صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه چیپس خانگی
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه چیپس خانگی

خانومی: شاید به فکر درست کردن چیپس در منزل تا حالا نیفتاده باشین اما اگر یک بار امتحان کنین مشتریش میشین.

مواد لازم:

سیب زمینی
بیکینگ پودر
نمک و ادویه های لازم
روغن

طرز تهیه:

سیب زمینی ها رو با چاقو یا رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنین، من از نایسر دایسر استفاده کردم که هم راحت بود و هم به اندازه کافی نازک برش خورد.

سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسطه ش کامل شسته بشه.

حالا سیب زمینی های ورقه شده رو در چند لیوان آب یعنی تا حدی که روی سیب زمینی ها رو آب بگیره و همینطور مخلوط یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک به مدت نیم تا یک ساعت قرار میدیم.

بهتره که از آب خنک استفاده کنین و همینطور ظرف حاوی برش های سیب زمینی رو در یخچال بگذارین.

بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها رو در صافی یا آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه، یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشه.

روغن باید کامل داغ بشه اما مراقب باشین که نسوزه. حالا ورقه های سیب زمینی رو چند تا چند تا در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه اجازه میدیم سرخ بشه این کار رو تا پایان سیب زمینی ها انجام بدین.

هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم نچینین چون نرم میشن.

این چیپس فوق العاده ترد و خوشمزه ست و اصلن باورتون نمیشه تو خونه و به وسیله خودتون درست شده.

اگر مایل هستین چیپستون رو طعم دار کنین بعد از داغ شدن روغن چاشنی مورد علاقتون رو بهش اضافه کنین و بعد سیب زمینی ها رو داخل روغن بیاندازین.

برای مزه دار شدن میتونین از فلفل، پودر سیر، پودر گوجه و پاپریکا استفاده کنین.

برای تهیه چیپس رژیمی همه مراحل مثل بالا انجام میشه اما به جای سرخ کردن، سیب زمینی ها را روی توری مخصوص فر می چینیم و تا زمانی که برشته بشه بهش حرارت میدیم، با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافیه.

برای تهیه چیپس سرکه نمکی، به جای نصف میزان آبی رو که در قسمت بالا گفتم، سرکه سفید می ریزیم و بعد سیب زمینی ها رو در مخلوط آب، سرکه، نمک و بیکینگ پودر قرار میدیم و ادامه کار.

چیپس نمکی و خانگی ما آماده ست، امیدوارم لذت ببرین.

chips-khanegi

چیپس خانگی

chips-khanegi

تهیه چیپس در خانه

http://forum.khanoumi.ir/

درباره مدیر سایت

۱۰۲ دیدگاه

  1. لیست جهیزیه

    مرسی دهنم آب افتاد

  2. سيد مهدي دشتكي

    سلام،ممنون از بابت روش تهیه چیپس خانگی
    دلیل اضافه کردن بکینگ پودر چیه؟؟

  3. ما مهمان داشتیم می خواستم جیبس واسشون درست کنم جیبس خونگی که از سایت شما استفاده کردم بابتش مرسی

  4. مرسی از طرز تهیه چیپس ترد و خوشمزه شما

  5. سلام مرسی بابت طرز تهیه چیپس خانگی

  6. سلام خیلی ممنون بابت دستور. یه سئوال میتونیم پودر پنیر هم اضافه کنیم؟

    • سلام عزیزم
      بعد از اینکه سیب زمینی ها رو از صافی رد کردین و آبش گرفته شد ، پودر پنیرو روی ورقه های سیب زمینی بریزین تا آغشته بشه بهشون و بعد سرخ کنین.

  7. حتما باید بکینگ پودر استفاده بشه؟؟نمیشه جوش شیرین استفاده کرد؟؟

  8. سلام خیلی عالی بود فقط کاغذ مخصوص ازکجا تهیه کنم ؟؟ممنون

    • سلام عزیزم
      از جاهایی که وسایل شیرینی پزی می فروشن
      می تونین برای گرفتن روغن اضافی از دستمال آشپزخانه هم استفاده کنین.
      از این دستمال رولی ها.

  9. خیلی عالی بود مرسی

  10. اممممممم حتما درستش میکنم خیلی خوبه

  11. سلام عزیزم من مهمان دارم میشه خلاصه تر بگی ممنون

  12. سلام راستش خیلی دلم میخاد الان درست کنم ولی وسیله ای ندارم سیب رو ورقه کنه راهی هست بتونم کاریش کنم؟

    • سلام
      برای تهیه این چیپس باید ضخامت ورقه های سیب زمینی خیلی کم باشه، اگر در حوصله شما میگنجه با یک چاقوی خیلی تیز سیب زمینی رو ورقه کنین.

  13. سرکه و بکینگ پودر واکنش نمیدن؟ 😕

  14. سلام کاغذ مخصوص از کجا گیر بیاریم

    • سلام
      مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشن.
      از دستمال آشپزخانه هم برای گرفتن روغن میتونین استفاده کنین. ( دستمال کاغذی رولی )

  15. ممنون عالی بود

  16. منظور از کاغذ مخصوص ، همون کاغذ روغنیه؟

  17. عالی بود مرسی

  18. مرسی بابت دستوری ک گذاشتی من درست کردم خوب شد

  19. ببخشید یک وخت این چیبسه بازاری نیست

  20. خیلی ممنون عالیه ولی چرا گفتین اینقدر بشورید که نشاسته ش بره

  21. خیلی ممنون باید خوشمزه باشه

  22. سلام خوب روغنشو زیاد کن

  23. سلام باید حتما بیکینگ پودر بریزیم

  24. فوق العاده بود دستتون درد نکنه

  25. مرسی . عالی شدن همه خوششون اومد😎😜

  26. عاااااالیه👌

  27. سلام ممنون دلم ضعف رفت

  28. چقدر باید نمک اضافه کنیم/پیکینگ پودر رو وقتی ریختم تو اب سر اومد و همه جارو کثیف کرد لطفا بگید که چه موقع باید پیکینگ پودر رو اظافه کنیم.

    • ریختن نمک سلیقه ای هست
      اینکه چقدر میخواین نمکی باشه دست خودتونه …
      اول بیکینگ پودرو با آب مخلوط کنین بعد ورقه های سیب زمینی رو اضافه کنین…

  29. عالیه ولی تعم های دیگش چی مثل سرکه
    و…..

  30. به نظرم نیازی به بکینگ پودر هم نیست .
    فقط کافیه سیب زمینی هارو توی ظرف آب بذارید و چندتا قالب یخ بزرگ توش بندازین و بعد از یک ساعت و خنک نگهداشتن آب آبکش کنید و بعدش سرخ کنید و تا وقتی سیب زمینی ها خودشونو نگرفتن به هیچ عنوان هم نزنیدشون بعدش هم روی دستمال کاغذی بریزید تا روعنش گرفته شه و بعد روی یه پارچه پهن کنید تا خشک شه اگر عجله هم دارید میتونید یک ساعت توی آفتاب بذاریدشون وگرنه تو خونه هم جواب میده . بسیار خوشمزه و ترد میشن .

  31. سلام
    من الان گذاشتم تو اب نمک و بکینگ پودر
    دعا کنید خوب بشه
    ممنون از مطلب خوبتون

  32. سلام.فلفل رو کی اضافه کنیم.تو روغن که موقه سرخ شدن میسوزه

    • سلام عزیزم
      برای تهیه چیپس خانگی با طعم فلفل سیب زمینی های ورقه شده رو به فلفل آغشته و در روغن داغ سرخ کنین.

  33. من بدون پکینگ پود درست کردم خیلی ترد شد

  34. سلام دلیل ریختن بکینپودر چیه

  35. سلام بهدرد خورد

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

خورش-قیمه-نذری

قیمه-قیمه نذری-ادویه مخصوص قیمه نذری-قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر

خانومی: خورش قیمه از خورش های قدیمی و مجلسی ایرانی هستش که ...