صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه چیپس خانگی
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه چیپس خانگی

خانومی: شاید به فکر درست کردن چیپس در منزل تا حالا نیفتاده باشین اما اگر یک بار امتحان کنین مشتریش میشین.

مواد لازم:

سیب زمینی
بیکینگ پودر
نمک و ادویه های لازم
روغن

طرز تهیه:

سیب زمینی ها رو با چاقو یا رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنین، من از نایسر دایسر استفاده کردم که هم راحت بود و هم به اندازه کافی نازک برش خورد.

سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسطه ش کامل شسته بشه.

حالا سیب زمینی های ورقه شده رو در چند لیوان آب یعنی تا حدی که روی سیب زمینی ها رو آب بگیره و همینطور مخلوط یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک به مدت نیم تا یک ساعت قرار میدیم.

بهتره که از آب خنک استفاده کنین و همینطور ظرف حاوی برش های سیب زمینی رو در یخچال بگذارین.

بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها رو در صافی یا آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه، یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشه.

روغن باید کامل داغ بشه اما مراقب باشین که نسوزه. حالا ورقه های سیب زمینی رو چند تا چند تا در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه اجازه میدیم سرخ بشه این کار رو تا پایان سیب زمینی ها انجام بدین.

هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم نچینین چون نرم میشن.

این چیپس فوق العاده ترد و خوشمزه ست و اصلن باورتون نمیشه تو خونه و به وسیله خودتون درست شده.

اگر مایل هستین چیپستون رو طعم دار کنین بعد از داغ شدن روغن چاشنی مورد علاقتون رو بهش اضافه کنین و بعد سیب زمینی ها رو داخل روغن بیاندازین.

برای مزه دار شدن میتونین از فلفل، پودر سیر، پودر گوجه و پاپریکا استفاده کنین.

برای تهیه چیپس رژیمی همه مراحل مثل بالا انجام میشه اما به جای سرخ کردن، سیب زمینی ها را روی توری مخصوص فر می چینیم و تا زمانی که برشته بشه بهش حرارت میدیم، با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافیه.

برای تهیه چیپس سرکه نمکی، به جای نصف میزان آبی رو که در قسمت بالا گفتم، سرکه سفید می ریزیم و بعد سیب زمینی ها رو در مخلوط آب، سرکه، نمک و بیکینگ پودر قرار میدیم و ادامه کار.

چیپس نمکی و خانگی ما آماده ست، امیدوارم لذت ببرین.

chips-khanegi

چیپس خانگی

chips-khanegi

تهیه چیپس در خانه

http://telegram.me/khanoumi_ir

۱۸۲ دیدگاه

  1. لیست جهیزیه

    مرسی دهنم آب افتاد

  2. ali bod

    sepasgozarrrrrrr

  3. سيد مهدي دشتكي

    سلام،ممنون از بابت روش تهیه چیپس خانگی
    دلیل اضافه کردن بکینگ پودر چیه؟؟

  4. ما مهمان داشتیم می خواستم جیبس واسشون درست کنم جیبس خونگی که از سایت شما استفاده کردم بابتش مرسی

  5. مرسی از طرز تهیه چیپس ترد و خوشمزه شما

  6. سلام مرسی بابت طرز تهیه چیپس خانگی

  7. سلام خیلی ممنون بابت دستور. یه سئوال میتونیم پودر پنیر هم اضافه کنیم؟

    • مدیر سایت

      سلام عزیزم
      بعد از اینکه سیب زمینی ها رو از صافی رد کردین و آبش گرفته شد ، پودر پنیرو روی ورقه های سیب زمینی بریزین تا آغشته بشه بهشون و بعد سرخ کنین.

    • بله

  8. حتما باید بکینگ پودر استفاده بشه؟؟نمیشه جوش شیرین استفاده کرد؟؟

    • مدیر سایت

      سلام
      بیکینگ پودر برای ترد کردنش به کار برده میشه.
      جوش شیرین به خاطر ضررهاش بهتره استفاده نشه.

  9. 👏tnx khili khob bod

  10. سلام خیلی عالی بود فقط کاغذ مخصوص ازکجا تهیه کنم ؟؟ممنون

  11. خیلی عالی بود مرسی

  12. اممممممم حتما درستش میکنم خیلی خوبه

  13. سلام عزیزم من مهمان دارم میشه خلاصه تر بگی ممنون

    • مدیر سایت

      سیب زمینی های ورقه شده رو تو روغن سرخ کن.
      این میشه خلاصه بدون نکات مهمش !

  14. سلام راستش خیلی دلم میخاد الان درست کنم ولی وسیله ای ندارم سیب رو ورقه کنه راهی هست بتونم کاریش کنم؟

    • مدیر سایت

      سلام
      برای تهیه این چیپس باید ضخامت ورقه های سیب زمینی خیلی کم باشه، اگر در حوصله شما میگنجه با یک چاقوی خیلی تیز سیب زمینی رو ورقه کنین.

  15. سرکه و بکینگ پودر واکنش نمیدن؟ 😕

    • مدیر سایت

      چه واکنشی ؟

    • تبدیل میشه به nacl2و h2sonb….واه اینجوری حساب کنی هر چی میخوریم میشه ترکیب خطرناک .هرچی هم خطرناک باشه خطر اون ترشی هایی که تو دبه های پلاستیکی درست میشه و هممون میخوریم صدبرابر بیشتره

  16. سلام کاغذ مخصوص از کجا گیر بیاریم

    • مدیر سایت

      سلام
      مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشن.
      از دستمال آشپزخانه هم برای گرفتن روغن میتونین استفاده کنین. ( دستمال کاغذی رولی )

  17. ممنون عالی بود

  18. منظور از کاغذ مخصوص ، همون کاغذ روغنیه؟

  19. عالی بود مرسی

  20. مرسی بابت دستوری ک گذاشتی من درست کردم خوب شد

    • مدیر سایت

      سلام عزیزم
      مرسی از تو که بعدش نتیجه رو اینجا گفتی خانومی.

  21. ببخشید یک وخت این چیبسه بازاری نیست

  22. خیلی ممنون عالیه ولی چرا گفتین اینقدر بشورید که نشاسته ش بره

    • مدیر سایت

      چون وقتی ورقه های سیب زمینی رو در روغن بریزین بهم میچسبه و مانع ترد شدنش میشه

    • خیلی عالی ولی وقتی میخواهیم ان را در داخل قابلمه بریزیم مبچسب عالی

      • مدیر سایت

        صبا جون باید ورقه های سیب زمینی در روغن زیاد سرخ بشه و تعداد ورقه هایی که داخل روغن قرار میگیرن زیاد نباشه که بهم بچسبن.

  23. خیلی ممنون باید خوشمزه باشه

  24. سلام خوب روغنشو زیاد کن

  25. سلام باید حتما بیکینگ پودر بریزیم

  26. فوق العاده بود دستتون درد نکنه

  27. مرسی . عالی شدن همه خوششون اومد😎😜

  28. عاااااالیه👌

  29. سلام ممنون دلم ضعف رفت

  30. چقدر باید نمک اضافه کنیم/پیکینگ پودر رو وقتی ریختم تو اب سر اومد و همه جارو کثیف کرد لطفا بگید که چه موقع باید پیکینگ پودر رو اظافه کنیم.

    • مدیر سایت

      ریختن نمک سلیقه ای هست
      اینکه چقدر میخواین نمکی باشه دست خودتونه …
      اول بیکینگ پودرو با آب مخلوط کنین بعد ورقه های سیب زمینی رو اضافه کنین…

  31. عالی بود

  32. عالیه ولی تعم های دیگش چی مثل سرکه
    و…..

    • مدیر سایت

      سلام
      برای چیپس سرکه ای ورقه های سیب زمینی رو در سرکه سفید و آب به مدت چند ساعت قرار میدیم.

  33. به نظرم نیازی به بکینگ پودر هم نیست .
    فقط کافیه سیب زمینی هارو توی ظرف آب بذارید و چندتا قالب یخ بزرگ توش بندازین و بعد از یک ساعت و خنک نگهداشتن آب آبکش کنید و بعدش سرخ کنید و تا وقتی سیب زمینی ها خودشونو نگرفتن به هیچ عنوان هم نزنیدشون بعدش هم روی دستمال کاغذی بریزید تا روعنش گرفته شه و بعد روی یه پارچه پهن کنید تا خشک شه اگر عجله هم دارید میتونید یک ساعت توی آفتاب بذاریدشون وگرنه تو خونه هم جواب میده . بسیار خوشمزه و ترد میشن .

  34. سلام
    من الان گذاشتم تو اب نمک و بکینگ پودر
    دعا کنید خوب بشه
    ممنون از مطلب خوبتون

  35. سلام.فلفل رو کی اضافه کنیم.تو روغن که موقه سرخ شدن میسوزه

    • مدیر سایت

      سلام عزیزم
      برای تهیه چیپس خانگی با طعم فلفل سیب زمینی های ورقه شده رو به فلفل آغشته و در روغن داغ سرخ کنین.

  36. من بدون پکینگ پود درست کردم خیلی ترد شد

    • مدیر سایت

      سلام
      ممنون از نظر شما درباره طرز تهیه چیپس خانگی خانومی.

  37. سلام دلیل ریختن بکینپودر چیه

  38. سلام بهدرد خورد

  39. آنالی سا

    سلام این چیپس روی گاز یافر ؟

  40. سلام
    برای اینکه سیب زمینی سرخ شده ی خشک وچیپسی داشته باشید بعداز شستن وآبکش کردن سیب زمینی کمی نمک وزردچوبه بهش اضافه کنید ودروغن سرخ کنید هم رنگ زیبایی داره وهم همون حالت میمونه. از خوردنش سیرنمیشید.
    التماس دعا

    • مدیر سایت

      سلام آنای عزیز
      ممنون که تجربیاتتون رو با کاربران خانومی به اشتراک میذارین

  41. خیلی ممنون از بابت طرز تهیه چیپس

    • مدیر سایت

      سلام فریده جان
      خوشحالیم از رسپی چیپس خانگی راضی بودین.
      و ممنون از نظر پر مهر شما به سایت خانومی

  42. ممنون از راهنمایی شما

  43. خیلی عالی ولی من دستو پاچلفتی ام باروغن سوختم واس همین صرف نظر کردم از درست کردنش

    • مدیر سایت

      سلام ویدای عزیز
      عزیزم تجربه با همین سوختن ها و خراب کردن ها به دست میاد.
      دستتون خوب شد حتما دوباره امتحان کن

  44. زهرا گلی 😊

    سلام عزیزم دمت گرم واقعا عالی بود هرموقع درست میکردم خراب میشد تااینکه دستور پخت شماروامتحان کردم وای مزش عالی شده بود 👍💖❤

  45. سلام اگه کاغذ مخصوص نداشتیم چیکار کنیم

    • مدیر سایت

      سلام دوست عزیز
      روی دستمال های کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار بدین تا روغن اضافه رو بگیره.

  46. عالی واقعا خوش مزه شد

  47. واقعا معرکه بود ممنونم از شما👌

    • مدیر سایت

      سلام عزیزم
      خیلی خوشحالیم که رسپی های خانومی رو امتحان میکنین
      و نتیجه میشه رضایت شما 🙂

  48. غش کردم زبون روزه

  49. من درس کردم خیلی خوب بود ولی خیلی طعم گوجه نگرفت

  50. بد نیست

  51. سلام دستتون درد نکنه به خاطر سایت خوبتون مى شه بپرسم اگه بکینگ پودر نزنم چى مى شه؟

  52. ببخشید موادچنددقیقه بایدداخل یخچال باشند؟

  53. مسعود...اهواز

    سلام
    من میخواستم کارگاه چیپس سنتی راه بندازم از این مطالبتون خیلی استفاده کردم.
    ممنون که وقت گذاشتین

    • مدیر سایت

      سلام مسعود جان
      چقدر عاااااالی.
      خیلی خوشحالیم که رسپی چیپس خانگی خانومی برای شما مفید بوده
      و براتون آرزوی موفقیت در کاری که میخواین شروع کنین رو داریم :X

  54. سلام ببخشید میشه از دستمال های رولی ساده استفاده کرد؟؟؟؟؟

    • مدیر سایت

      سلام عزیزم
      بله
      مخصوص آشپزخونه رو بگیرین که ضخیم تره و بهتر روغن رو جذب میکنه

  55. سلام ادویه چی داره

  56. امیزینگ

    می‌خوام پیاز جعفری درست کنم چیکار کنم

  57. ممنون ههههه‍هههههههههه

  58. الهام فخار

    سلام خیلی ممنون از آموزش به جا و دقیقتون من با دستورالعمل سایت شما چیپس رو درست کردم فوق العاده شد خیلی لذت بردیم. تشکر فراوان

    • مدیر سایت

      سلام الهام عزیز
      خیلی خوشحالم که رسپی مارو امتحان کردین و راضی بودین.
      مچکرم که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتین 🙂

  59. سعید رویشدی

    سلام گذاشتن نشاسته برای چیبس چیست، روی پاکت چیبس ترکیبات نشاسته نوشته.

    • مدیر سایت

      سلام دوست عزیز
      در رسپی ما نشاسته وجود نداره .
      در رسپی صنعتی رو هم نمیدونم 🙂

  60. سلام ببخشید یعنی ترد می شه یعنی چی من فارسیم خوب نیست میشه بگید اخه می خوام همین الان درست کنم امید وارم عالی باشه 👍👌اخه خیلی از چیپس های شما تعریف کردن. ممنون میشم💖

    • مدیر سایت

      چیپس بیرون رو میخورین میبینین چطور خرد میشه تو دهان ؟
      ی صدایی هم میده منظور رسیدن به اون حالته.

  61. عالی بود🤗🤗

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

کشک-بادمجان-کبابی

کشک بادمجان-کشک بادمجان کبابی-کشک بادمجان سنتی-کشک بادمجان با گوجه فرنگی

خانومی: کشک بادمجان یکی از غذاهایی هست که دوست داشتم حتما رسپیش ...