صفحه اصلی / خانومانه / خانه داری / فوت و فن خانه داری – قسمت دوم
http://telegram.me/khanoumi_ir

فوت و فن خانه داری – قسمت دوم

خانومی: این روزها برای هر مشکلی که در دنیای آشپزخانه و خانه داری پیش میاد یک سری ایده ها و راه هایی برای رفع آن زبان به زبان و دست به دست بین خانم ها میچرخه و انجام بسیاری از مسئولیت های خانه داری رو راحت تر کرده.

وب سایت خانومی تلاش می کنه تا در مجموعه گزارش هایی با نام فوت و فن های خانه داری بسیاری از این نکات و ترفند ها رو به شما ، مخصوصن نوعروس ها آموزش بده … پس با ما همراه باشید:

قسمت اول فوت و فن خانه داری را از اینجا بخوانید.

 

این نکات را به خاطر بسپارید چرا که در آشپزخانه زیاد بهشون بر میخورین.

فوت و فن خانه داری و ترفندهای آشپزی:

۱٫ برای اینکه بتونین به صورت کامل از آب یک لیموی تازه استفاده کنین، لیموی سفت رو به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب ولرم قرار بدین بعد این کار لیمو نرم شده و راحت تر آب گرفته میشه.

۲٫ برای جلوگیری از سر رفتن شیر ، یک قاشق یا ملاقه در ظرف شیر قرار بدین در این صورت هنگام جوش آمدن شیر سر نمیره.

۳٫ اگر شما هم در پوست گرفتن تخم مرغ آب پز مشکل دارین ، قبل از جوشاندن تخم مرغ با سوزن یک سوراخ کوچک در پوستش ایجاد کنین تا بعد از پخت به راحتی پوست گرفته بشه.

۴٫ آب برنج سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی و همینطور منبع خوب کسب انرژی است؛ ازین به بعد به جای دور ریختن آب برنج آبکش شده از آن در تهیه انواع سوپ و عدسی و همینطور به صورت یک نوشیدنی عالی استفاده کنید و حتی میتونین از آن به عنوان یک ماسک خوب برای پوست استفاده کنین.

۵٫ برای جلوگیری از حشره زدن برنج؛ از پودر نعناع خشک استفاده کنین. به این شکل که برای هر یک کیلو گرم برنج خام ۵ گرم نعناع خشک رو در یک کیسه نازک ریخته و آن رو لا به لای سطل برنج یا کیسه برنج قرار بدین تا حشره نزنه.

۶٫ میوه های خشک شده چه در خانه تهیه شده باشن چه از بیرون خریده بشن نسبتن خشک هستن اگر به هنگام تکه کردن، میوه ها خرد میشن آنها رو به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدین و بعد با چاقویی که با آب داغ خیس شده خرد کنین میوه ها رو.

۷٫ اگر در هنگام آشپزی به پودر سیر نیاز داشتین اما در دسترس نبود از جایگزین آن استفاده کنین به این شکل که یک حبه سیر برابر با ۱/۸ قاشق چای خوری از پودر سیر است.

۸٫ استفاده از سبزی خشک به جای سبزی تازه بارها برای هممون پیش اومده اما بد نیست بدونین که معادل یک قاشق غذاخوری سبزی تازه برابر با یک قاشق چای خوری سبزی خشکه.

۹٫ آرد گندم در همه آشپزخانه ها پیدا میشه اما اگه این بار جاش خالی بود میتونین به جای یک قاشق غذاخوری آرد گندم از نصف قاشق غذاخوری آرد ذرت استفاده کنین.

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

lake-lebas

از بین بردن لکه ها – قسمت چهارم

خانومی: همانطور که در قسمت های قبل به شما گفتیم برای از ...