صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه مربای آلبالو
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه مربای آلبالو

خانومی: تابستونه و مربا و شربت آلبالو. تهیه این مربا بسیاره ساده و اما کمی وقت گیره . مربای آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع مرباست.

مواد لازم:

آلبالو: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
عرق هل: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آلبالوها رو هسته گیری کرده و در یک ظرف در دار میریزیم به این شکل که یک لایه آلبالو میریزیم و بعد روش شکر می پاشیم و باز هم … تا انتها. درب ظرف رو بسته و به مدت ۲۴ ساعت یا یک روز در یخچال میذاریم تا حسابی آب بندازه.

بعد از گذشت یک روز آلبوها رو در قابلمه ریخته ، اگر قصد گرفتن شربت هم دارین برای این میزان آلبالو ۲ تا ۴ لیوان آب روی آلبالو میریزیم و میذاریم بپزه.

بعد از جوش آمدن بهتره کف روی مربا رو چند بار بردارین.

دقت کنین که زمان پخت مربا بین ۱ تا ۲ ساعت به میزان مربا و همینطور آبی که اول اضافه می کنین بستگی داره اما پخت زیاد مربا باعث تیره شدن مربای آلبالو و شربتش میشه پس بهتره زمان پخت رو کمتر کنین و البته با توجه به غلظت مناسب شربت مربا.

در ۱۰ دقیقه زمان پایان پخت عرق هل رو اضاقه میکنیم و در پایان هم آب لیمو رو، بعد از مخلوط شدن اجازه میدیم در همون ظرف خنک شده و بعد به ظرف های مناسب انتقال میدیم.

*** سعی کنین مقدار آبی رو که به مربا اضافه می کنین مناسب باشه تا به زمان زیادی برای پخت نیاز نباشه.

*** نسبت آلبالو به شکر، وقتی میخواین شربت هم داشته باشین باید برابر باشه.

morabaa-albaloo

مربای آلبالو خانگی

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

felafel-khanegi

طرز تهیه فلافل خانگی-فلافل خوزستانی

خانومی: فلافل خوزستانی یا فلافل لبنانی یکی از فست فودهای محبوب شهرهای ...