صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه باسلوق خانگی-طرز تهیه باسلوق ژله ای-باسلوق میوه ای
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه باسلوق خانگی-طرز تهیه باسلوق ژله ای-باسلوق میوه ای

خانومی: باسلوق یکی از شیرینی های سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینه ای و همینطور بدون نیاز به فر می تونین یک باسلوق لقمه ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنین.

آموزش باسلوق خانگی و همچنین طرز تهیه باسلوق ژله ای را در این مطلب می خوانید.

مواد لازم:

نشاسته: ۱ لیوان

شکر: ۱ لیوان

آب: ۲ لیوان

گلاب: ۱/۳ لیوان

پودر ژلاتین: ۱ ق غ

روغن: ۱ ق غ

پودر نارگیل و مغز گردو و پسته به میزان لازم

باسلوق-ژله-ای

باسلوق شب یلدا

طرز تهیه باسوق خانگی:

نشاسته رو با آب ترکیب می کنیم و به خوبی هم میزنیم تا کامل در هم حل بشن و نشاسته گوله گوله نباشه.

شکر رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم و مخلوط مواد رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم.

وقتی مواد شروع به غلیط شدن کرد گلاب، روغن و ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم.

در حین فرآیند پخت، مخلوط نشاسته و باقی مواد مدام باید هم زده بشن وقتی نشاسته شفاف شد و در ظرف شروع به جمع شدن کرد از روی حرارت بر میداریم.

زمان کل این کار شاید به ۱۰ دقیقه هم نرسه، به همین علت هستش که باید حواسمون باشه تا مواد نسوزه و ته نگیره.

یک ظرف مسطح رو انتخاب می کنیم، و کفش رو پودر نارگیل میریزیم و مخلوط مواد رو داخل ظرف ریخته و به مدت ۳ ۴ ساعت در یخچال قرار میدیم.

بعد از خنک شدن دستتون رو کمی چرب کنید و از موادتون بردارین گرد کنین یک گردو روی سطحش قرار بدین و در پودر نارگیل بغلطانید.

یا اینکه با از استفاده از قالب های مختلف شکل بدین و یا به صورت اریب برش بزنین و در پودر نارگیل بزنین و با مغزهای متفاوت تزیین کنین.

نکته:

ژلاتین رو به روش بن ماری آماده کنین، یعنی در ۴ قاشق آب حل کرده و روی بخار آب قرار داده و هم میزنیم تا حل بشه و حالت ژله ای پیدا کنه.

baslogh-loghmei

باسلوق لقمه ای و خانگی

مواد لازم باسلوق ژله ای:

نشاسته: ۱ لیوان

پودر ژله: ۱ بسته

شکر: ½ لیوان

آب: ۲ لیوان

روغن: ۱ ق غ

پودر نارگیل به میزان لازم

باسلوق-خانگی

باسلوق شب یلدا

طرز تهیه باسلوق ژله ای یا باسلوق میوه ای:

این رسپی هم مثل رسپی باسلوق لقمه ای ساده هستش و شما می تونین از هر طعم ژله ای که دوست دارین استفاده کنین.

نشاسته رو با یک لیوان آب حل کنین ، پودر ژله رو با یک لیوان آب دیگه و بعد همه رو با هم مخلوط کنین تا بک دست بشه و روی حرارت قرار بدین.

وقتی مخلوط نشاسته و پودر ژله شروع به غلیظ شدن کرد روغن رو اضافه و مرتب هم بزنین، زمانی که مواد شروع به جمع شدن در ظرف کرد از روی حرارت بردارین.

باقی مراحل مثل قبل هستش، در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و بعد به هر شکلی که دوس داریم قالب زده و آغشته به پودر نارگیل می کنیم.

نکات:

۱.این میزان شکری که در هر دو دستور ذکر شد رسپی اصلی تهیه باسلوق هستش، شما به هر میزان که دوس دارین اضافه کنین … من خودم کم شیرین تر دوست دارم و کمتر استفاده می کنم.

۲.در دستور اول ، به جای اضافه کردن گلاب میشه از زعفران دم شده استفاده کرد که در این صورت باسلوق زعفرانی خواهیم داشت.

baslogh-jelei

باسلوق ژله ای

http://forum.khanoumi.ir/

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

کوکوی-اشپل-ماهی

کوکوی اشپل-کوکو سبزی قالبی در فر-طرز نگهداری اشپل ماهی-کوکوی اشپل گیلانی

خانومی: کوکوی اشپل و اشپل ماهی یکی از گزینه هایی هستش که ...