خانومی: لوبیا پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که جزء غذاهای خودمونی و ساده محسوب میشه، البته این روزها لوبیا پلو رو در میز میهمانی ها هم میبینیم که نشان از محبوبیت این غذاست … پس لازمه که ترفندهای پخت این غذا رو بدونیم.
مواد لازم:
برنج: ۳ لیوان
لوبیا: ۳ لیوان پاک شده
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
گوجه: ۲ عدد رنده شده
رب: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین و زعفران
طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده:
ابتدا پیازها رو تفت میدیم تا طلایی بشن بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم تا حدی که رنگ گوشت تغییر کنه بعد هم گوجه های رنده شده رو … این مواد با هم تفت میخورن تا زمانی که آب گوجه تموم بشه و بعد رب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد هم لوبیا ها اضافه میشه کمی که تفت خورد نمک، فلفل ، زعفران دم کشیده و یک لیوان آب به مواد اضافه میشه تا با شعله کم مایع لوبیا پلو جا بیفته و کم آب تر بشه.
در این فاصله برنج رو آبکش میکنیم و وقتی مایع لوبیا پلو آماده شد ته دیگ لوبیا پلو رو با سلیقه خودتون بذارین حالا یک لایه از برنج رو در قابلمه بریزین و بعد یک لایه از مواد، تا زمانی که مواد تمام بشه ، در آخر کمی پودر دارچین رو روی پلو میریزیم و اجازه میدیم با شعله ملایم پلو دم بکشه.

لوبیا پلو خانومی
نکات مهم در پخت لوبیا پلو مجلسی:
۱٫ اضافه کردن گوجه تازه یکی از رازهای خوشمزه شدن این غذاست.
۲٫ ادویه غالب لوبیا پلو، دارچین هستش … میتونین بنا به سلیقه خودتون از دارچین استفاده کنین.
۳٫ در کنار این غذا ، سالاد شیرازی معروف رو فراموش نکنین.
۴٫ لوبیا پلو با گوشت مرغ هم بسیار خوشمزه ست ؛ برای این کار میتونین از سینه مرغ استفاده کنین.
نوش جان!
چه لوبیا پلوی خوشمزه ای! بهترین رسپی که برای پختن لوبیا پلو خونده بودم این دستور غذای خوشمزه بود. مرسی بابت این دستور پخت لوبیاپلوی مجلسی و خوشمزه 🙂
پارمیدای عزیز خوشحالم که مورد توجهتون قرار گرفته .
مرسی بابت راهنماییتون
لوبیاپلوی عااااالی بود. مرسی از سایت خوبتون
سمیرا جان مرسی از توجه شما.
سلام چندغذای اسان یادبدید ممنون
پروا جان به زودی آموزش غذاهای ساده در سایت قرار میگیره.
سلام چندغذای اسان یادبدید
عالی بود عزیزم
مرسی از لطفت خانومی
مرسی کدبانو
مرسی از شما عزیزم
یه نکته ی خیلی مهم دیگه هم برای پخت لوبیا پلو اینه که به جای پودر دارچین از چوب دارچین در مرحله ی پخت موادش استفاده بشه و موقع مخلوط کردن با برنج چوبها جدا بشه
بله همینطوره
یک راه دیگه ش هم اینه که پودر دارچین رو مستقیم روی خود برنج ریخت نه در مایع لوبیا پلو، چون در این صورته که غذا رو تیره میکنه.
ممنون از نظرت عزیزم
بسیار عالی بود واقعا متشکرم من عاشق اشپزی هستم
چه خوب ، منم از آشپزی لذت میبرم
خوشحالم دوست داشتین عزیزم
عالی بود مرسی از غذایه خوشمزتون گلم
سلام خوشحالیم که رسپی های خانومی رو می پسندین عزیزم 🙂
ممنون لوبیا پلو بهترین غذایی بود که تو عمرم خوردم
نوش جانتون عزیزم
واقعا لوبیا پلو یه غذای خوشمزه اس
همینطوره, عاشقشم م م م
عالی بود ممنون
ممنون از توجه شما.
سلام. دستور پخت کامل و خوبی بود. مرسی مخصوصا به خاطر نکات پخت. موفق باشید.
سلام عزیزم
خوشحالم که مورد توجهتون قرار گرفت
همچنین
مرسی خانمی خیلی دستورتون عالی بود.
سلام عزیزم
خوشحالم مورد توجهتون قرار گرفت
با تشکر و سپاس از روشهای جدید اشپزی
ممنون از نظر لطف شما
ممنون اذ ذحمتی که میکشید
ممنون از شما به خاطر پیام های محبت آمیزتون
سلام لوبیا را اول باید آ بپز کنیم یا نه؟؟
سلام
اگر از لوبیای تازه و جوان استفاده می کنین نیازی نیست چون با دم کشیدن برنج به خوبی پخته میشه
اما اگر لوبیای شما به اصطلاح پیر و یا ساقه هاش کلفت شده می تونین ۱۰ دقیقه بجوشانید و بعد با مواد لوبیا پلو به صورتی که در این رسپی خوندین سرخ کرده و استفاده کنین.
سلام
لازم نیست لوبیا ها قبلا پخته بشه؟!اشاره ای بهش نشده
سلام
بستگی به جنس لوبیا داره
اگر از لوبیا تازه و جوان استفاده میکنین نیازی نیست
در غیر این صورت لوبیاها رو بخارپز کنین
عالی بود……
سلام دوست عزیز
ممنون از همراهی شما کاربران گرامی سایت خانومی.
خوشحالیم طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی رو دوست داشتین.
سلام،اموزشتون خیلی عالی ودقیق بود،اگرسیب زمینی وسویا هم استفاده کنیم غذاخراب نمیشه؟
سلام
آشپزی سلیقه ای هستش
اگه مزه ماکارانی با سویا رو دوست دارین و کلن با طعم سویا مشکلی ندارین میتونین استفاده کنین
سلام طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و مرغ با باقالی پلو با گوشت مجلسی رو اگه میشه بطاریه تو سایت
سلام منیره جان
چشم به زودی این رسپی ها اضافه میشن به آشپزی خانومی