صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت

خانومی: چیز کیک سرد یا چیز کیک یخچالی یکی از دسر های ساده ، شیک و خوشمزه این روزهاست. برای یک بار هم که شده امتحان کنین شاید پای ثابت مهمونی های شما هم بشه.

مواد لازم برای چیز کیک یخچالی :

بیسکویت ( پتی بور یا ساقه طلایی ): ۲۵۰ گرم یا دو بسته
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
پودر ژله آناناس: ۱ بسته
کنسرو آناناس
شکر: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه چیز کیک یخچالی:

ابتدا بیسکویت ها رو پودر می کنیم و کره آب شده رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط کنیم.

قالب رو با چند لایه سلفون میپوشونیم تا در آخر به راحتی بتونیم چیز کیک رو بیرون بکشیم.

بیسکویت های پودر شده رو ته قالب ریخته با ته قاشق فشار میدیم تا راحت تر به هم بچسبن و بعد هم در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و سفت بشه اگر در فریزر قرار میدین ۲۰ دقیقه بمونه کافیه.

اگر دوست دارین طعم قالب لایه ی خامه ای چیز کیک طعم آناناس رو بده ۱ بسته پودر ژله رو و اگر زیاد دوست ندارین طعمش قالب باشه نیمی از پودر ژله آناناس رو به همراه ۴ قاشق آب جوش مخلوط و به روش بن ماری یا درون ماکرو حل می کنیم که من خودم نصف بسته رو استفاده کردم و بعد کمی آب آناناس به ژله اضافه میکنیم.

خامه، پنیر خامه ای و شکر رو مخلوط و ژله سرد شده رو بهش اضافه میکنیم و روی لایه بیسکویت ها ریخته و به کمک لیسک پخش میکنیم و میذاریم تو یخچال تا این لایه هم ببنده.

بعد از گرفتن خامه، آناناس ها را روی لایه ای خامه ای می چینیم. باقی پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش آماده میکنیم و وقتی خنک شد روی میوه ها ریخته و باز هم در یخچال به مدت ۴ ساعت قرار میدیم تا چیز کیک کامل فرم بگیره.

و در پایان به کمک سلفون یا مشماهایی که ته قالب کشیده بودیم چیز کیک رو از قالب خارج میکنیم و به اندازه های دلخواه برش بدین و سرو کنین.

نکات مهم در تهیه چیز کیک:

۱٫ استفاده از یک بسته ژله به سلیقه من بود معمولن لایه ی ژله ای که روی چیز کیک قرار میگیره بیشتر باید باشه که اگه با سلیقه تون سازگار هست شما هم یک بسته برای روی چیز کیک و یک بسته در داخل چیز کیک استفاده کنین.

۲٫ به جای آناناس و پودر آناناس شما میتونین هر میوه ی دیگه ای رو جایگزین کنین مثل توت فرنگی.

http://telegram.me/khanoumi_ir

۸ دیدگاه

  1. خیلی خوش طعمه من که خوشم اومد مرسی موفق باشید

  2. وای من.مثلا خواستم.رژیمی.درست کنم کره کم زدم
    وقتی پنیر و ژله و خامه رو ریختم.روش خیلی زشت شد قاطی شد تو هم😂😂😂 حالا گذاشتم بگیره روش ژلشو بریزم

    • زهرااااااا :))
      عزیزم برای چیز کیک وقتی بیسکوئیت های پودر شده رو با کره مخلوط میکنی و در ظرفت میریزی باید کمی فشرده ش کنی و بذاری یخچال خودشو بگیره بعد کرمشو بریزی
      ولی اشکال نداره، تجربه میشه دیگه 🙂

  3. سلام ببخشید این چیزکیک میشه توى لیوانم درست کرد؟

  4. خیییلی ناراحتم ،ظهر برای اولین بار چیزکیک خواستم درست کنم همه ی مراحلش خوب پیش رفت الان ک میخواستم ژله ی روی چیزکیک رو بریزم با بُرش های هلو روی پنیر رو تزیین کردم به محض اینکه ژله ی هلو ریختم توی قالب همه ی ژله ها از ته قالب کمربندی ریختن بیرون😫😫😫😭😭😭چکار باید میکردم که نکردم؟؟؟

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

حلوا-با-شیر-خشک

حلوای عربی-حلوا با شیر خشک-حلوای عراقی-حلوای سیاه عربی با شیر خشک

خانومی: حلوای عربی یک تجربه خوشمزه بود که بازم تکرارش میکنم، این ...