صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی

خانومی: میرزا قاسمی یک غذای گیلانی بسیار خوشمزه است که اگر این غذا رو با دستور اصلی خود شمالی ها درست کنین طرفداران زیادی داره.

مواد لازم:

بادمجان کبابی : ۵ عدد
گوجه :۴ عدد
سیر : ۱ بوته
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک , زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی:

بادمجان ها در فر یا روی گاز کبابی کنین ؛ تا حدی که بافت بادمجان نرم بشه. بعد از خنک شدن پوست بادمجان ها رو جدا میکنیم و با چاقو ساطوری میکنیم. سیرها رو رنده یا ریز خرد میکنیم و در تابه تا حدی که طلایی بشن تفت میدیم و بعد بادمجان ها رو اضافه میکنیم تا سرخ بشن. گوجه های رنده شده رو هم به مواد اضافه کنین ، نمک و فلفل بزنید و اجازه بدین مایع میرزا قاسمی جا بیفته یا به اصطلاح به روغن بیفته.
وقتی آب موادمون ته کشید تخم مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم، مثل وقتی که املت درست میکنین … بعد از چند دقیقه میرزا قاسمی آماده ست.

نکات مهم در تهیه میرزا قاسمی :

۱٫ اگر بوی سیر رو دوست ندارین به جای سیر از پیاز استفاده کنین ، اما مزه اصلی این غذا به وجود سیر و بادمجان های کبابیش بستگی داره.
۲٫ بعضی ها تخم مرغ ها رو جدا مثل نیمرو سرخ میکنن و بعد به مواد میرزا قاسمی اضافه میکنن .. اگر دوست دارین امتحان کنین.
۳٫ اگر به غذاهای تند علاقه دارین ، از فلفل تازه در این غذا استفاده کنین.

نوش جان

mirza-ghasemi

میرزا قاسمی گیلانی

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

سیکلامن

سیکلامن-قلمه زدن سیکلامن-علت زرد شدن برگ های گل سیکلامن-بذر سیکلامن پرسیکوم

خانومی : سیکلامن یا سیکلمه گلی زمستانی که در تمام فصل سرما ...