صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر

خانومی: تو روزهای سرد ذرت مکزیکی خیلی می چسبه. ورژن خانگیش رو سعی کردم با کالری کمتر و سالم تری تهیه کنم که مزه ش تفاوتی با ذرت های بیرون نداره.

مواد لازم برای ذرت مکزیکی خانگی:

کنسرو ذرت:۱ عدد
قارچ: ۱ لیوان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر:

یک قابلمه نسوز رو انتخاب می کنیم و قارچ ها رو داخلش می ریزیم، اگر دوست دارین می تونین با کره تفت بدین اما من کره رو حذف کردم.

پس با روش من دو قاشق آب روی قارچ ها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم تا بخار پز بشه، قارچ ها هم که آب انداخت ذرت رو اضافه کرده و باز با شعله خیلی ملایم زمان میدیم تا کامل بپزن وقتی آبش کشیده شد سس، آویشن، نمک و فلفل رو اضافه کرده مخلوط می کنیم بعد از کمی تفت دادن پنیر پیتزا رو اضافه کرده و تا زمانی که آب بشه حرارت میدیم و در آخر بعد از برداشتن از روی حرارت و زمان سرو آب لیموی تازه رو اضافه می کنیم.

zorat-mekziki-khanegi

ذرت مکزیکی خانگی با پنیر

نکات مهم :

۱٫ در این فصل که بلال در دسترس هست میشه از بلال تازه برای تهیه ذرت مکزیکی استفاده کنین، در این صورت بلال رو به همراه ۲ لیوان آب و یک قاشق شکر به مدت نیم ساعت بذارین بپزه و بعد ذرت ها رو دان کنید و ادامه کار.

۲٫ اگر مایلین میتونین از ژامبون هم استفاده کنین در این صورت قبل از اضافه کردن سس، ژامبون ها رو به مواد اضافه کنین.

۳٫ دستور و اندازه هایی که من در این رسپی استفاده کردم بر مبنای کالری کمتر بود، در صورت تمایل می تونین از پنیر و مقدار سس بیشتری استفاده کنین … فلفل رو هم فراموش نکنین.

zorat-mekziki-khanegi

ذرت مکزیکی با پنیر در خانه

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

کشک-بادمجان-کبابی

کشک بادمجان-کشک بادمجان کبابی-کشک بادمجان سنتی-کشک بادمجان با گوجه فرنگی

خانومی: کشک بادمجان یکی از غذاهایی هست که دوست داشتم حتما رسپیش ...