صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه بورانی کنگر (کنگر با ماست)
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه بورانی کنگر (کنگر با ماست)

خانومی: بورانی کنگر نسبت به انواع بورانی های دیگر سنگین تر است و می توانید آن را با نان به عنوان شامی سبک میل کنید. توجه داشته باشید کنگر خاصیت های زیادی دارد که از جمله آن می توان به تقویت دستگاه گوارش، هضم کنننده غذا، ضدعفونی کننده، تب بر و اشتهاآور اشاره کرد. در ضمن برای افرادی که گرم مزاج هستند خوردن آن توصیه می شود. لازم به ذکر است کنگر سرشار از پتاسیم است. با خانومی همراه باشید که طرز تهیه بورانی کنگر (کنگر با ماست) به زبان ساده را بیاموزید.

مواد لازم:

کنگر: ۱ کیلو

ماست: ۲ لیوان

سیر: ۲ حبه

نمک، فلفل و روغن

طرز تهیه:

ابتدا کنگرها را پاک می کنیم و با دقت تیغ های آن ها را جدا می کنیم. ساقه های کنگر را به اندازه دو یا سه بند انگشت خورد می کنیم. بعد از شسته شدن اجازه می دهیم آب آن را رفته و همراه کمی نمک و یک لیوان آب آن را می پزیم. بعد از پخته شدن کنگرها حالا آن ها را ریز خورد می کنیم و به همراه ماست چکیده و سیرهای رنده شده مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم در یخچال به مدت ۳ ساعت خنک شود.

نکته ها:

۱٫ اگر دوست دارید کنگرها را بعد از پخته شدن با روغن تفت دهید و سیر را به همراه آن سرخ کنید.

۲٫ در بعضی از مناطق برای تهیه بورانی کنگر آن را به همراه پیاز سرخ کرده و بعد به ماست اضافه می کنند.

۳٫ ساقه های کنگر را می توانید به صورت درسته با ماست مخلوط کنید که من هم از این روش استفاده کردم.

http://telegram.me/khanoumi_ir

۴ دیدگاه

  1. سلام میشه لینک داخل مطلبو چک کنید.برای من مشکل
    داشت.ممنون

  2. سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت
    به این خوبی سپاسگزارم

    • سلام دوست عزیز
      خیلی خوشحالیم که طرز تهیه بورانی کنگر رو دوست داشتین.
      ممنون از همراهی شما با سایت خانومی.

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

کشک-بادمجان-کبابی

کشک بادمجان-کشک بادمجان کبابی-کشک بادمجان سنتی-کشک بادمجان با گوجه فرنگی

خانومی: کشک بادمجان یکی از غذاهایی هست که دوست داشتم حتما رسپیش ...