صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه لواشک خانگی با میوه های تابستانی
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه های تابستانی

خانومی: از بیشتر میوه های تابستانی میشه لواشک های خیلی خوش طعمی رو تهیه کرد. اگر مثل من جزء لواشک خورهای حرفه ای هستین تا فرصت هست دست به کار بشین و یک لواشک خانگی خوش طعم داشته باشین.

قبل از تهیه لواشک باید بدونین که سیب برای لواشک شیرین، زردآلو برای لواشک ملس و آلبالو برای لواشک ترش به کار برده میشه. پس اگر قصد دارین لواشک چند میوه رو داشته باشین نسبت میوه ها رو در نظر بگیرین تا مزه ای رو که دوست دارین به دست بیارین.

میوه های لازم برای لواشک خانگی خوشمزه:

آلو زرد: ۱۵ کیلو

زردآلو: ۲ کیلو

آلبالو: ۳ کیلو

نمک … مقداری.

طرز تهیه لواشک خانگی:

میوه اصلی لواشک من آلو هستش، اما من چون دوست داشتم کمی مزه ترش داشته باشه آلبالو رو بهش اضافه کردم و همینطور زرد آلو هم برای طعم بهتر.

برای تهیه لواشک بهتره میوه ها رو از هسته جدا کنیم ، پس هسته زردآلو و آلوها گرفته میشه اما برای آلبالو نیازی به این کار نیست.

همه میوه ها رو در یک ظرف بزرگ بریزین و کمی آب روش بریزین و اجازه بدین به مدت یک ساعت یا تا زمانی که غلظت مایع لواشک بعد از له شدن کامل میوه ها، مثل ماست زده شده میشه فرآیند پخت ادامه داشته باشه و در آخر مراحل پخت کمی نمک به مواد اضافه و با هم مخلوط می کنیم.

اجازه میدیم مایع کامل خنک بشه و بعد آن رو صاف میکنیم تا تفاله هاشو بگیریم برای این کار میتونین از یک سبد یا آبکش استفاده کنین.

بعد سینی ها رو چرب کنین که من از سفره یک بار مصرف استفاده کردم، سفره ها را روی سینی کشیدم و چرب کردم.

مایع لواشک رو بعد از ریختن روی سفره ها صاف و یک دست کنین و بعد جلوی آفتاب و جایی که رطوبت نداره قرار بدین.

برای لواشک با ضخامت نرمال تا ۲ روز و برای لواشک های خیلی ضخیم ۳ تا ۴ روز زمان میبره برای خشک شدن.

lavashak

لواشک خانگی با آلبالو و آلو

نکات:

  1. در اوایل پخت کفی روی قابلمه ایجاد میشه که بهتره این کف چند بار گرفته بشه.
  2. اگر برای پخت لواشک هسته ی میوه ها رو نگیرید برای صاف کردن خیلی اذیت خواهید شد.
  3. خروجی این میزان میوه ، چیزی حدود ۳ کیلو گرم لواشک خالص بود ، شاید در نگاه اول خیلی به صرفه به نظر نرسه یا انتظار بیشتری داشته باشین اما مزه لواشک های خانگی و همینطور مطمئن بودن از سلامت و بهداشت لواشک ها به زحمت و هزینه تولیدش می ارزه.
lavashak

لواشک خانگی میوه های تابستانی

http://telegram.me/khanoumi_ir

۴ دیدگاه

  1. سلام یه سوال داشتم. اینکه باید روی لواشک رو با نایلون بپوشونیم یا نه

  2. چیز دیگر بهش اضاف کنیم یا نه

    • سلام
      از هر میوه ای که دوست دارین میتونین اضافه کنین یا میوه های مورد علاقه خودتون رو لواشک کنین

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

پیاز-ترشی-قزوین

ترشی پیاز قرمز-ترشی پیاز بندری-ترشی پیاز و لبو-ترشی پیاز درسته

خانومی: ترشی پیاز کنار آب گوشت و قرمه سبزی همیشه تو سفره ...