صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه ته چین مرغ
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه ته چین مرغ

خانومی: ته چین مرغ یکی از غذاهایی هست که به تازگی بسیار پرطرفدار شده، اگر شما هم امتحان کنین احتمالن مشتری پر و پا قرصش میشین.
بدون فوت وقت بریم سراغ آموزش این غذا.

مواد لازم:

برنج: ۳ پیمانه
مرغ پخته و ریش شده: ۲ لیوان
تخم مرغ: عدد
ماست ساده و بدون آب: ۱ پیمانه
زعفران دم شده: نصف لیوان
نمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین مرغ:

برای شروع مرغ رو به همراه پیاز ، سیر و دارچین با آب کم میذاریم تا بپزه ، به طوریکه در آخر یک لیوان عصاره مرغ داشته باشیم.
در این فاصله برنج رو که از قبل به مدت یک ساعت گذاشتیم خیس بخوره میذاریم تا بپزه ؛ زمان آبکش کردن برنج وقتی هست که یک دانه برنج رو با ناخن نصف میکنیم اگر وسطش به اندازه یک نقطه خام و سفید بود بهترین زمان آبکش کردن برنج ها هستش.
برای دم کردن زعفران هم میتونین با روش خودتون یا شیوه ای که به تازگی در خانومی آموزش دادیم استفاده کنین ، به این شکل که روی زعفران ساییده شده ۷ / ۸ تکه یخ میندازیم ، با آب شدن یخ ها زعفران هم آماده میشه.

tahchin-morgh

طرز تهیه ته چین مرغ در فر

بهتره بدونین که ته چین مرغ به علت ته دیگش معروف شده ، پس نصف مقدار برنج ها رو در مخلوط ماست و دو عدد زرده تخم مرغ و نصف مقدار زعفران که با هم حسابی مخلوط شدن اضافه میکنیم، این مواد رو در قابلمه ای که از قبل چرب شده میریزیم و کف قابلمه پخش میکنیم ، حالا نصف مرغ های ریش شده رو روی برنج ها پخش میکنیم و دوباره لایه ای از برنج های مانده و یک لایه از مرغ ها … این کار اونقدر ادامه پیدا میکنه تا مواد تمام بشه، بقیه زعفران را روی مواد میریزیم و نصف لیوان آب مرغ رو اطراف قابلمه میریزیم برای دم کشیدن ته چین.

اجازه میدیم به مدت ۴۰ دقیقه با شعله ملایم ته چین دم بکشه و در آخر به مدت یک دقیقه شعله رو زیاد میکنیم تا ته دیگه طلایی بشه.

برای برگرداندن ته چین در ظرف اول قابلمه رو کمی در آب سرد قرار بدین اگر قابلمه از جنس تفلون ، چدن یا سرامیک باشه نیازی نیست و با برگردان قابلمه در ظرف مناسب ته چین به صورت قالبی خارج میشه، روش رو با هر چی خواستین تزیین کنین و نوش جان.

tahchin-morgh

طرز تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر

نکات مهم در تهیه ته چین مرغ:

۱٫ اگر مثل من به بو و طعم تخم مرغ حساس هستین قبل اضافه کردن تخم مرغ به مخلوط ماست و زعفران آن رو کمی به همراه نمک بزنین، این کار باعث میشه بوی زخمش از بین بره.

۲. میتونین وقتی لایه های مرغ رو بین برنج میریزین از زرشک و خلال بادام و پسته هم استفاده کنین و بین لایه های ته چین بریزین.

۳٫ طرز تهیه ته چین در فر به همین شکل هستش با این تفاوت که وقتی ته چین رو در ظرف مخصوص فر قرار دادین به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت اجازه میدین ته چین دم بکشه. ( حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت )

۴٫ این مقدار مواد برای ۴ تا ۵ نفر کافیه.

۵٫ طرز تهیه ته چین با گوشت یا گوشت چرخ کرده هم با همین دستوره با این تفاوت که به جای مرغ از گوشت پخته و ریش شده یا گوشت چرخ کرده تفت داده شده استفاده میشه.

۶٫ ادویه ی اصلی این غذا همان زعفران و نمک و کمی فلفل میباشد که آن را میتونین در مخلوط ماست و زعفران و مرغ ها اضافه کنین.

tahchin-morgh

طرز تهیه ته چین مرغ

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

۲ دیدگاه

  1. مرسی از شما

  1. بازخورد: طرز تهیه ته چین مرغ | مستر چنج

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

سیکلامن

سیکلامن-قلمه زدن سیکلامن-علت زرد شدن برگ های گل سیکلامن-بذر سیکلامن پرسیکوم

خانومی : سیکلامن یا سیکلمه گلی زمستانی که در تمام فصل سرما ...