صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه زبرا کیک
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه زبرا کیک

خانومی: زبرا کیک در واقع همون کیک اسفنجی خودمون هست اما با دو رنگ مختلف و کمی نقش و نگار ! برای پخت کیک اسفنجی با هر دستوری که شما استفاده میکنین پیش میریم اما برای مرحله آخر یعنی ریختن مایع کیک در قالب با ما همراه باشین.
من دستور کلی پخت کیک اسفنجی رو برای کسانی که میخوان میذارم بعد میریم سراغ زبرا کیک.

مواد لازم برای پخت کیک:

آرد : ۳۰۰ گرم ( ۲٫۵ لیوان )
شکر: ۲۵۰ گرم ( ۱ لیوان )
شیر: ۱ لیوان
روغن : ۲/۳ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
پودر وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

در ابتدا آرد و بیکینگ پودر با هم مخلوط میشن و ۳ بار باهم الک میکنیم. در ظرفی جدا تخم مرغ ، شکر و وانیل رو مخلوط میکنیم و با همزن تا حدی میزنیم که کشدار بشه و رنگش هم روشن. حالا شیر رو اضافه میکنیم و بعد هم روغن … با همزن میزنیم تا یک دست بشن مواد و بعد آرد رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و تا حدی مخلوط کنین که آرد به خورد مواد بره ، بیشتر هم نمیزنیم چون پف کیک میخوابه.
مایع کیک با این دستور نه شله نه سفت.
خب تا اینجا که دستور آماده کردن مواد کیک اسفنجی بود.

میریم سراغ آماده کردن زبرا کیک:

مواد کیک رو دو قسمت کنین ، در ظرف اول دو قاشق پودر کاکائو رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یک دست بشه.
در ظرف دوم دوقاشق آرد میریزم وهم میزنیم … زیاد هم نزنین فقط تا حدی که ترکیب بشه.

قالب کیک رو چرب کنین و کمی آرد بپاشین میتونین از کاغذ روغنی هم استفاده کنین ، فر رو هم روشن کنین با درجه ۱۸۰ اجازه بدین گرم بشه.

حالا برای ریختن مواد درون قالب از مایع کرم رنگ شروع کنین ، یک ملاقه یا قاشق یکسان رو برای هر دو مایع انتخاب کنین.

من ۳ قاشق از مایع کرم رنگ رو در مرکز قالب ریختم بعد ۳ قاشق از مایع کاکائویی رو در وسط مایع ریخته شده … بدون اینکه قالب رو تکون بدین و یا مکث کنین تا مواد پخش بشه دوباره همین کارو تکرار کنین تا مواد تمام بشه، وقتی شما هر لایه رو اضافه میکنین چون حجم مایع کیک زیاد میشه خودش قالب کیک رو پر میکنه پس نگران پخش شدن مواد نباشین.

حالا به کمک یک خلال دندان میتونین روش طرح ایجاد کنین به این شکل که خلال دندان رو در مرکز کیک یا قالب فرو کنین و اون رو به سمت خارج قالب بکشین تا لایه های کرم رنگ و قهوه ای رنگ با هم مخلوط بشن …. همین طور کل کیک رو نقش بدین. حالا کیک رو در فری که از قبل گرم شده در طبقه وسط میذاریم به مدت ۴۰ دقیقه.
در ۲۰ دقیقه اول پخت درب فر رو به هیچ وجه باز نکنین چرا که باعث میشه پف کیک بخوابه. بعد از ۴۰ دقیقه یک خلال دندان رو در فر فرو میکنیم اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک کامل پخته اما اگر کمی از کیک به خلال دندان چسبیده بود بین ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه بدین کیک باز هم در فر بمونه.
بعد از بیرون آوردن از فر نیم ساعت اجازه بدین خنک بشه و بعد از قالب در بیارین و برش بدین.

نکات مهم در پخت زبرا کیک:

۱٫ وقتی مواد رو به دو قسمت تقسیم کردیم به مایع کرم رنگ کیک به این دلیل آرد اضافه میکنیم که غلظت هر دو مایع کیک یکی بشه ، (چون به مایع دوم کاکائو اضافه میکنیم ) در غیر این صورت بخش کاکائوئیه کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و به این فرمی که میخوایم در نمیاد.

۲٫ زبرا کیک رو میتونین با پودر کیک آماده هم مثل دستوری که روی جعبه نوشته تهیه کنین.

۳٫ برای طرح دادن روی کیک هم میتونین طرح رو از مرکز کیک به بیرون بکشین و هم از خارج به سمت داخل یا مرکز کیک و هم میتونین یکی در میون این کارو انجام بدین، طرحی که میدین بستگی به خلاقیت شما داره.

زبرا کیک خیلی خوشگله ، امیدوارم از پختش لذت ببرین.

طرز تهیه زبرا کیک

زبرا کیک

http://telegram.me/khanoumi_ir

۲۱ دیدگاه

  1. سلام.وبسایت خیلی خوب و جامعی دارید.ممنون

  2. فالوور اینستاگرام

    خسته نباشید ممنون به خاطر این مطلب مفید

  3. سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران
    وبسایت به این خوبی سپاسگزارم

  4. سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به
    کارتون ادامه بدین

  5. سلام.من همیشه مطالبتون رو دنبال
    میکنم.وبسایت خیلی خوبی دارید.ممنون

  6. سلام.واقعا وبسایت خوبی دارید

  7. سلام ببخشید اونوقت شیرینیه کیک کم نمیشه؟نسبت ب کیک خیس؟

  8. سلام.من همیشه مطالبتون رو دنبال میکنم.وبسایت خیلی خوبی دارید.ممنون

  9. سلام.وبسایت زیبایی دارید.دست گلتون
    درد نکنه

  10. سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین

  11. اقا خیلی وبسایتتون عالیه

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

کیک رد ولوت

رد ولوت-کیک مخمل قرمز-کیک ولنتاین خانگی-کرم چیز فراستینگ-کیک سالگرد ازدواج

خانومی: کیک رد ولوت این کیک مخمل قرمز عاشقانه که حسابی دلبری ...