صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه سالاد سزار
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه سالاد سزار

خانومی: قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش بر میگرده و یکی از گرون ترین و خوشمزه ترین سالادها در رستوران های ایتالیاییه. اولین بار هم توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) درست شده، پیشنهاد می کنم یک بار امتحان کنین.

مواد لازم:

کاهو: ۱ عدد
نان تست: ۵ عدد
فیله مرغ: ۱ عدد
پنیر پارمیزان: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: نصف فنجان
سس هزار جزیره: ۴ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک، آبلیمو، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سزار:

کاهوها رو بعد از شستن به قطعات درشت خرد می کنیم. فیله مرغ رو به مدت نیم تا یک ساعت در نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون قرار میدیم تا مزه دار بشه بعد از این مدت در تابه گریل که آن رو کمی چرب کردیم تفت داده و میریم سراغ نان ها، بهتره اطراف نان های تست رو برش بدیم چون سفت تر هستن در سالاد خوشایند نیست، قسمت داخلی نان تست رو برش های یک سانتی میدیم و در تابه گریل کمی پودر سیر روی نان ها ریخته و با روغن زیتون حرارت میدیم تا نان ها ترد یا برشته بشن.

همه مواد سالاد آماده ست … میریم سراغ سس … مزه سیر در این سس نباید خیلی محسوس باشه و وجودش هم فقط برای طعم دادن به سس هستش که کمی عطر و بوی ایتالیاییش رو به همراه روغن زیتون بیشتر کنه … پس سیر رو ریز ریز خرد می کنیم که من در غذاساز می ریزم بعد باقی مانده روغن زیتون، سس هزار جزیره، سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه رو بهش اضافه کرده و به همراه نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

کاهوهای خرد شده رو با نصف مقدار سس آغشته کرده و در ظرف سرو می ریزیم بعد هم فیله های مرغ و نان ها را روی کاهوها ریخته پنیر پارمیزانو روی مواد رنده می کنیم.

رسپی که در بالا گفته شد در ایران استفاده میشه اما در دستور اصیل سالاد سزار برای تهیه سسش از یک تخم مرغ عسلی، یعنی تخم مرغی که ۱ دقیقه در آب جوش جوشیده رو به مواد سس اضافه می کنن … اگر دوست دارین امتحان کنین.

نکات:

۱. من از سس هزار جزیره استفاده نکردم چون می خواستم کالریش کمتر باشه.

۲. باقی مانده سس رو در کنار سالاد برای سرو می تونیم قرار بدیم.

۳. در سالاد سزار به هیچ وجه از مواد دیگه ای مثل هویج یا گوجه استفاده نکنین چون دیگه اسمش سزار نیست

۴.  در بعضی از دستورهای تهیه سالاد سزار از موادی مثل گردو هم استفاده میشه که این سلیقه ای هستش … من برای تزیین از زیتون استفاده کردم.

salad-sezar

سالاد سزار ایتالیایی

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

felafel-khanegi

طرز تهیه فلافل خانگی-فلافل خوزستانی

خانومی: فلافل خوزستانی یا فلافل لبنانی یکی از فست فودهای محبوب شهرهای ...