صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه ماهیچه بوقلمون
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه ماهیچه بوقلمون

خانومی: اگر باقالی پلو رو عادت کردین فقط با ماهیچه گوسفندی میل کنین بد نیست این بار از ماهیچه بوقلمون استفاده کنین.

بوقلمون به دلیل چربی بسیار کم آن جایگزین خوبی برای گوشت های قرمزه به خصوص برای افرادی که از رژیم های غذایی سالم پیروی می کنن.

همه گروه های سنی میتونن از گوشت بوقلمون استفاده کنن جزء کسانی که سنگ کلیه دارند و یا مبتلا به نقرس هستن.

بد نیست بدونیم بیشتر چربی بوقلمون در پوستش قرار گرفته و باعث شادی در افراد افسرده میشه.

مواد لازم:

ماهیچه بوقلمون

پیاز: ۱ عدد

ریواس: ۲ شاخه ( یا دو عدد هویج حلقه شده )

زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و کاری به مقدار لازم

طرز تهیه ماهیچه بوقلمون:

پیاز رو تفت میدیم تا نرم بشه و بعد ماهیچه بوقلمون رو بهش اضافه و به همراه پیازها تفت میدیم تا همه جای ماهیچه حسابی سرخ بشه و تغییر رنگ بشه.

رب و ادویه ها رو اضافه کرده و بعد هم ریواس های خرد شده ( یا هویج ) رو اضافه میکنیم و بعد از دقایقی زعفران و ۲ لیوان آب اضافه کرده و با شعله کم میذاریم بپزه.

اضافه کردن ریواس کاملن سلیقه ای هستش و اما اگر ریواس در دسترس نیست میتونین از طعم دهنده های دیگه ای که دوست دارین استفاده کنین مثل آلو، هویج، غوره و … .

در آخر وقتی ماهیچه بوقلمون کامل پخت میتونین نمک و ترشی این غذا رو اندازه کنین.

برای طعم ترشی غذا می تونین از یک قاشق رب انار هم استفاده کنین ولی رنگ غذا رو کمی تیره میکنه.

mahiche-booghalamun

طرز تهیه ماهیچه بوقلمون

http://telegram.me/khanoumi_ir

۲ دیدگاه

  1. تشکر برای دستور پخت خوراک ماهیچه بوقلمون. ساده و بدون حاشیه پردازی .

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

گشنیز-پلو-با-مرغ

گشنیز پلو-گشنیز پلو با مرغ-گشنیز پلو با گوشت قلقلی-پلو مخلوط جدید

خانومی: گشنیز پلو میتونه به عنوان یک پلو مخلوط جدید در سفره ...