صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / طرز تهیه آلو بخارا در منزل
http://telegram.me/khanoumi_ir

طرز تهیه آلو بخارا در منزل

خانومی: درست کردن آلو بخارا توسط خودتون در خانه خیلی راحت و از نظر اقتصادی به صرفه ست.

آلوهایی رو که برای خشک کردن انتخاب میکنین بهتره که گوشتی و شیرین باشه و معمولن همه ی آلوها رو می تونیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا.

من از آلوهای زرد و شیرینی که این روزها فراوان بود استفاده کردم.

آلوها رو به هر میزان که آماده کردین برای خشک کردن، بعد از شستن و چیدن دم هاشون کنار میذاریم. یک قابلمه متناسب با اندازه آلوها برداشته و با مقدار مناسب آب میذاریم جوش بیاد، ۲ قاشق روغن هم بهش اضافه می کنیم.

اگر بافت آلوها نرمه بعد از جوش آمدن آب آلوها رو داخل قابلمه ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم اما اگر بافت آلو سالم و له شده نیست اجازه میدیم آلوها ی جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم.

بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد، میبینین که پوست آلوها جمع شده حالا به راحتی میتونین پوست آلوها رو جدا کنین و در سینی یا آبکش بچینین و روش به دلخواه کمی نمک یا شکر بپاشین و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه.

دقت کنین که اگر ۲ روز میخواین جلوی آفتاب باشه روز دوم آلوها رو پشت و رو کنین و اگر آفتاب خیلی تیزه این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و تقریبن هسته های آلو فقط میمونه !

اگر تو آپارتمان زندگی می کنین و فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونین آلوها رو جلوی باد پنکه خشک کنین.

این هم آلوهای خشک شده من.

 

alu-bokhara

تهیه آلو خشکه در منزل

alu-bokhara

آلو بخارای خانگی

http://forum.khanoumi.ir/

درباره مدیر سایت

۳۱ دیدگاه

  1. ممنون بابت راهنمایتون.

  2. سلام دوست بزرگوارم . متشکر از آموزش آلو بخارا خونگی.
    حتما استفاده خواهم کرد از روش تون. رفتم آلو خریدم خیلی گرون بود به این فکر افتادم که خودم درست کنم که به سایت شما برخوردم.ممنونم.
    موفق باشید

  3. سلام ممنون از راهنماییتون خیلی خوب بود

  4. گرفتن پوست ؟؟؟؟ الو بخارا من ندیدم پوست گرفته شده باشه !

  5. کسی الو خشک کرده؟طرز تهیه جواب داد؟میخام درست کنم اما میترسم خراب کنم.نگرانی برای پولش نیست فقط برای اصرافه…………ممنون مدیر

  6. چیکارکنم که الوسیاه نشه واب دارباشه

  7. سپاس فراوان از شما ممنون مورد استفاده قرار گرفت

  8. سلام !
    خسته نباشید .،ممنون از توضیحاتون .اگه میشه بگید بعد از اینکه آلوی که بافتش سالم در آب ریختیم باید چند دقیقه رو شعله گاز بماند ؟میشه داخل آب جوش علاوه بر روغن کمی زعفران هم به آب جوش اضافه کرد ؟

  9. سلام ممنون از سایت عالیتون مرسى. من و مادرم درست کردیم ولى نجوشوندیم،با پوست گذاشتیم توى افتاب سه روز، حالا هم اوردیم تو اتاق یکى دو روز بمونه. ولى هنوز نرم توش چیکار کنیم؟

    • سلام مریم جان
      خوشحالیم سایت خانومی مورد توجه شما قرار گرفته
      چون پوستش رو نگرفتین داخلش به راحتی خشک نمیشه و نرم میمونه.
      پیشنهاد من به شما اینه که چند روز دیگه بذارین جلوی آفتاب
      و بعد آلوها رو فریز کنین تا مطمئن بشین از داخل خراب نمیشه

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

torshi-felfel-hamedabi

ترشی فلفل همدانی-ترشی بیور-ترشی فلفل تند

خانومی: ترشی فلفل همدانی یا ترشی بیور یکی از معروف ترین سوغات ...