خانومی: درست کردن آلو بخارا توسط خودتون در خانه خیلی راحت و از نظر اقتصادی به صرفه ست.
آلوهایی رو که برای خشک کردن انتخاب میکنین بهتره که گوشتی و شیرین باشه و معمولن همه ی آلوها رو می تونیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا.
من از آلوهای زرد و شیرینی که این روزها فراوان بود استفاده کردم.
آلوها رو به هر میزان که آماده کردین برای خشک کردن، بعد از شستن و چیدن دم هاشون کنار میذاریم. یک قابلمه متناسب با اندازه آلوها برداشته و با مقدار مناسب آب میذاریم جوش بیاد، ۲ قاشق روغن هم بهش اضافه می کنیم.
اگر بافت آلوها نرمه بعد از جوش آمدن آب آلوها رو داخل قابلمه ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم اما اگر بافت آلو سالم و له شده نیست اجازه میدیم آلوها ی جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم.
بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد، میبینین که پوست آلوها جمع شده حالا به راحتی میتونین پوست آلوها رو جدا کنین و در سینی یا آبکش بچینین و روش به دلخواه کمی نمک یا شکر بپاشین و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه.
دقت کنین که اگر ۲ روز میخواین جلوی آفتاب باشه روز دوم آلوها رو پشت و رو کنین و اگر آفتاب خیلی تیزه این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و تقریبن هسته های آلو فقط میمونه !
اگر تو آپارتمان زندگی می کنین و فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونین آلوها رو جلوی باد پنکه خشک کنین.
این هم آلوهای خشک شده من.

تهیه آلو خشکه در منزل

آلو بخارای خانگی
ممنون بابت راهنمایتون.
سلام عزیزم
خوشحالم مورد توجه شما قرار گرفته این آموزش.
سلام ممنون از راهنمایی شما
سلام
سپاس از شما
مرسی بابت راتنماییتون عزیزم
سلام عزیزم
خواهش میکنم
خوشحال میشیم که کمکی کرده باشیم روژین جان 🙂
میشه ازسفتالواستفاده کرد
سلام دوست بزرگوارم . متشکر از آموزش آلو بخارا خونگی.
حتما استفاده خواهم کرد از روش تون. رفتم آلو خریدم خیلی گرون بود به این فکر افتادم که خودم درست کنم که به سایت شما برخوردم.ممنونم.
موفق باشید
سلام ممنون از پیامتون.
به زودی هم که آلوهای خوشمزه رو در بازار میبینیم امیدوارم تهیه کنین و لذت ببرین.
بعله آلو بخارا با کیفیت خیلی معمولی حداقل ۲۵۰۰۰ تومانه !
سلام فریزر من جا نداره الوبخارا رو چیکار کنم
سلام
در یخچال در ظروف در دار نگهداری کنین
گیره جاشی
نگهداری هم مسئله مهمیه خب
سلام از راهنمایی شما ممنونم من همسرم توی باغش آلو داره من هم به فکر خوش کردنشون افتادم
سلام
حتما این کار رو انجام بدین خیلی به صرفه تر هستش
سلام ممنون از راهنماییتون خیلی خوب بود
سلام عزیزم
ممنون از نظرتون
گرفتن پوست ؟؟؟؟ الو بخارا من ندیدم پوست گرفته شده باشه !
🙂
سلام من الوار بده از مراحل اولیه یک روز گذاشتم توی آفتاب وروز بعد داخل اتاق وروز دوم شب که رفتم سرا غرق آلوها دزدم یه طرفش کپک زده نمیدونم چکار کنم
سلام
آلوها رو باید بعد از خشک شدن کامل بردارین از جلوی آفتاب
وقتی ی قسمتش که هنوز رطوبت داره و خیسه همونطور بمونه کپک میزنه خب
کسی الو خشک کرده؟طرز تهیه جواب داد؟میخام درست کنم اما میترسم خراب کنم.نگرانی برای پولش نیست فقط برای اصرافه…………ممنون مدیر
من درست کردم عالی شدولی به آبش نمک اضافه کردم وپوستشوهم نگرفتم
بایدطوری بجوشونیم که پوستش ترک نخوره
اگر نمیخواین پوستش رو جدا کنین بعله
باید به سرعت از آب خارج کنین
سلام
دوست عزیز وفتی الورا با روش گفته شده پوست گرفتید ،توی سبد میوه که جنس فلز ،یا پلاستیک باشد ،بچینید
روز اول هر ۲ یا ۳ ساعت ،الو ها را تک جابجا کنید تا زیر و روی الو خشک شود ،
در این موقع کپک نمی رند ،و هم چنین طللایی رنگ می شود
با خوشحالی نوش جان کنید
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحتون
ممنون
خواهش می کنم
چیکارکنم که الوسیاه نشه واب دارباشه
آلوها رو باید روزی یک بار تا خشک شدن کامل زیرو رو کنین
باعث میشه که سیاه نشه
سپاس فراوان از شما ممنون مورد استفاده قرار گرفت
سلام مهتاب جان
خوشحالیم که مطالب سایت خانومی مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته
سلام !
خسته نباشید .،ممنون از توضیحاتون .اگه میشه بگید بعد از اینکه آلوی که بافتش سالم در آب ریختیم باید چند دقیقه رو شعله گاز بماند ؟میشه داخل آب جوش علاوه بر روغن کمی زعفران هم به آب جوش اضافه کرد ؟
سلام
حدودا ۲ دقیقه
خیلی بمونه له میشه.
اگر دوس دارین بریزین سلیقه ایه و بد نمیشه
سلام ممنون از سایت عالیتون مرسى. من و مادرم درست کردیم ولى نجوشوندیم،با پوست گذاشتیم توى افتاب سه روز، حالا هم اوردیم تو اتاق یکى دو روز بمونه. ولى هنوز نرم توش چیکار کنیم؟
سلام مریم جان
خوشحالیم سایت خانومی مورد توجه شما قرار گرفته
چون پوستش رو نگرفتین داخلش به راحتی خشک نمیشه و نرم میمونه.
پیشنهاد من به شما اینه که چند روز دیگه بذارین جلوی آفتاب
و بعد آلوها رو فریز کنین تا مطمئن بشین از داخل خراب نمیشه
آلوهای خشک شده رو در یخچال نگهداریم یا فریزر؟
سلام عزیزم
در یخچال
اما اگر به خوبی خشک نشدن در فریزر نگهداری کنید.
چرا الوهای بیرون که میخریم براق نرم هستن
سلام عزیزم
اگر این آلو ها رو به مدت چند ساعت در آب خیس کنین میبینین که بعدش آب آلوهای خیس شده رنگی میشه … که نشان دهنده این هستش که برای خوشگل کردنشون از مواد افزودنی استفاده میشه.
با تشکر از راهنماییتون
سلام زهرا جون
خواهش میکنیم عزیزم
من جوش نزدم پوستش رو گرفتم و ۲روز جلوی آفتاب گذاشتم آب انداخت و بوی بدی گرفت امروز دور ریختمش خیلی ناراحت شدم.
سلام عزیزم
باید مرتب زیرو رو میکردین تا نگنده.
خیلی ممنون از راهنماییتون
ممنون از شما ملیکا خانم
سلام مرسی خیلی خوب بود