسل-مربای رژیمی

خانومی: مربای انجیر یکی از خوشمزه های فصل هستش که اگر مربای انجیر با عسل درست بشه چه بهتر، یک مربای رژیمی میل می کنین.

در این مطلب آموزش مربای انجیر زرد، مربای انجیر خشک و همینطور آموزش مربا بدون شکر یا مربای دیابتی رو خواهید آموخت.

مربای انجیر زرد

مواد لازم:

انجیر زرد: ۱ کیلو گرم

شکر: ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم

آب: ۲ لیوان

گلاب: ۲ ق غ

زعفران دم شده: ۲ ق غ

آب لیمو ترش تازه: ۲ ق غ

طرز تهیه :

آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا به جوش بیاد و شربت مربا کمی غلیظ بشه.

انجیرها رو بعد از شستن اجازه میدیم آبشون بره و بعد به شربت غلیظ شده اضافه کنین و شعله رو کم کنین تا آروم بپزن.

مربای انجیر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول میکشه جا بیفته، در اواسط زمان پخت گلاب و زعفران رو بهش اضافه کنین.

وقتی شربت مربا غلیظ شد و انجیر ها نرم شدن، روی شربت مربا حباب های ریز تشکیل میشه که جوش میخورن، این یعنی مربا آماده ست.

در این مرحله آب لیمو ترش رو اضافه کرده هم بزنین و بعد از ۵ دقیقه مربا رو از روی حرارت بردارین.

morabaye-anjir

مربای انجیر زرد و تازه

مربای انجیر شما آماده ست.

مربای انجیر با عسل

مواد لازم:

انجیر: ۱ کیلو

عسل: نیم کیلو

آب: ۲ لیوان

عرق هل: ۲ ق غ

زعفران دم شده: ۲ ق غ

آب لیموترش تازه: ۲ ق غ

طرز تهیه:

خب این مربای رژیمی و بدون شکر، اولویت من برای تهیه همه ی مرباها هستش … یعنی بجای استفاده از شکر از عسل استفاده می کنم.

آب رو با عسل مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم، با جوشیدن شربت عسل بهتر در آب حل میشه.

کف روی شربت رو با کمک یک قاشق جمع می کنیم.

بعد از جوشیدن شربت و همینطور کمی غلیظ شدن انجیرها رو اضافه کنین و زمان بدین با شعله ملایم مربا جا بیفته.

در اواسط زمان پخت عرق هل و زعفران دم شده رو اضافه کنین وقتی مربا جا افتاد آب لیمو ترش رو اضافه و ۵ دقیقه بعد از روی حرارت بردارین.

مربای انجیر با عسل به خوبی مرباهای عادی دیگه هستش، بهتره عسلی رو انتخاب کنین که عطر کمتری داشته باشه.

مثلا عسل آویشن یا گون نباشه.

morabaye-anjir

مربای انجیر با عسل- مربای رژیمی

همینطور که در عکس میبینین مربا خیلی خوش رنگ شده و به اندازه کافی شربتش غلیظ شده مزه ش هم …. عالیه !

مربای انجیر خشک:

مواد لازم:

انجیر خشک: ۵۰۰ گرم

شکر: ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

آب ۲ لیوان

آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

انجیرهای خشک رو در آب سرد به مدت ۳ ساعت خیس می کنیم، زمانی که به خوبی نرم شدن آماده ست.

شربت مربا رو مثل باقی دستورها آماده می کنیم … یعنی مخلوط شکر، آب و وانیل رو بعد از جوش آمدن میذاریم کمی غلیظ بشه.

بعد انجیرها رو بهش اضافه کنین و با حرارت ملایم زمان میدیم تا به خوبی انجیرها پخته بشن و مربا جا بیفته.

آب لیموترش رو اضافه کرده و بعد از کمی از روی حرارت بردارین.

این مربا رو میتونین بعد از پخت پوره کرده و به صورت پوره مربای انجیر استفاده کنین.

برای خوش رنگ تر شدنش میتونین از زعفران دم شده هم مطابق رسپی های بالا استفاده کنین.

morabaye-anjir

مربای انجیر خشک

نکات:

۱٫استفاده از زعفران در تمامی این رسپی ها سلیقه ایه.

۲٫برای هر رسپی از یک چاشنی ویژه استفاده شده که باز هم مطابق سلیقه خود از گلاب، عرق هل و وانیل استفاده کنین.

۳٫با توجه به علاقه خودتون از میزان شکر کمتر یا بیشتری استفاده کنین معمولا برای ۱ کیلو انجیر از ۷۰۰ گرم شکر استفاده میشه.

۴٫بهتره دم انجیرها رو از ته نگیرید تا حین پخت انجیرها له نشن.

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

ترش-تره

ترش تره-طرز تهیه ترش تره با اسفناج-غذاهای محلی گیلان

خانومی: ترش تره ، طعمی جدید و جذاب که انتخاب خوبی میتونه ...