صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ مجلسی با سس ویژه
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه مرغ مجلسی با سس ویژه

خانومی: همه ی ما طرز تهیه و پخت مرغ را می دانیم. اما یک مرغ خوشمزه و اصیل ایرانی باید سس بسیار خوشمزه ای داشته باشد. با خانومی همراه باشید تا با طرز تهیه یک سس عالی برای تهیه مرغ آشنا شوید.

طرز تهیه مرغ مجلسی با سس ویژه:

ابتدا پیاز را تفت داده و پس از آن زردچوبه را اضافه می کنیم. پس از سبک شدن پیاز، مرغ ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. دراین مرحله کمی فلفل سیاه و پودر سیر را روی مرغ ها اضافه میکنیم تا بوی بد مرغ از بین برود، در ۱ دقیقه پایان سرخ شدن ۳ عدد سیر خلال شده ب ظرف مرغ اضافه میکنیم حالا باید مرغ ها مغز پخت شوند؛ برای این کار یک لیوان آب روی مرغ ها ریخته و حرارت آن را کم می کنیم و اجازه میدهیم کامل پخته شود.

زعفران باعث بو و طعم بهتر مرغ می شود که می توان در این مرحله یا در مرحله تهیه سس به مرغ اضافه کنیم. پس از پخت کامل مرغ آن ها را از آب مرغ جدا کرده و کنار می گذاریم.

مواد لازم برای تهیه سس:

زعفران دم شده

کره

پیاز داغ

فلفل سیاه, دارچین، پودر سیر

رب گوجه فرنگی

سس کچاپ

آبلیمو یا آبغوره

 

طرز تهیه سس مرغ:

جهت درست کردن سس مرغ می توانیم از آب حاصل از مرغ نیز استفاده کنیم. پس از صاف کردن آب مرغ دوباره کمی پیاز داغ تهیه کرده (با کره) و عصاره مرغ را به آن اضافه میکنیم و رب گوجه، کمی سس کچاپ, زعفران دم شده، آبلیمو و پودر دارچین را به اندازه لازم اضافه می نماییم. با کم کردن حرارت، اجازه می دهیم سس غلیظ شود و پس از آن می توانید سس مرغ را به مرغ اضافه کرده و میل نمایید.

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

۱۶ دیدگاه

  1. بوی زحمش رامیخوایم ازبین بره
    ولذیذبشه

    • سلام
      برای از بین بردن بوی بد مرغ سعی کنین مرغ رو به هر روشی که قصد دارین آماده کنین
      حتمن قبلش به مدت ۵ دقیقه در آب جوش به همراه چند حبه سیر و پیاز بجوشانید هم بوی بدش گرفته میشه و هم چربی های چسبیده به سطح مرغ راحت تر جدا میشه.

  2. خیلی عالی بود مچکر

  3. خورشت مرغ را چند مدل درست میکنند یکی اینکه کف قابلمه را بایک شاخه کرفس خرد شده یک عدد فلفل دلمه ومقداری پیاز میپوشانند و مرغهای تکه شده را روی آن میچینند و باز رب و زردچوبه و نمک و فلفل زعفران روی مرغ میریزند تا مرغ هم پخته شود هم طعم دار بشود. بیشتر رستورانها و بعضی مجلسها برای راحتی کار این کار را میکنند و روش بعد با همین موادی که گفتم فقط مرغش را سرخ میکنند و سس و آب میریزند و میپزنند. اما من ترجیح میدهم مرغ طعم و بوی زعفران و سرخ شده خودش باشه با فلفل دلمه ایی در مرغ موافق نیستم به سلیقه خودتان میتوانید از فلفل دلمه هم استفاده کنید.

  4. سلام ببخشید برای قرمزشدن مرغ شکم پر قسمت بیرونش بایدچیکارکنیم؟

    • سلام در اواخر پخت به وسیله یک قلمو میتونین ترکیب زعفران و کره و در صورت تمایل کمی رب سرخ شده رو روی سطح مرغ بزنین تا خوش رنگ تر بشه

  5. خوب بود مرسی

  6. با سلام. سوالی داشتم.
    میخواستم بدونم آیا میشه برای از بین بردن بوی زحم مرغ، از یک روز قبل مرغ رو تو در مواد مخصوص(زعفران، آب لیمو، پیاز یا سیر و زرد چوبه) گذاشت، که بعد آماده بشه برای سرخ شدن؟

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

آش-جو-با-لبو

آش چغندر-آش جو با لبو-آش سرکه چغندر-آش ترش ملایر-آش لبو

خانومی: آش چغندر یا آش لبو با رسیدن فصل لبو و چغندرمیتونه ...