صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه کباب تسبیحی
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه کباب تسبیحی

خانومی: کباب تسبیحی شکل تازه ای از سرو کباب گوشت قرمز و کباب گوشت مرغ هستش که بسیار خوشمزه، شیک و مجلسیه و مناسب برای تاریخ های خاص.

مواد لازم برای کباب تسبیحی:

فیله مرغ ( یا گوشت چرخ کرده ): ۴۰۰ گرم
پیاز درشت: ۱ عدد
زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری

پودر سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری ( در صورت نیاز )
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب تسبیحی:

پیاز رو رنده کرده و آبش رو میگیریم.

مرغ رو در غذاساز ریخته و میکس می کنیم تا یک دست بشه.

پیاز، گوشت مرغ و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و ورز میدیم به اندازه یک گردو برداشته و گرد می کنیم.

این توپ های مرغی یا همان دانه های تسبیح رو در تابه رژیمی با مقدار کمی روغن تفت میدیم تا خودشو بگیره و حالت نرم بودن قبلش رو نداشته باشه.

برای بهتر فرم گرفتن کباب ها میتونین دستتون رو خیس کنین.

بعد از آماده شدن تمام کوفته ریزها آنها رو به سیخ می کشیم و در تابه رژیمی یا فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت میدیم تا مغز پخت بشه.

بنا به سلیقه خودتون میتونین بینشون فلفل دلمه، گوجه گیلاسی یا قارچ بچینین.

kabab-tasbihi

کباب تسبیحی

من ترجیح میدم کباب هام کمی آبدار تر باشه، پس زمانی که در تابه رژیمی چیدمشون، سسی رو شامل آب، رب و فلفل به همراه زعفران روشون ریختم و تا زمانی که آب سس کشیده شد بهش حرارت دادم.

همین کار رو میتونین با گوشت چرخ کرده انجام بدین و بعد از سرخ کردنشون به صورت یک در میان گوشت قرمز و گوشت مرغ روو به سیخ بکیشین و آماده کنین.

نکات مهم:

۱. اگر مایع گوشتیتون بعد از مخلوط شدن با پیاز خیلی شل بود میتونین یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا نان خشک شده بهش اضافه کنین.

۲. از سبزی های معطر ساطوری شده میتونین در مایع گوشتیتون استفاده کنین تا طعم بهتری داشته باشه.

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

felafel-khanegi

طرز تهیه فلافل خانگی-فلافل خوزستانی

خانومی: فلافل خوزستانی یا فلافل لبنانی یکی از فست فودهای محبوب شهرهای ...