صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

خانومی: لوبیا پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که جزء غذاهای خودمونی و ساده محسوب میشه، البته این روزها لوبیا پلو رو در میز میهمانی ها هم میبینیم که نشان از محبوبیت این غذاست … پس لازمه که ترفندهای پخت این غذا رو بدونیم.

مواد لازم:
برنج: ۳ لیوان
لوبیا: ۳ لیوان پاک شده
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
گوجه: ۲ عدد رنده شده
رب: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین و زعفران

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده:
ابتدا پیازها رو تفت میدیم تا طلایی بشن بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم تا حدی که رنگ گوشت تغییر کنه بعد هم گوجه های رنده شده رو … این مواد با هم تفت میخورن تا زمانی که آب گوجه تموم بشه و بعد رب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد هم لوبیا ها اضافه میشه کمی که تفت خورد نمک، فلفل ، زعفران دم کشیده و یک لیوان آب به مواد اضافه میشه تا با شعله کم مایع لوبیا پلو جا بیفته و کم آب تر بشه.

در این فاصله برنج رو آبکش میکنیم و وقتی مایع لوبیا پلو آماده شد ته دیگ لوبیا پلو رو با سلیقه خودتون بذارین حالا یک لایه از برنج رو در قابلمه بریزین و بعد یک لایه از مواد، تا زمانی که مواد تمام بشه ، در آخر کمی پودر دارچین رو روی پلو میریزیم و اجازه میدیم با شعله ملایم پلو دم بکشه.

loobia-polo-khanoumi

لوبیا پلو خانومی

نکات مهم در پخت لوبیا پلو مجلسی:

۱. اضافه کردن گوجه تازه یکی از رازهای خوشمزه شدن این غذاست.

۲. ادویه غالب لوبیا پلو، دارچین هستش … میتونین بنا به سلیقه خودتون از دارچین استفاده کنین.

۳. در کنار این غذا ، سالاد شیرازی معروف رو فراموش نکنین.

۴. لوبیا پلو با گوشت مرغ هم بسیار خوشمزه ست ؛ برای این کار میتونین از سینه مرغ استفاده کنین.

نوش جان!

 

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

۳۵ دیدگاه

  1. چه لوبیا پلوی خوشمزه ای! بهترین رسپی که برای پختن لوبیا پلو خونده بودم این دستور غذای خوشمزه بود. مرسی بابت این دستور پخت لوبیاپلوی مجلسی و خوشمزه 🙂

  2. لوبیاپلوی عااااالی بود. مرسی از سایت خوبتون

  3. سلام چندغذای اسان یادبدید ممنون

  4. سلام چندغذای اسان یادبدید

  5. عالی بود عزیزم

  6. یه نکته ی خیلی مهم دیگه هم برای پخت لوبیا پلو اینه که به جای پودر دارچین از چوب دارچین در مرحله ی پخت موادش استفاده بشه و موقع مخلوط کردن با برنج چوبها جدا بشه

    • بله همینطوره
      یک راه دیگه ش هم اینه که پودر دارچین رو مستقیم روی خود برنج ریخت نه در مایع لوبیا پلو، چون در این صورته که غذا رو تیره میکنه.
      ممنون از نظرت عزیزم

  7. بسیار عالی بود واقعا متشکرم من عاشق اشپزی هستم

  8. ممنون لوبیا پلو بهترین غذایی بود که تو عمرم خوردم

  9. واقعا لوبیا پلو یه غذای خوشمزه اس

  10. طرز تهیه لوبیا پلو

    عالی بود ممنون

  11. سلام. دستور پخت کامل و خوبی بود. مرسی مخصوصا به خاطر نکات پخت. موفق باشید.

  12. مرسی خانمی خیلی دستورتون عالی بود.

  13. با تشکر و سپاس از روشهای جدید اشپزی

  14. ممنون اذ ذحمتی که میکشید

  15. سلام لوبیا را اول باید آ بپز کنیم یا نه؟؟

    • سلام
      اگر از لوبیای تازه و جوان استفاده می کنین نیازی نیست چون با دم کشیدن برنج به خوبی پخته میشه
      اما اگر لوبیای شما به اصطلاح پیر و یا ساقه هاش کلفت شده می تونین ۱۰ دقیقه بجوشانید و بعد با مواد لوبیا پلو به صورتی که در این رسپی خوندین سرخ کرده و استفاده کنین.

  16. سلام
    لازم نیست لوبیا ها قبلا پخته بشه؟!اشاره ای بهش نشده

    • سلام
      بستگی به جنس لوبیا داره
      اگر از لوبیا تازه و جوان استفاده میکنین نیازی نیست
      در غیر این صورت لوبیاها رو بخارپز کنین

  17. سلام،اموزشتون خیلی عالی ودقیق بود،اگرسیب زمینی وسویا هم استفاده کنیم غذاخراب نمیشه؟

    • سلام
      آشپزی سلیقه ای هستش
      اگه مزه ماکارانی با سویا رو دوست دارین و کلن با طعم سویا مشکلی ندارین میتونین استفاده کنین

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

felafel-khanegi

طرز تهیه فلافل خانگی-فلافل خوزستانی

خانومی: فلافل خوزستانی یا فلافل لبنانی یکی از فست فودهای محبوب شهرهای ...